Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Fėja* @ 2015 06 25, 10:40)
Lauke gal kokių "dovanėlių" rado g.gif

Kiek visko primėtyta-nuo kaulų iki silkės doh.gif Tfu tfu tfu, kažkaip Bela tų gėrybių nerenka...

nu nebent namie kokią bacilą nuo grindų sulaižė...nes šiaip lauke jokių izdevonų daryt neleidžiama. Visąlaik ant pavadžio ir ant akių.
Tai dabar net nežinau-žadėjau šeštadienį skiepyt,tai ar galima tokiu atveju,ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 25, 10:51)
Tai dabar net nežinau-žadėjau šeštadienį skiepyt,tai ar galima tokiu atveju,ar ne... g.gif

Jei nesikartos - galima.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 25, 10:51)
nu nebent namie kokią bacilą nuo grindų sulaižė...nes šiaip lauke jokių izdevonų daryt neleidžiama. Visąlaik ant pavadžio ir ant akių.

Nežinau, žinau, kad vaikus kai skiepiji, tai turi būt sveiki.
Atsakyti
Žėkit,ką apie odinius kramtalus rašo doh.gif

https://www.facebook...n...e=1
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 25, 12:49)
Žėkit,ką apie odinius kramtalus rašo  doh.gif

kad jau seniai aišku, kad šitie visi kramtalai nėra labai sveiki ax.gif

bet iš kitos pusės patys turbūt bent dauguma tikrai labai jau sveikai negyvenam... sugriešyjam vis tai su kokiu mėsainiu, šlapianka, sasyskom ir pan, o ten ko pridėta geriau nesigilint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 25, 12:49)
Žėkit,ką apie odinius kramtalus rašo  doh.gif

Norėčiau paklaust - o ko tu tikėjais? biggrin.gif
Mano supratimu, ten bent kažkas natūralesnio yra, negu kokiam žaliam ar raudonam "mineraliniam" kramtale...
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 25, 14:18)
kad jau seniai aišku, kad šitie visi kramtalai nėra labai sveiki  ax.gif

bet iš kitos pusės patys turbūt bent dauguma tikrai labai jau sveikai negyvenam... sugriešyjam vis tai su kokiu mėsainiu, šlapianka, sasyskom ir pan, o ten ko pridėta geriau nesigilint  biggrin.gif

tai aš jų neperku...smirda man jie lotuliukas.gif geriau mentikaulį iš turgaus parnešu savo berniukui brangiausiam - ir minkštas ir pakramtyt galima rolleyes.gif
sasyskų irgi neperku,nu jau labaaaai retai ...šiaip viską absoliučiai gaminu pati, net ir duonas-bulkas...trinktelta biškį lotuliukas.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 25, 14:23)
Norėčiau paklaust - o ko tu tikėjais? biggrin.gif
Mano supratimu, ten bent kažkas natūralesnio yra, negu kokiam žaliam ar raudonam "mineraliniam" kramtale...

nu nesitikėjau jokio ten gėrio,bet nedašuto,kad dar ten ką balint reik ir klijuot doh.gif
nene,netručiju savo senuko tokiais visokiais žaliais-raudonais ir kitokiais schmoll.gif priimtiniau jau kokį sultinį virt bele kiek laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 25, 14:29)
tai aš jų neperku...smirda man jie  lotuliukas.gif  geriau mentikaulį iš turgaus parnešu savo berniukui brangiausiam - ir minkštas ir pakramtyt galima  rolleyes.gif
sasyskų irgi neperku,nu jau labaaaai retai ...šiaip viską absoliučiai gaminu pati, net ir duonas-bulkas...trinktelta biškį  lotuliukas.gif  tongue.gif
Papildyta:

nu nesitikėjau jokio ten gėrio,bet nedašuto,kad dar ten ką balint reik ir klijuot  doh.gif
nene,netručiju savo senuko tokiais visokiais  žaliais-raudonais ir kitokiais schmoll.gif priimtiniau jau kokį sultinį virt bele kiek laiko  biggrin.gif

gerai, kad turi laiko ir noro tiek gaminti smile.gif aš vakar va koldūnus naminius lipdžiau... prasikeikiau, dabar metams ramybė, tikrai greitu metu nesugalvosiu pakartot biggrin.gif aš mėgstu gamint, bet kartais ir sugriešyju bigsmile.gif
Atsakyti
O aš nuperku. Gauna kokį kartą ar du per mėnesį. Lygiai taip pat ir aš pati sau kokią picą valdišką užsisakau ar tortą nusiperku. Nesistengiu izoliuoti savęs ir savo šunų nuo viso pasaulio. Nuo visko neapsisaugosi.
Čia kaip tam posaky: "Negerk, nerūkyk, sveikai maitinkis, sportuok ir gyvensi ilgiau... Savaite ar dviem... GALBŪT" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 25, 14:39)
gerai, kad turi laiko ir noro tiek gaminti  smile.gif  aš vakar va koldūnus naminius lipdžiau... prasikeikiau, dabar metams ramybė, tikrai greitu metu nesugalvosiu pakartot biggrin.gif aš mėgstu gamint, bet kartais ir sugriešyju  bigsmile.gif

tai reikėjo pasikankint 15 min ilgiau,būtum kameron ateičiai prisikišus...aš visada taip darau tongue.gif o šiaip neturiu nei daug laiko,nes grįžtu 8 vakaro,nei daug noro,-tik kad taip pigiau ir skaniau...ir sveikiau turbūt...šuva ir kariamas pripranta mirksiukas.gif
gaminu 2-3 dienom,daug savaitgaliais...dar vyriškį pristatau kartais mirksiukas.gif
QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 25, 14:49)
O aš nuperku. Gauna kokį kartą ar du per mėnesį. Lygiai taip pat ir aš pati sau kokią picą valdišką užsisakau ar tortą nusiperku. Nesistengiu izoliuoti savęs ir savo šunų nuo viso pasaulio. Nuo visko neapsisaugosi.
Čia kaip tam posaky: "Negerk, nerūkyk, sveikai maitinkis, sportuok ir gyvensi ilgiau... Savaite ar dviem... GALBŪT"  smile.gif

gyvensim kaip dievulis duos biggrin.gif tortą iškepsiu per meetą,pažadu lotuliukas.gif

bliam,vyrioks mano skambino,kad ryžikas varo pilnu tempu...o vaistų tai šėriau ryte g.gif UŽKNISA... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 25, 16:04)
bliam,vyrioks mano skambino,kad ryžikas varo pilnu tempu...o vaistų tai šėriau ryte  g.gif UŽKNISA...  g.gif

Ieškok priežasties ir mažiau užsiimk savigyda. Keliauk pas vetą, jei varo vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 25, 16:19)
Ieškok priežasties ir mažiau užsiimk savigyda. Keliauk pas vetą, jei varo vandeniu.

tai šįvakar jau nebespėsiu,bet jei ryt dar traidalios, tai eisim,kaipgi g.gif arba blogiausiu atveju vyrą nusiųsiu po naktinės...
Varo tai su gleivėm-žarnynas sudirgintas g.gif
Atsakyti