Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 22, 12:28)
Ačiū smile.gif
Taurių palikom - dalyvavom tik sekmadienį smile.gif taigi šeštadieninės taurės iškeliavo kitur smile.gif
Šeštadienį mes į Marijampolę varėm su vokiečių avigane taurių susirinkt biggrin.gif paėmėm 3 vietos  lotuliukas.gif

biggrin.gif
nu šaunuoliai,žaviuosi žmonėm su ugnele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 22, 12:54)
biggrin.gif
nu šaunuoliai,žaviuosi žmonėm su ugnele  thumbup.gif

Tu geriau neklausk, o aš geriau nepasakosiu biggrin.gif paskui persigalvosi ir iš žmonių su ugnele liks bepročiai, neturintys vaikų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 22, 13:43)
Tu geriau neklausk, o aš geriau nepasakosiu biggrin.gif paskui persigalvosi ir iš žmonių su ugnele liks bepročiai, neturintys vaikų  lotuliukas.gif

Nu nevaryk, yr tu beprociu ir su vaikais, ir net ne su vienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 06 22, 13:56)
Nu nevaryk, yr tu beprociu ir su vaikais, ir net ne su vienu  thumbup.gif

Aš ne apie tai - mums praeita savaitė buvo tooooookia, kokios dar nebuvau turėjus biggrin.gif Aš dabar net džiaugiuos, kad grįžtu į vėžes ir bent pailsėsiu biggrin.gif GALBŪT lotuliukas.gif Spėjom viską, grįžę po kelionės - ir kalę svetimą paturėt porą dienų paturėt, ir ją pas vyrą dukart į Latviją nuvežt, ir teisėją varžybom iš Rygos oro uosto parvežt, apvežiot po apylinkes, ir displazijos tyrimą Kaune pasidaryt vokietei, ir į spec. parodą su ja nuvaryt, ir į savo varžybas Radvilišky padalyvaut ir padirbėt galingai. Jau nekalbu apie tai, kad pas tėvus į svečius buvom nulėkę ir kaimo šventėj prideramai sudalyvavom lotuliukas.gif
Vakar vakare taurė vyno buvo vainikas - lūžau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 22, 13:43)
Tu geriau neklausk, o aš geriau nepasakosiu biggrin.gif paskui persigalvosi ir iš žmonių su ugnele liks bepročiai, neturintys vaikų  lotuliukas.gif

nu kaip neturintys lotuliukas.gif mirksiukas.gif
QUOTE(cile @ 2015 06 22, 13:56)
Nu nevaryk, yr tu beprociu ir su vaikais, ir net ne su vienu  thumbup.gif

dėčiau "like" feisbuke biggrin.gif Kiekvienam savo.

QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 22, 14:03)
Jau nekalbu apie tai, kad pas tėvus į svečius buvom nulėkę ir kaimo šventėj prideramai sudalyvavom  lotuliukas.gif
Vakar vakare taurė vyno buvo vainikas - lūžau  lotuliukas.gif

ne motera,o ugnis biggrin.gif
būčiau jaunesnė,tai irgi labai užkabintų rolleyes.gif Bet dabar kiti rūpesčiai ir dalykai pirmoj eilėj rolleyes.gif plius neturėčiau tiek lėšų rolleyes.gif
taigi namie yr didelis ryžas kašaras,kiek padykęs,bet labai kultūringas-nu mum seniam džiaugsmas biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienam savo lotuliukas.gif Bet uošvienei kai papasakojau, pasukiojo pirštą prie smilkinio - tipo, nepailsėjot, vaikai, prieš darbus lotuliukas.gif O mes abu vos ne vienbalsiai - ai, pailsėsim kitą savaitę, kai į darbus išeisim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 22, 14:19)
ne motera,o ugnis  biggrin.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(lututė @ 2015 06 22, 14:19)
būčiau jaunesnė,tai irgi labai užkabintų  rolleyes.gif  Bet dabar kiti rūpesčiai ir dalykai pirmoj eilėj  rolleyes.gif plius neturėčiau tiek lėšų  rolleyes.gif

Jaunesne tai dzin, bet lesu tikrai bezboznai reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 22, 14:22)
Kiekvienam savo  lotuliukas.gif Bet uošvienei kai papasakojau, pasukiojo pirštą prie smilkinio - tipo, nepailsėjot, vaikai, prieš darbus  lotuliukas.gif  O mes abu vos ne vienbalsiai - ai, pailsėsim kitą savaitę, kai į darbus išeisim  lotuliukas.gif

uošvienė seno kirpimo moteris rolleyes.gif jai kai kurie dalykai atrodo kitaip. Bet ta veikla smagi,bus ką prisimint.

QUOTE(cile @ 2015 06 22, 14:25)
Jaunesne tai dzin, bet lesu tikrai bezboznai reik  doh.gif

Tai vava...mano "karieta " dar po šiai dienai prie gatvės priparkuota stovi hihihi.gif irnesakyk.gif
tai jau ten ryžikui be šansų tongue.gif tegu tinginiauja toliau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Dėl lėšų, tai jooo, bet ir laikas treniruotėms, pvz man būtų labai brangus.
Ai, aš su Bela palakstau ir įsijaučiam abi, lyg varžybose būtume. lotuliukas.gif
Aną savaitgalį kai palakstėm abi biggrin.gif -man keturgalvį taip skaudėjo doh.gif Viešpatie, galvojau, ką aš zumboj dariau, kad TAIP kojas skauda. O paskui prisiminiau-aš iš visų jėgų stengiaus bėgt greičiau už Belą doh.gif lotuliukas.gif Aišku, be apšilimo, nieko... cool.gif

Mano ciucikui dantukai apačioj kliba ax.gif tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
o mano ciūcikas apsitriedė eilinį kartą..."pilis" vakar ryte,šiandien ryte valiau g.gif nesuprantu,kas yra-maistas lyg tas pats.Bet va po tų tablečių nuo kirminų vieną dieną susivėmė,po geros savaitės apsitrydaliojo.Gal sutapimas g.gif Supyliau šįryt gerklėn vidurių lašų-čiaudėjo ir spjaudėsi vargšas pusvalandį,dar prieš darbą nuskutau žmonių vaistinėn,nes gyvūnų dar per ankstyvas laikas,loperamido nupirkau,sugirdžiau...žėsim,kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 25, 10:19)
po geros savaitės apsitrydaliojo.

Tikrai ne dėl to.
Atsakyti
Lauke gal kokių "dovanėlių" rado g.gif

Kiek visko primėtyta-nuo kaulų iki silkės doh.gif Tfu tfu tfu, kažkaip Bela tų gėrybių nerenka...
Atsakyti