Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Fėja* @ 2015 06 19, 14:42)
Savo ciūcikui va tokius lašus nupirkau šį kartą. Aš kiekvieną sykį (na, šis trečias) perku vis kitokius. Šiuos veterinarė labai pagyrė... tipo erkė nė nelips ant mano Belušenkos g.gif  lotuliukas.gif
user posted image

prieš mėn kadangi vetkėj eturėjo Advatix'o Kiros svorio kategorijai, ėmiau šituos. na ką galiu pasakyt... Bartukui buvo sulašintas Advatix, Kirai šitie ir nė vienas erkės neturėjo thumbup.gif šį mėn abiem sulašinau Advantix'o, tfu tfu tfu, kol kas be erkių mes bigsmile.gif
Atsakyti
Prieš 2savaites Taigai mažyyyyytę erkę ištraukiau. Nors prieš tai, prieš 10d.buvau Advantix sulašinusi.
Bet ir toliau tą patį naudosim. Sunku ką geresnio rasti.

Feisbuke kažkas šnekėjo apie tabletes nuo blusų ir erkių.
Bet dėl sklindančių apie jas kalbų, nesiryžčiau saviškei jų duoti.
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 06 19, 17:29)
Prieš 2savaites Taigai mažyyyyytę erkę ištraukiau. Nors prieš tai, prieš 10d.buvau Advantix sulašinusi.
Bet ir toliau tą patį naudosim. Sunku ką geresnio rasti.

Feisbuke kažkas šnekėjo apie  tabletes nuo blusų ir erkių.
Bet  dėl sklindančių apie jas kalbų,  nesiryžčiau saviškei jų duoti.

tai visokio brudo yra...turgaus vetkėj prieš savaitę norėjau nuo erkių nupirkt vaistų...nes tingėjau su tašėm tystis savo vaistinėn...pradėjo siūlyt kažkokius baltarusiškus,kai užklausiau,kokia veiklioji medžiaga,tai kad įsižeidė doh.gif
tai sakau,tada savo šuns nenuodysiu...nuėjau prie namų,tai gavau ir paaiškinimą,kad galėjo draudžiamus vaistus siūlyt,ir dar lašų su akcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 19, 14:42)
Savo ciūcikui va tokius lašus nupirkau šį kartą.

Potencialiai ten atomas erkems, nors biciule praktikuojanti vete gana skaptiskai apie ta Vectra atsiliepe unsure.gif

QUOTE(lututė @ 2015 06 19, 17:45)
nuėjau prie namų,tai gavau ir paaiškinimą,kad galėjo draudžiamus vaistus siūlyt,ir dar lašų su akcija  thumbup.gif

Nu gal ne visai taip - anas tiesiog nelegalus/neregistruotas LT ir tiek, bet tikrai ne nuodas...o kaina tai laaabai skiriasi..nors man jie nelabai patinka, irgi beveliju normalius legalius pirkt.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 06 19, 18:49)
Nu gal ne visai taip - anas tiesiog nelegalus/neregistruotas LT ir tiek, bet tikrai ne nuodas...o kaina tai laaabai skiriasi..nors man jie nelabai patinka, irgi beveliju normalius legalius pirkt.

nežinau...kad nelegalus gali būt-tai jo,bet sakė dar kažkokios draudžiamos medžiagos yr,a lia kažko panašaus į fungicidus lyg ir...žodž,negeras daiktas rolleyes.gif
Atsakyti
Koleges akita su Advantix per pusantro menesio dvi babeziozes apturejo.
Atsakyti
Prisistatom... Metute smile.gif Is 100 kadru vienas pavyko, nes nu nemegstam mes but vienoj vietoj smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 19 birželio 2015 - 19:04
QUOTE(vikaliu @ 2015 06 19, 19:52)
Prisistatom... Metute      smile.gif      Is 100 kadru vienas pavyko, nes nu nemegstam mes but vienoj vietoj    smile.gif

dievuliau,kokia maža mielybė wub.gif
Atsakyti
Viešpatie,kokia mažučiutė doh.gif .Kaip šeimininkei širdis neskaudėjo tokį trupinuką nuo mamos paimti.Nuostabus padarėlis,ir vardukas super wub.gif .Nieko tokio,užaugsit irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 19, 13:51)
Tai katė nugalėtoja be kovos, aišku. Ji ten su niekuo nekovojo  lotuliukas.gif Tik mąstė, ar duot skūron, ar ne lotuliukas.gif O Bela tai žaist lyg nori, lyg bijo. biggrin.gif Man ramiau buvo, nes nagai katei karpyti biggrin.gif
Draugelį jau kelintą kartą sutinkam. Va su juo Bela žiauriai gerai jaučiasi, nes jis vienintelis, už kurį ji šiek tiek didesnė biggrin.gif O draugelis tai suaugęs biggrin.gif
user posted image

Ei! Tai cia gi ne suo, o voveraite biggrin.gif
Ta proga anekdotas:
Zuikutis ir voveraite vienas kita pamilo dar nuo vaikystes; vaiksciojo visur uz rankyciu susikibe nekreipdami demesio i kitu zvereliu pasaipas. Paskum ilgus metus gyveno oloj susimete iki susituoke apuoko baznycioj. Mylejo vienas kita, kad neduok Dieve, bet vaikuciu kaip ner, taip ner. Nuejo pas misko seksapatologe gerve: "Kame problemos"?
- Yra visokiu problemu, bet pati pagrindine ta, kad jus abu berniukai
Atsakyti
user posted image Sako ,kad katinas su šuniu niekada nesutars g.gif .Kai parsinešiau katinuką,namuose vyko arši kova,šuo norėjo katiną papjauti.Dabar jau norėtų taksas žaisti,ale katinas nepasirašo.Prisimena senas nuoskaudas.

Graži ta Bela,ir draugelį nieko tokį išsirinko.Sunku tokiem mažyliams,visi dideli,tik saugokis ,kad nenumintų. lotuliukas.gif
Atsakyti
į temą parodysiu Bartuko vaikystės foto wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti