Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 06 16, 10:19)
Nesudarykit sąlygų pasiekti batų ir kilimėlio. Pamąstykit apie narvą - režimo šuo išmoksta labai greit. Be to, turi savo nuosavą saugų kampą.

Yjeps! Is esmes suniui pirmoji komanda yra ne NEGALIMA, o VIETA. Bet jis ta vieta turi turet ir toj vietoj niekas jo neturetu be reikalo judint. (Veliau jau galima, bet is pradziu turi isipratint, kad VIETOJ jam gera ir ramu) lotuliukas.gif
Mazai Zosei kambario kampe buvom su tokiu geleziniu tinklu (nu kaip rutu darzeliui atzymet) kampa atitvere tai tik tapetus nudraske thumbup.gif Bet jin isicinkino, kad ten jau jos namuciai ir net ilgesniam laikui uzdaryta nebecypaudavo. Ir miegojo ten, ir slepdavos ka nors blogo padarius... Dazniausiai atviras tas gardinys budavo.
---------------
Yra tokie specialus kilimeliai siusalams, bet nesiulyciau schmoll.gif Reik dazniau vedziot kol mazas ir kentet, nes kartais pamyza vos grizes po pasivaiksciojimo. Parsinesa namo cant biggrin.gif Kilimeliai labiau "kuiliams" reikalingi, nes tie neatsizymeje visu tarpduriu is viso gyvenimo neisivaizduoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 16, 11:29)
Mano puske foxės narva pardavinės... Jiems nepasiteisino.

kodėl? kas netiko?
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 16, 12:01)
kodėl? kas netiko?

Aha,man irgi įdomu g.gif Kas ten gali nepasiteisint?
Atsakyti
Ir as nustebau, nes suo turejo vieta ten saugia. Bent taip atrode. O siandien sake, kad viskas, nelipa ji ten. Susirado namie kampa ir tik ten dabar buna. Ten, tam kampe, patiese jos kilimeli ir viskas-narvas tuscias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 16, 12:42)
Ir as nustebau, nes suo turejo vieta ten saugia. Bent taip atrode. O siandien sake, kad viskas, nelipa ji ten. Susirado namie kampa ir tik ten dabar buna. Ten, tam kampe, patiese jos kilimeli ir viskas-narvas tuscias g.gif

A...Nu,maniškis irgi daug ką norėtų daryt savaip,ale aš bevieliju nekreipt dėmesio į ano norus ax.gif
Atsakyti
šuva irgi žino,kur geriau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 16, 12:52)
šuva irgi žino,kur geriau...  biggrin.gif

Gali jis žinot,ką nori,ale kol neparneš į namus nors minimalios algos,tegul sau tyliai ir žino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 16, 12:55)
Gali jis žinot,ką nori,ale kol neparneš į namus nors minimalios algos,tegul sau tyliai ir žino  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif uoj,negaliu...nu ačiū,adija,taip liūdna iki šiol buvo-pataisei nuotaiką biggrin.gif

šiandi savo profesoriui sušėriau vaistų nuo kirminų...pasidžiaugiau savim,kad gerą būdą atradau-suvyniojau tablietkas į paštetą ir liepiau gaudyt...nu nebuvo kada kramtyt tongue.gif
Atsakyti
Nu matyt, jie tę bendrą kompromisą priėmė. biggrin.gif

O šuo neprivalo algos nešt, mano manymu biggrin.gif Jis susimoka savaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 16, 10:30)
Yra tokie specialus kilimeliai siusalams, bet nesiulyciau  schmoll.gif  Reik dazniau vedziot kol mazas ir kentet, nes kartais pamyza vos grizes po pasivaiksciojimo. Parsinesa namo cant  biggrin.gif  Kilimeliai labiau "kuiliams" reikalingi, nes tie neatsizymeje visu tarpduriu is viso gyvenimo neisivaizduoja  cool.gif

Nu jau...Pas mane nei šunys nei katinai nieko nežymi
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 06 16, 13:06)
Nu jau...Pas mane nei šunys nei katinai nieko nežymi

Nusispjauk 3kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 16, 12:08)
Nusispjauk 3kartus biggrin.gif

Jei pradės žymėt-užmušiu biggrin.gif Jie manau tą žino wub.gif
Atsakyti