Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(inga321 @ 2015 06 12, 00:05)
aš saviem nė vienam nedėjau antsnukio, kam lyšną diskomfortą šuniui sudaryt? mano šunys socializuoti, mes niekam netrukdom. o jeigu kas kam nepatinka, aš turiu ką atsakyt  new_russian.gif

Nu,tai tu gali būt nagla biggrin.gif Maniškis du kartus neišlaikė.Problema su kitais džigitais.Grupėj viskas gerai,apsipranta,išsiaiškina,pripranta gal,a jei tik koks nepažįstamas ,naujas ,krūtinę atstatęs,jau amen paklusnumui.Paskui ir nebandžiau,toks jau ir bus.Daba ignoruojam patinus,bet irgi turiu būt budri.Nors dabar ir kastruotas,ale vis tiek ne draugas savo lyčiai schmoll.gif O patelės ir ant galvos gali lipt.Kad ir kastruotam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 12, 00:17)
Nu,tai tu gali būt nagla  biggrin.gif Maniškis du kartus neišlaikė.Problema su kitais džigitais.Grupėj viskas gerai,apsipranta,išsiaiškina,pripranta gal,a jei tik koks nepažįstamas ,naujas ,krūtinę atstatęs,jau amen paklusnumui.Paskui ir nebandžiau,toks jau ir bus.Daba ignoruojam patinus,bet irgi turiu būt budri.Nors dabar ir kastruotas,ale vis tiek ne draugas savo lyčiai  schmoll.gif O patelės ir ant galvos gali lipt.Kad ir kastruotam  ax.gif

kiekvienas šeimininkas pasirenka kokio paklusnumo nori iš suns wink.gif jeigu jums taip gyvent gerai, tai tik sėkmės wink.gif
man nepatinka trikšmą keliantys šunys, todėl ir iš savų reikalauju ramybės ir paklusnumo. maniškiai abu gali būti tarp krūvos šunų, bet jokių problem niekam nesudarinės, kol jų kiti nejudins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 12, 01:20)
man nepatinka trikšmą keliantys šunys, todėl ir iš savų reikalauju ramybės ir paklusnumo. maniškiai abu gali būti tarp krūvos šunų, bet jokių problem niekam nesudarinės, kol jų kiti nejudins  ax.gif

Tai va , kad maniškis netriukšmauja.Jokio am ,au ar panašiai.Puola be jokio garso.Žaibiškai.Tyliai.Jei jis loja, reiškia , kad aiškinasi, viskas tuo ir pasibaigia.Aš pati greit pabaigiu tuos pasilojimus.A vat jei kažkoks šuo šokinėja, loja varinėdamas aplink, o maniškis nei garso, reiškiasi, kad jau kaupiasi, jau reik nukreipt dėmesį, abo pats nesusitvarkys su savo nervais.Bartas aplamai mažai loja.Net katę, stirną besivaikydamas jokio garso neleidžia.Ir šiaip mes bute gyvenam, nėr ko gerklę laidyt...
Idealus šuo yr tas, kuris net kito šuns pajudintas,nesudarys problemų.Mūsų buvęs vienas dresuotojas, pensininkas kinologas ,tokius du turi.Karšina tarnybinius nurašytus.Jei pasakė ramiai, tai ir ant galvos kitas šuo gali priš...Be jokių skanukų, kamuoliukų, žaidimų ir maniškis su juo kaip užhipnotizuotas.Aš taip nesugebu schmoll.gif
Užtat mano šuo nieko namie negraužia, nedrasko ir neryja be mano leidimo tongue.gif Galiu padėt mėsgalį ar kotletą ant grindų ir po darbo grįžus jį surasiu toj pačioj vietoj, jei pasakysiu, kad čia Mano .Čia jau jis tikrai kultūringas.Kaip ir ant jokio svečio lojimų negali būt.O su patinais...nu yra kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 12 birželio 2015 - 01:19
QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 22:40)
A iš kur žinai,kad dėl šunų  tongue.gif  ?Policija pasakė?

Neteisėtai,neteisėtai  biggrin.gif Dresuotojas turi leidimą,jis teisėtai stato,o jūs ne prie ko.Leidimas galioja tik vienai mašinai,o ne visai govėdai,vat  tongue.gif  .Viena mašina-vienas leidimas.

Priminet! lotuliukas.gif Kai dirbau Puko TV turejom afigiena leidima masinai su kamera stovet kur tik norim, vaziuot kur eismas draudziamas, virsyt greiti ir vobsce vos ne per raudona sviesa vazinetis. (Nesuvokiu kaip Pukas toki susiveike, bet per daug nepiktnaudziaudavom; nu tiek, kiek tirai reikia darbui). O ten prie studijos labai siaura gatvele. Masinu nemazai (vis tik siokia tokia imonele). I kiema Pukas neileidzia arba tingu prasinetis. Kaimynai pyko ir kazkaip paorganizavo zenklus "STOVETI DRAUDZIAMA". Paskui mumis pastukalino. Atvaziavo. Tuom momentu vietoj buvau "didziausias virsininkas" tai man teko garbe aiskintis. Mentai apako musu leidima pamate!! Sake tokio net meras neturi biggrin.gif O ten konkreciai masina nenurodyta, tai prie kurios pridedi tai ir galioja. Galiausiai mumis paliko ramybej, o nubaude 2 kaimynus, nes visa ta pekla ir buvo del to, kad atseit ju masinos gatvelej netelpa. Bet patys tai ir zenklus paorganizavo, ir juos naglai pazeidinejo, ir dar mums mentus iskviete. Matytumet akutes, kai policininkai pasake, kad sitoj gatvelej gali stovet tik Puko TV darbuotoju masinos, o visiems kitiems teks susimoketi baudeles biggrin.gif blink.gif biggrin.gif
P.S. Kiek teko girdet ilgainiui, gudzia nakti KAZKAS tuos zenklus nupjove ir dab viskas yra taip pat kaip buve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 12, 08:58)
Priminet!  lotuliukas.gif  Kai dirbau Puko TV turejom afigiena leidima masinai su kamera stovet kur tik norim, vaziuot kur eismas draudziamas, virsyt greiti ir vobsce vos ne per raudona sviesa vazinetis. (Nesuvokiu kaip Pukas toki susiveike, bet per daug nepiktnaudziaudavom; nu tiek, kiek tirai reikia darbui).

Nes jis Pukas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 12, 09:13)
Nes jis Pukas. cool.gif

Ai jo!! Neeiline persona!! biggrin.gif Nezinau kiek teisybes, bet sako, kad net jo mama negali jo Kestuciu vadint. Turi kreiptis per JUS. (6-oji zmona tai tikrai). lotuliukas.gif Tik as vienas ir naglejau; bet per daug nepyko; a kur jis desis jei nei uz ka nei sefu, nei bosu, o tik vardu vadinu. Juo lab dirbau pusetinai; o bendraut nu vis tiek gi kazkaip reikia ax.gif
Man atrodo, kad jis tik pusiau pyko, o pusiau dziauges. Prie svetimu tai "nesikestutindavau"; garbe ir orumas kaip ir nepazeisti; bet prie cerkutes eikit na... su visais sefais ir bosais biggrin.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 23:56)
Kokia dar babulka  blink.gif ?Jin ta tikroji Jorkinė fifa.Žiauru,ale irgi šneku stereotipais.Nu,aplinka kalta,ne aš   biggrin.gif

hihihi.gif hah.gif va va...

joa. Diedo vakar ko nepriplojau. Grįžo pavėpęs ir pradėjo Pinkį dresuot. Ieškot liepia,nedavęs pauostyt.dar visokį briedą. Šuva pasimetęs,nežino ką daryt. Galiausiai nusispjovė(jei taip galima pasakyt) nuo stalo susirinko sudėtą paskatinimui dešrą ir atsigulė doh.gif Apkaukiau...ne šunį,aišku...Žodž...pasiguodžiau...

O pas Pūką kabinete baseinas yr hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 12 birželio 2015 - 09:31
QUOTE(lututė @ 2015 06 12, 10:30)
O pas Pūką kabinete baseinas yr  hihihi.gif

Kokios zinios... biggrin.gif Gal muilinai nugara? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 12, 10:32)
Kokios zinios... biggrin.gif Gal muilinai nugara? lotuliukas.gif

aik jau,kur man bobutei... irnesakyk.gif lotuliukas.gif Jam tik -olikinės ir panašaus amžiaus tinka biggrin.gif
Sakė viena panelė,ėjus pokalbio...ir sakė,kaip po pokalbio muilą nešė,nes buvo labai daug aiškių ir tiesių užuominų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 12, 10:35)
aik jau,kur man bobutei... irnesakyk.gif  lotuliukas.gif Jam tik -olikinės ir panašaus amžiaus tinka  biggrin.gif
Sakė viena panelė,ėjus pokalbio...ir sakė,kaip po pokalbio muilą nešė,nes buvo labai daug aiškių ir tiesių užuominų  bigsmile.gif

Tai juk buvo kazkada "Panelej" didziulis zurnalistinis tyrimas, kai zurnaliste su pasleptu mikrofonu ejo darbintis pagal skelbima, ir kiek visokiu busimu pareigu buvo suvardinta. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 06 12, 10:47)
Tai juk buvo kazkada "Panelej" didziulis zurnalistinis tyrimas, kai zurnaliste su pasleptu mikrofonu ejo darbintis pagal skelbima, ir kiek visokiu busimu pareigu buvo suvardinta. cool.gif

Reik tik dziaugtis, kad visus direktoriais priima bigsmile.gif Kitas dalykas, kad paskui visi direktoriai langus plauna, sienas dazo ir algos negauna. (Tai vadinasi "bandomasis laikotarpis" bet dar nemaciau nei vieno(-os) kuris butu bent puse istvere) biggrin.gif
O siaip visai normalus dziadas! Atmetus debilizma (bet jis pats tiki tuo ka peizi!!!) nebanditas schmoll.gif Tik vaidina bandita ir milijardieriu, bet realiai turginis kaip turginis lotuliukas.gif
Baseinu nemaciau, bet lova tai joa! Liudvikas XIV (Karalius/Dievas/Saule) tokios tikrai neturejo schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 12, 12:29)

Baseinu nemaciau, bet lova tai joa! Liudvikas XIV (Karalius/Dievas/Saule) tokios tikrai neturejo  schmoll.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif hah.gif hah.gif hah.gif lotuliukas.gif
Atsakyti