QUOTE(inga321 @ 2015 06 12, 01:20)
man nepatinka trikšmą keliantys šunys, todėl ir iš savų reikalauju ramybės ir paklusnumo. maniškiai abu gali būti tarp krūvos šunų, bet jokių problem niekam nesudarinės, kol jų kiti nejudins
Tai va , kad maniškis netriukšmauja.Jokio am ,au ar panašiai.Puola be jokio garso.Žaibiškai.Tyliai.Jei jis loja, reiškia , kad aiškinasi, viskas tuo ir pasibaigia.Aš pati greit pabaigiu tuos pasilojimus.A vat jei kažkoks šuo šokinėja, loja varinėdamas aplink, o maniškis nei garso, reiškiasi, kad jau kaupiasi, jau reik nukreipt dėmesį, abo pats nesusitvarkys su savo nervais.Bartas aplamai mažai loja.Net katę, stirną besivaikydamas jokio garso neleidžia.Ir šiaip mes bute gyvenam, nėr ko gerklę laidyt...
Idealus šuo yr tas, kuris net kito šuns pajudintas,nesudarys problemų.Mūsų buvęs vienas dresuotojas, pensininkas kinologas ,tokius du turi.Karšina tarnybinius nurašytus.Jei pasakė ramiai, tai ir ant galvos kitas šuo gali priš...Be jokių skanukų, kamuoliukų, žaidimų ir maniškis su juo kaip užhipnotizuotas.Aš taip nesugebu
Užtat mano šuo nieko namie negraužia, nedrasko ir neryja be mano leidimo
Galiu padėt mėsgalį ar kotletą ant grindų ir po darbo grįžus jį surasiu toj pačioj vietoj, jei pasakysiu, kad čia Mano .Čia jau jis tikrai kultūringas.Kaip ir ant jokio svečio lojimų negali būt.O su patinais...nu yra kaip yra.