štai kodėl kai kurie šunys yra geresni už žmones
http://newyork.cbslo...l-bus-accident/
QUOTE(lututė @ 2015 06 11, 10:44)
OJEZAU nu po tokio tai aš ko gero Dilaitu nebeužmuščiau pasiutimo... Va tokiom fyfom reikėtų policiją kviest ir jų treninginiams
Ar tave kas apsėdo ,moterie Už ką jom kviest?Kad fifa,ar kad su treningais?Kad ir su balerūno kelnėm gali vaikščiot,koks skirtumas.Nu,visai be tolerancijos ,a iš kitų dar kažko nori.Iškvietė,nes ženklas buvo,ne dėl šunų.Pasielgė normaliai pilietiškai.Ir nesuprantu ko čia pasiust reikia,jei vairuotojas ženklų nemato .
Ne į temą,bet man stabiliai kviečia policiją.Nors kartą per kelias savaites.Reikalas tas,kad aš į darbą kasdien važiuoju apie kilometrą pėsčiųjų-dviračių taku.Vienintelis privažiavimas.Nestosiu ir neaiškinsiu kiekvienam ,kad aš turiu savivaldybės leidimą ir aikit š...visi.Konfliktai tikrai dažnai pasitaiko.Ir kviečia policiją.Pilietiškai.Normalu.Būtų nenormalu,jei visi žiūrėtų pro pirštus,kad kažkoks priedurnis važinėja kur tik nori.Aš irgi kviesčiau Nu,daba jau nevažiuoja ir policija ,išgirdę numerius...
QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 12:41)
Ar tave kas apsėdo ,moterie Už ką jom kviest?Kad fifa,ar kad su treningais?Kad ir su balerūno kelnėm gali vaikščiot,koks skirtumas.Nu,visai be tolerancijos ,a iš kitų dar kažko nori.Iškvietė,nes ženklas buvo,ne dėl šunų.Pasielgė normaliai pilietiškai.Ir nesuprantu ko čia pasiust reikia,jei vairuotojas ženklų nemato .
Ne į temą,bet man stabiliai kviečia policiją.Nors kartą per kelias savaites.Reikalas tas,kad aš į darbą kasdien važiuoju apie kilometrą pėsčiųjų-dviračių taku.Vienintelis privažiavimas.Nestosiu ir neaiškinsiu kiekvienam ,kad aš turiu savivaldybės leidimą ir aikit š...visi.Konfliktai tikrai dažnai pasitaiko.Ir kviečia policiją.Pilietiškai.Normalu.Būtų nenormalu,jei visi žiūrėtų pro pirštus,kad kažkoks priedurnis važinėja kur tik nori.Aš irgi kviesčiau Nu,daba jau nevažiuoja ir policija ,išgirdę numerius...
aš maniau,kad dėl šunų čia mano tolerancija baigias,kai negali laisvai jaustis,nors nekabini kitų
tau sekasi
Lutute, ir as manau, kad del zenklo
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 11, 16:05)
Lutute, ir as manau, kad del zenklo
ai,nu...supratau išvirkščiai neužsifiksavo man tas ženklas...
QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 12:41)
vat viena lutute mane ir suprato, dėl šunų kvietė, tik rado dėl ko prisikabint mūsų dresuotojas turi savivaldybės leidimą tame stadione su šunimis užsiiminėti, todėl ir mūsų mašinos ten visai teisėtai stove, nes mes, kad ir ne aptarnaujantis transportas, bet prie to
beje jų pačių mašina ten pat stovėjo...
nesu aš tokia davatka, kad visiems policiją kviesčiau, o ir policija manau be tokių "pažeidėjų" turi ką veikt
QUOTE(inga321 @ 2015 06 11, 21:06)
vat viena lutute mane ir suprato, dėl šunų kvietė
mūsų dresuotojas turi savivaldybės leidimą tame stadione su šunimis užsiiminėti, todėl ir mūsų mašinos ten visai teisėtai stove, nes mes, kad ir ne aptarnaujantis transportas, bet prie to
mūsų dresuotojas turi savivaldybės leidimą tame stadione su šunimis užsiiminėti, todėl ir mūsų mašinos ten visai teisėtai stove, nes mes, kad ir ne aptarnaujantis transportas, bet prie to
A iš kur žinai,kad dėl šunų ?Policija pasakė?
Neteisėtai,neteisėtai Dresuotojas turi leidimą,jis teisėtai stato,o jūs ne prie ko.Leidimas galioja tik vienai mašinai,o ne visai govėdai,vat .Viena mašina-vienas leidimas.
QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 22:40)
A iš kur žinai,kad dėl šunų ?Policija pasakė?
Neteisėtai,neteisėtai Dresuotojas turi leidimą,jis teisėtai stato,o jūs ne prie ko.Leidimas galioja tik vienai mašinai,o ne visai govėdai,vat .Viena mašina-vienas leidimas.
čia ginčytinas klausimas tada kodėl mūsų visų nenubaudė? policija tai atvažiavus buvo. o žinau, kad dėl šunų, nes burbuliavo, kad ojojoj kaip bijo šunų, o jie gi dar ir kandžiojasi nesuprantu iš kur tiek pateisinimų toms super mamytėms? galvojau savaime aišku kas šioje situacijoje "blogiukas"
kažkaip aš nesu tokia davatka, kad dėl kiekvieno nusibezdėjimo policiją kviesčiau, todėl ir nepateisinų tokių, kartais galima ir žmogiškai suprasti kitus
QUOTE(inga321 @ 2015 06 11, 22:50)
čia ginčytinas klausimas tada kodėl mūsų visų nenubaudė? policija tai atvažiavus buvo.
Policija normali pasitaikė .Šiaip tikrai jie dažnokai labai žmoniški,žmoniškesni už kitus aplinkinius.Jei mane,kai aš toks važakas kiekvieną kartą baustų,tai aš tik ant baudų ir dirbčiau Dažnai tik pabara ir pamokina.Arba šiaip pasišnekam
Pas mus ta nenormali jorko savininkė ant vienos taksiukės užsisėdus .Rašo ir rašo tuos skundus,bo ana tai be pavadžio,tai be antsnukio,tai prie jos baubuko atlėkus palojo kelis kartus žaist kviesdama .O ta taksiukė,nu gal irgi ne visai taksiukė,miela,draugiška ir metų jau bilekiek,vos paeina.Tai policija tik perspėja ,jokių baudų neskyrė .Mato gi,kas per šuo tas nusikaltėlis ir kokia prieplauka rašo tuos skundus .
QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 23:18)
Policija normali pasitaikė .Šiaip tikrai jie dažnokai labai žmoniški,žmoniškesni už kitus aplinkinius.Jei mane,kai aš toks važakas kiekvieną kartą baustų,tai aš tik ant baudų ir dirbčiau Dažnai tik pabara ir pamokina.Arba šiaip pasišnekam
Pas mus ta nenormali jorko savininkė ant vienos taksiukės užsisėdus .Rašo ir rašo tuos skundus,bo ana tai be pavadžio,tai be antsnukio,tai prie jos baubuko atlėkus palojo kelis kartus žaist kviesdama .O ta taksiukė,nu gal irgi ne visai taksiukė,miela,draugiška ir metų jau bilekiek,vos paeina.Tai policija tik perspėja ,jokių baudų neskyrė .Mato gi,kas per šuo tas nusikaltėlis ir kokia prieplauka rašo tuos skundus .
o jos tas jorkas visada su pavadžiu ir antsnukiu vaikšto? o š surenka, ar jos jorkas irgi auksu šika? man labai juokinga kai bobulkos nepastebi kad jų brisiukai be pavadžių ir dar ardosi, apie š rinkimą net nekalbu, o va prie mano Kiros kabinasi koks žvėras be antsnukio... beje šalia be pavadžio einančio Bartuko irgi nepastebi
Papildyta:
beje dėl Bartuko "išdaigų"... išeidami dieną iš namų, visada turim jį uždaryt narve, nes vis ką pridirba... o va Kirą jau kurį laiką palieku palaidą ir jos sąskaitoj tik du sutaršyti kartonai, kurių niekam ir taip nereikėjo o jai tik rugsėjį bus 2 metai ir šiaip ji velnių priėdus gerai... galvoju, gal tai dėl to, kad su ją namuose nežaidžiu ir namai jai ramybės zona? o Bartukas buvo kitaip auklėjamas, jam namuose irgi tusas būdavo, pilni namai žaislų būdavo.
Kira šiuo metu iš žaislų turi 3 kamuoliukus, kurie gyvena mano mašinoj ir su jais žaidžama TIK lauke ir kongą kurį gali kapoti narve, bet dažniausiai kongas ramiai voliojasi
QUOTE(inga321 @ 2015 06 11, 23:35)
man labai juokinga kai bobulkos nepastebi kad jų brisiukai be pavadžių ir dar ardosi, apie š rinkimą net nekalbu, o va prie mano Kiros kabinasi koks žvėras be antsnukio...
Kokia dar babulka ?Jin ta tikroji Jorkinė fifa.Žiauru,ale irgi šneku stereotipais.Nu,aplinka kalta,ne aš
Niekas pas mus nerenka,jei šuo sveria mažiau nei 10 kg.Renkam tie,kurie pusveršius turim Ai,nu yra kaip yra,kam aš sau nervus gadinsiu .Svarbiausia,kad daba jau nieks ant laiptinės laiptų nekakoja ir ant šaligatvio prie namo netriznioja.Kažkaip nei šis nei tas,kad ir mažo šunio priraityta .A buvo buvo...Ir konfliktų buvo.Daba visi vedžioja po pievelę su prožektoriais,kai sutemsta
Ir su antsnukiais tik dideli šunys vedžiojami.Nu,bet jorkui ar kokiam taksui antsnukis,tai griūk negyvas Nors aš saviškį, tai nuo dviejų mėnesių vedžiojau pratindama,abo tokios taisyklės . Dar mažesnis ir už taksiuką buvo .
QUOTE(adija5 @ 2015 06 11, 23:56)
Kokia dar babulka ?Jin ta tikroji Jorkinė fifa.Žiauru,ale irgi šneku stereotipais.Nu,aplinka kalta,ne aš
Niekas pas mus nerenka,jei šuo sveria mažiau nei 10 kg.Renkam tie,kurie pusveršius turim Ai,nu yra kaip yra,kam aš sau nervus gadinsiu .Svarbiausia,kad daba jau nieks ant laiptinės laiptų nekakoja ir ant šaligatvio prie namo netriznioja.Kažkaip nei šis nei tas,kad ir mažo šunio priraityta .A buvo buvo...Ir konfliktų buvo.Daba visi vedžioja po pievelę su prožektoriais,kai sutemsta
Ir su antsnukiais tik dideli šunys vedžiojami.Nu,bet jorkui ar kokiam taksui antsnukis,tai griūk negyvas Nors aš saviškį, tai nuo dviejų mėnesių vedžiojau pratindama,abo tokios taisyklės . Dar mažesnis ir už taksiuką buvo .
aš saviem nė vienam nedėjau antsnukio, kam lyšną diskomfortą šuniui sudaryt? mano šunys socializuoti, mes niekam netrukdom. o jeigu kas kam nepatinka, aš turiu ką atsakyt