Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 06 10, 21:10)
vat būtent dėl to man ir nepatinko už mano šuns bėgantis vaikas, nes atstumas tarp jo ir šunų turbūt buvo mažiau nei pusmetris.

Man irgi nepatinka,bet...kieno čia problema?Bėgančio vaiko ar mano?Man rodos,kad mano,nes bėgantis vaikas mano šuniui neįkąs,nesužalos,a vot maniškis gali.Reiškias,aš niekam tikusi šeimininkė,jei nepajėgiu suvaldyt savo šuns ir galiu tik tylėt,o ne reikšt pretenzijas,kad kažkas laksto,spygauja ar ant galvos stovi.Demokratija pas mus ,jei ką ,ir kas kaip nori,tas taip ardosi biggrin.gif
Šiaip,aš iš karto perspėju net neklausinėjama visus arti prilėkusius vaikus ir jų mamas ar tetas,kad maniškis baisus žvėris ir be mano leidimo jokių net pagulėjimų šalia,ne tik kad glostymų.Tai kas,kad jis nepuola,neloja ant žmogaus,ale ką aš žinau, kas jam stuktels.O kas ten ką šneka,smerkia ar ką apie mane ir mano šunį peza apsispjaudydami ,tai visai dzin.Liežuvis tam ir prikabintas per vidurį,kad lengviau juo š...malt galėtų.Kai nuotaika pasibart yra,tai ir aš pasiburzloju ,pasibaru,kai nėr,tik pasiunčiu ax.gif Tuo gyvenimas su šuniu ir įdomesnis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 06 10, 22:55)
Aga, tikrai laiko, bet jauciu kokie 5-10%, ne daugiau tokiu  g.gif

Nus,norėjau paprieštaraut,kad bent pas mus gatvėlėj visi jorkų šeimininkai labai netgi normalūs,ir tie šunys ne kažkokie cypliai kaukliai,ale pagalvojau,kad anuos šunelius prie tos veislės nelabai gal ir priskirt galima ,abo vienas už kitą striošnesnis rolleyes.gif Viena šeimininkė ,tai jo,tikrai atitinka standartą ,bet jos jorkas toks strošydla,kad kaskart pamačius pagalvoji: dieve,dieve,ir ką su tuo šuneliu padarė... unsure.gif Labai panašus į tuos,kurie negražuolių konkurse laurus skina.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 10, 22:00)
Man irgi nepatinka,bet...kieno čia problema?Bėgančio vaiko ar mano?Man rodos,kad mano,nes bėgantis vaikas mano šuniui neįkąs,nesužalos,a vot maniškis gali.Reiškias,aš niekam tikusi šeimininkė,jei nepajėgiu suvaldyt savo šuns ir galiu tik tylėt,o ne reikšt pretenzijas,kad kažkas laksto,spygauja ar ant galvos stovi.Demokratija pas mus ,jei ką ,ir kas kaip nori,tas taip ardosi  biggrin.gif
Šiaip,aš iš karto perspėju net neklausinėjama visus arti prilėkusius vaikus ir jų mamas ar tetas,kad maniškis baisus žvėris ir be mano leidimo jokių net pagulėjimų šalia,ne tik kad glostymų.Tai kas,kad jis nepuola,neloja ant žmogaus,ale ką aš žinau, kas jam stuktels.O kas ten ką šneka,smerkia ar ką apie mane ir mano šunį peza apsispjaudydami ,tai visai dzin.Liežuvis tam ir prikabintas per vidurį,kad lengviau juo š...malt galėtų.Kai nuotaika pasibart yra,tai ir aš pasiburzloju ,pasibaru,kai nėr,tik pasiunčiu  ax.gif Tuo gyvenimas su šuniu ir įdomesnis  biggrin.gif

Ir aš netikus ir šunys netike biggrin.gif Bet ką dabar daryt? Užmigdyt šunis? Nu ir tyliu, nei aš ten gatvėse keliu skandalus nei ką. Mano Grantas nepuola ir neloja paprastai ant žmonių, bet aš negaliu garantuot, kad nekas ( nors net neišeitu...antsnukis tam yra uždėtas).
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 06 10, 22:51)
Ne tame esmė...Ir tikrai ne tai norėjau pasakyt...

Ne, ne viskas kuo puikiausiai suprasta tik Tavo tekstas geras tai remdamasis juom norejau nuimt nagruza kuris cia pas mumis atsirado kartu su "BMW" (ar kokia ten raidziu kombinacija?) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 06 10, 22:55)
Nu joa, cia geras pastebejimas...pas mus kai i kirpykla ateina "su jorku", tai bais skausmingai i mano ant tako pries saulute issidrebusia blonde ziuri..nezinau ar bijo, ar siaip fe, koks cia suva..o jei tradiciniai pirkejai, tai bais zavisi tom kalem..dazniausiai.
Mano viena gana kovine, o kita "blonde" tai dabar mastau kuri i mane panasi  lotuliukas.gif  doh.gif
Aga, tikrai laiko, bet jauciu kokie 5-10%, ne daugiau tokiu  g.gif
"Smagiai" cia tau  doh.gif
Nu as cia taip sakant globaliai, ne asmeniskai turejau ant omens..kaip mano dantiste-vokietiste syki juokavo..kad taip zmogu "kraujus" ziuretu, kaip kergiamu sunu..sake ji vien uz dantis pusei neleistu vaikuciu turet..o kur dar visokios  siaip ligos ir pscihikos (ne)stabilumas  lotuliukas.gif

na gi tiems kurie už 100eur "jorkus" perka nelygis su kitais dvorniais bendraut lotuliukas.gif

aš pvz neleisčiau "veistis" moteroms, kur po 8 vaikus gimdo ir visus valstybė augina...
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 06 10, 23:17)
Ir aš netikus ir šunys netike biggrin.gif Bet ką dabar daryt? Užmigdyt šunis? Nu ir tyliu, nei aš ten gatvėse keliu skandalus nei ką. Mano Grantas nepuola ir neloja paprastai ant žmonių, bet aš negaliu garantuot, kad nekas ( nors net neišeitu...antsnukis tam yra uždėtas).

Nu,bet jau kai pasakei,tai daba jau ir aš,ir mano šuo netikę gavomės biggrin.gif Dar ko,lai išgraužia .Tegu patys miega,nes aš nieko migdyt nesiruošiu.Mano irgi su antsnukiu dažniausiai kur nepažįstamų žmonių krūvos.Ką aš žinau,gal koks priedurnis už uodegos timptels.O ką,pas mumis demokratija bigsmile.gif Paskui tampykis po teismus,mokėk už nukąstos rankos prisiuvimą...
Tik aš nesipiktinu,nes vis tik,kad ir Arvydas pasakė,ale su šitu požiūriu aš sutinku.Visų pirma,žmogus,kad ir svetimas,o juo labiau vaikas,a paskui jau mano šuns interesai.

Bet skandalą sukelt galiu
Atsakyti
Ir aš netikus ir šunys netike biggrin.gif Bet ką dabar daryt?

O prie ko cia tie sunys? bigsmile.gif Seimininke reik uzmigdyt! Bet dar geriau su ja permiegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 10, 07:40)
Wow... tai jei negalit garantuot, kad šuo nepuls ant vaikų, kurie prie jo nelenda, bet tiesiog yra vaikai, tai gal Jums reikėtų pereit į kitą gatvės pusę, nemanot? blink.gif

Jei vaikas nesiskėtoja ir šuo normalus, tai kam apskritai kažką nuo kažko traukt biggrin.gif
Jei kažkas skėtojasi ar laksto, tai laikau šunį arčiau. Bet dar nebandė nieko gaudyt ir neatrodo susidomėjusius. Mažas tik tuos bėgikus, kur ne ristele, o ant greičio varo, visai mielai gaudytų. Bet bando tik tada, kai jie į mane bėga. Gal genai.

Pas mane vaikus tai šunys ir praauklėjo. Sumečiau krūvon du šunis, kurie su vaikais negyvenę, ir du vaikus, kurie su šunim negyvenę. Nu sesė kaip sesė, seilėjosi ir tt, o brolis mano naglas - ateina ir drąsko šuniui akis. Vieną, antrą kartą, dar gaideliškai pasiskėtodamas. Ir Katė ir Mažas vieną kartą pasakė, ką apie tai galvoja, ir užteko. Nebe erelis tapo biggrin.gif Taip pat namuose baigėsi visi lakstymai kaip pametus galvas, klykavimai, muštynės taro brolio ir sesers ir rėkavimai - šunys neleido. Dar neleido su šokdyne namuose šokinėt. Visa kita netrukdė biggrin.gif

Šeštadienį autobusu važiavom. Antram aukšte, pačiam gale sėdim dviese su Kate. Ir aišku visi durniai kaip durniai - trys eilės sėdynių prieš mus neliečiamos, nes juk šuo. Guli tas šuo gražiai po sėdyne arba per vidurį ir nejuda. Tai kai mus jau dakniso pradėjom žaist žaidimą - kas drąsiausias bus keleivis, nes važiavom bent valandą į vieną pusę. Būvo tokių, kurie įlipa, pamato šunį ir išlipa, buvo kurie aiškiai per isą autiką rėkia 'what the fu*k', visokių buvo. Buvo ir mergikę kuri įlipus išsiiojo iš nuostabos gerąja prasme, bet pabijojo prieit. O žaidimą laimėjo... 4 vaikai biggrin.gif Sulipo dvi šeimos, 4 vaikai - trys mergos ir berniukas, nu gal 7 metų. _iūriu kad eina, kad eina tiesiai be baimės iki pat beveik mūsų - sustojo, paklausė ar galima paglostyt, nu galima sakau aišku, Katei vaikai patinka. Tai kad supuolė rankų miškas :biggrin.gif Tėvai iš paskos atėję irgi iš nuostabos išsižioję. Pasirodo, drąsiausi mergaitė pati vokietuką turi. Tai vat ir auga normali. Ta pirmoji, kuri išsižiojo, bet pabijojo prieit, išlipdama matė tą vaikų gaują beglostančią Katę - tai išsižiojo dar labiau.

O tą pačią dieną buvo ir kitas atvejis. Grįžtam namo, tas pats autikas, toj pačioj vietoj sėdim. Nu kaip pasakyt - mes esam aiškiai matomi tik įlipus į antrą aukštą. Ir įlipa toks vienas tamsaus gymio, bet točnai keistas - eina, kažką murmą, rankom skėtojasi ir eina link galo. Jo judėsiai net man sukėlė baimę - tas skėsčiojimas, stovinėjimas, nu toks čiūvas, sakyčiau, apsinarkašinęs. Katė stebėjo tyliai, ramiai, kol jis priartėjo prie mūsų per metrą - ir aiškiai trim amtelėjimais, skaidriu, nebailiu tonu pranešė jam, kad arčiau ir nebeitų. Tai tas šoke (pasirodo, jis šuns net nematė???) dėjo lauk iš autiko. O Katė ramiausiai atsigulė ir kaip niekur nieko miegojo toliau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andra Beauceron: 10 birželio 2015 - 22:38
QUOTE(adija5 @ 2015 06 10, 22:29)
Nu,bet jau kai pasakei,tai daba jau ir aš,ir mano šuo netikę gavomės  biggrin.gif Dar ko,lai išgraužia .Tegu patys miega,nes aš nieko migdyt nesiruošiu.Mano irgi su antsnukiu dažniausiai kur nepažįstamų žmonių krūvos.Ką aš žinau,gal koks priedurnis už uodegos timptels.O ką,pas mumis demokratija  bigsmile.gif Paskui tampykis po teismus,mokėk už nukąstos rankos prisiuvimą...
Tik aš nesipiktinu,nes vis tik,kad ir Arvydas pasakė,ale su šitu požiūriu aš sutinku.Visų pirma,žmogus,kad ir svetimas,o juo labiau vaikas,a paskui jau mano šuns interesai.

Bet skandalą sukelt galiu

Kartais nenorint išeina biggrin.gif Tai pas mane tų žmonių krūvom ir dabar kai oras atšilo jų yra nuolat biggrin.gif Vien dėl to, kad kaip bebūtu žmogaus interesai pirmi tai skandalo ir nekėliau, o tik čia bėdavojuos biggrin.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 06 10, 22:30)
O prie ko cia tie sunys? bigsmile.gif  Seimininke reik uzmigdyt! Bet dar geriau su ja permiegot  biggrin.gif

Šunys prie visko biggrin.gif Šeimininkę migdyt labai jau brangiai kainuotu biggrin.gif. Su ja permiegot tai pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 06 10, 23:44)
Vien dėl to, kad kaip bebūtu žmogaus interesai pirmi tai skandalo ir nekėliau, o tik čia bėdavojuos biggrin.gif

Nus,bet kai šuo ir su pavadėliu,ir su antsnukiu,pagal visas taisykles, tai tikrai gali kelt ,jei kokia prietranka nuotaiką sugadint nori biggrin.gif
Atsakyti
Viešasis transportas irgi gera tema.
LT tai lyg narve turi būti g.gif

Nu nors su antsnukiu ir pavadžiu g.gif
Atsakyti
Vežiodavau LT su apynasriu ir rami galva buvo. Su vairuotojais pasikoliodavau. Čia dar nebuvo išprašę ar kreivai pasižiūrėję. Mažas kai rujojo tai net servetėlių į autiką pasiimdavau pavalyt grindis po jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 10, 21:03)
na dabar visa pikta grįžau, tai išsiliesiu čia Dlight'ą pasistačius  biggrin.gif

buvom su Kira apsaugos treniruotėj, Bartas liko namuose palaidas, ne narve, nes man gera nuotaika buvo... treniruojames parke aikštėj, šalia pasistatėm visi mašinas. kažkokios supermamytės su vėžimais ir vyrais treninginiais pro mūsų kompaniją praplaukė ir pabambėjo kaip jos bijo šunų (visi ant pavadžių, tik kad figurantą kapoja). grįždamos viena kitai pasigyrė, kad iškvietė policiją, bet mes kažkaip neužfiksavom to,

Bartas pasitinka kaip visad laimingas, užeinu į virtuvę, o ten.... Bartas sutvarkė šiukšlių maišą... ir dar skaniausius gabalėlius (katino konservą ir kopūsto kotą) ant lovos atnešė nepaklotos 

OJEZAU blink.gif nu po tokio tai aš ko gero Dilaitu nebeužmuščiau pasiutimo... Va tokiom fyfom reikėtų policiją kviest ir jų treninginiams doh.gif žodž,fainai...
Ale Bartukui dar įdomu šunybes krėst? bigsmile.gif Nu jau iš nuotraukų nebelabai jaunas būtų blush2.gif išdykėlis
nu žodž...pavėluotai,ale stiprybės tau friends.gif

nenusišnekėk 4u.gif ir tu tikus,ir tavo šunys,ir viskas ten su elgesiu gerai. Reik mytą organizuot,nemanai ? mirksiukas.gif
QUOTE(inga321 @ 2015 06 10, 23:28)
na gi tiems kurie už 100eur "jorkus" perka nelygis su kitais dvorniais bendraut  lotuliukas.gif 

aš pvz neleisčiau "veistis" moteroms, kur po 8 vaikus gimdo ir visus valstybė augina...

lotuliukas.gif dar pamislijau vakar apie tuos "veislinius"...tai tie gi,su cepūrom,taip taupo...juk popieriaus tai nieks neprašo rodyt biggrin.gif

tarybiniais laikais tai sklido gandai,kad tokias k... prasigėrusias po kažkurio tai karto tyliai ramiai "sutvarkydavo"...labai palaikyčiau tokią praktiką ir dabar-būtų mažiau nelaimingų vaikų,kandidatų į kaliūzes ir tuo pačiu biudžeto išlaidų... g.gif
QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 06 10, 23:31)

Pas mane vaikus tai šunys ir praauklėjo. Sumečiau krūvon du šunis, kurie su vaikais negyvenę, ir du vaikus, kurie su šunim negyvenę. Nu sesė kaip sesė, seilėjosi ir tt, o brolis mano naglas - ateina ir drąsko šuniui akis. Vieną, antrą kartą, dar gaideliškai pasiskėtodamas. Ir Katė ir Mažas vieną kartą pasakė, ką apie tai galvoja, ir užteko. Nebe erelis tapo biggrin.gif Taip pat namuose baigėsi visi lakstymai kaip pametus galvas, klykavimai, muštynės taro brolio ir sesers ir rėkavimai - šunys neleido. Dar neleido su šokdyne namuose šokinėt. Visa kita netrukdė  biggrin.gif

O žaidimą laimėjo... 4 vaikai biggrin.gif Sulipo dvi šeimos, 4 vaikai - trys mergos ir berniukas, nu gal 7 metų. _iūriu kad eina, kad eina tiesiai be baimės iki pat beveik mūsų - sustojo, paklausė ar galima paglostyt, nu galima sakau aišku, Katei vaikai patinka. Tai kad supuolė rankų miškas :biggrin.gif Tėvai iš paskos atėję irgi iš nuostabos išsižioję. Pasirodo, drąsiausi mergaitė pati vokietuką turi. Tai vat ir auga normali. Ta pirmoji, kuri išsižiojo, bet pabijojo prieit, išlipdama matė tą vaikų gaują beglostančią Katę - tai išsižiojo dar labiau.

nu va,pasirodo ir šuo gali būt geras auklėtojas biggrin.gif thumbup.gif
ką įrodo ir įvykis autobuse thumbup.gif
Atsakyti