QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 06 10, 21:10)
vat būtent dėl to man ir nepatinko už mano šuns bėgantis vaikas, nes atstumas tarp jo ir šunų turbūt buvo mažiau nei pusmetris.
Man irgi nepatinka,bet...kieno čia problema?Bėgančio vaiko ar mano?Man rodos,kad mano,nes bėgantis vaikas mano šuniui neįkąs,nesužalos,a vot maniškis gali.Reiškias,aš niekam tikusi šeimininkė,jei nepajėgiu suvaldyt savo šuns ir galiu tik tylėt,o ne reikšt pretenzijas,kad kažkas laksto,spygauja ar ant galvos stovi.Demokratija pas mus ,jei ką ,ir kas kaip nori,tas taip ardosi
Šiaip,aš iš karto perspėju net neklausinėjama visus arti prilėkusius vaikus ir jų mamas ar tetas,kad maniškis baisus žvėris ir be mano leidimo jokių net pagulėjimų šalia,ne tik kad glostymų.Tai kas,kad jis nepuola,neloja ant žmogaus,ale ką aš žinau, kas jam stuktels.O kas ten ką šneka,smerkia ar ką apie mane ir mano šunį peza apsispjaudydami ,tai visai dzin.Liežuvis tam ir prikabintas per vidurį,kad lengviau juo š...malt galėtų.Kai nuotaika pasibart yra,tai ir aš pasiburzloju ,pasibaru,kai nėr,tik pasiunčiu Tuo gyvenimas su šuniu ir įdomesnis
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2015 06 10, 22:55)
Aga, tikrai laiko, bet jauciu kokie 5-10%, ne daugiau tokiu
Nus,norėjau paprieštaraut,kad bent pas mus gatvėlėj visi jorkų šeimininkai labai netgi normalūs,ir tie šunys ne kažkokie cypliai kaukliai,ale pagalvojau,kad anuos šunelius prie tos veislės nelabai gal ir priskirt galima ,abo vienas už kitą striošnesnis Viena šeimininkė ,tai jo,tikrai atitinka standartą ,bet jos jorkas toks strošydla,kad kaskart pamačius pagalvoji: dieve,dieve,ir ką su tuo šuneliu padarė... Labai panašus į tuos,kurie negražuolių konkurse laurus skina.