QUOTE(lututė @ 2015 06 10, 18:09)
tai va...šuneliai nekalti,kad šeimininkai biškį kvakšt...kaip ir vaikai,jei tėvam galvoj manų košė
man jorkas per gležnas,nemokėčiau su juo elgtis...per švelnus,per mažas,per triukšmingas...man dičkiai patinka,santūresni (jei išsiauklėji),solidesni
kieme spinta 2 x 2 jorkiuką pastoviai vedžioja...bais juokingai atrodo
nu tas vadinimas-panašus ir vadina,o kaipgi. Gėda nei prie ko. Ne visi žmogai yr žinovai,ne visi domisi,ne visiem svarbu...kitiem dekoras,vaizdas svarbiausia,net ir veislinį įsigyjant,o va apie pagrindinius charakterio bruožus,temperamentą net nepasidomi-paskui abiem kančia...
ai,nusprendžiau, geriausias visgi Pinkis yr
biškį netašytas,biškį nemokytas,biškį padykęs ale geras ir meilus kaip katinas
na dabar visa pikta grįžau, tai išsiliesiu čia Dlight'ą pasistačius
buvom su Kira apsaugos treniruotėj, Bartas liko namuose palaidas, ne narve, nes man gera nuotaika buvo... treniruojames parke aikštėj, šalia pasistatėm visi mašinas. kažkokios supermamytės su vėžimais ir vyrais treninginiais pro mūsų kompaniją praplaukė ir pabambėjo kaip jos bijo šunų (visi ant pavadžių, tik kad figurantą kapoja). grįždamos viena kitai pasigyrė, kad iškvietė policiją, bet mes kažkaip neužfiksavom to, nes šunis stebėjom. po kurio laiko atvažiavo policija, pasirodo prie įvažiavimo stove ženklas, kad įvažiuot draudžiama (anksčiau to nebuvo)... gerai, kad nenubaudė, matė, kad normalūs žmonės susirinko, bet į iškvietimą turi reaguot...
užsukau po treniruotės į IKI prie namų, eilės kilometrinės, o už manes stove dar viena supermamytė pavargus nuo viso pasaulio ir savo klykiančių vaikų nesivargina ramint... idomu kas būtų, jeigu aš prie jos prišokusi dainuočiau ir spygaučiau, kad manes liest negalima
grįžtu namo, Bartas pasitinka kaip visad laimingas, užeinu į virtuvę, o ten.... Bartas sutvarkė šiukšlių maišą... ir dar skaniausius gabalėlius (katino konservą ir kopūsto kotą) ant lovos atnešė nepaklotos
na ir kas čia per vakaras toks????