Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(cile @ 2015 06 10, 15:18)
Kai kuriem egzemplioriam josios butu geriau netest  g.gif
Papildyta:
Beje, ar nepastebejot tokios tendencijos, kad kas aukleja, tai ir vaika ir suni, taip kaip priklauso..o jei smegenu stoka, tai ir vaikai ant galvos lipa ir sunims viskas galima  doh.gif

tu ir vėl teisi lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

ir čia taip pat lotuliukas.gif
žodž...pas mane ir vaikas liuks,ir šuva palyginus normalus topsecret.gif lotuliukas.gif pasigyriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 06 10, 15:18)
Beje, ar nepastebejot tokios tendencijos, kad kas aukleja, tai ir vaika ir suni, taip kaip priklauso..o jei smegenu stoka, tai ir vaikai ant galvos lipa ir sunims viskas galima  doh.gif

Aš dar vieną tendenciją pastebiu:žmonės, kurie tuo pačiu metu augina ir šunį, ir mažus vaikus daug tolerantiškesni, nei turintys tik tą arba kitą...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 10, 15:56)
Aš dar vieną tendenciją pastebiu:žmonės, kurie tuo pačiu metu augina ir šunį, ir mažus vaikus daug tolerantiškesni, nei turintys tik tą arba kitą...

tik jeigu tie šunys nėra kokie ale jorkai ar pan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 10, 17:34)
tik jeigu tie šunys nėra kokie ale jorkai ar pan  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jo,čia irgi tendencija, jog žmonės renkasi šuniuką į save panašų...arba ilgainiui supanašėja... biggrin.gif buvau nuotraukų kažkada įkėlus ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 10, 17:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jo,čia irgi tendencija, jog žmonės renkasi šuniuką į save panašų...arba ilgainiui supanašėja... biggrin.gif  buvau nuotraukų kažkada įkėlus ... biggrin.gif

na su jorkais švis tragedija, mada sugadino veislę žiauriai doh.gif bet pvz iš mano pažįstamų vokietisčių, dauguma prie vokiečių dar kokį nešunį laiko, nors normalios moterys smile.gif laiko ir jorkus normalūs žmonės, tik jų nepastebim ax.gif

beje į jorkų temą biggrin.gif man labai juokingai atrodo senukai ale jorkus vedžiojantys, nes na tikrai tai nėra tikri jorkai... na čia man kaip blondinė papinga už džipo vairo biggrin.gif tikrai negalėjo nusipirkti, kai ruskiai sako nasasala biggrin.gif

gal čia mano asmeninė problėma, bet man būtų gėda įsiyt šunį ale veislinį be dokų ir vaint jį tikru veislės atstovu. bet čia aš į lankas nuvariau biškį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 10, 17:45)
na su jorkais švis tragedija, mada sugadino veislę žiauriai  doh.gif  bet pvz iš mano pažįstamų vokietisčių, dauguma prie vokiečių dar kokį nešunį laiko, nors normalios moterys  smile.gif  laiko ir jorkus normalūs žmonės, tik jų nepastebim  ax.gif

beje į jorkų temą  biggrin.gif  man labai juokingai atrodo senukai ale jorkus vedžiojantys, nes na tikrai tai nėra tikri jorkai... na čia man kaip blondinė papinga už džipo vairo biggrin.gif tikrai negalėjo nusipirkti, kai ruskiai sako nasasala  biggrin.gif

gal čia mano asmeninė problėma, bet man būtų gėda įsiyt šunį ale veislinį be dokų ir vaint jį tikru veislės atstovu. bet čia aš į lankas nuvariau biškį  blush2.gif

tai va...šuneliai nekalti,kad šeimininkai biškį kvakšt...kaip ir vaikai,jei tėvam galvoj manų košė biggrin.gif
man jorkas per gležnas,nemokėčiau su juo elgtis...per švelnus,per mažas,per triukšmingas...man dičkiai patinka,santūresni (jei išsiauklėji),solidesni tongue.gif

kieme spinta 2 x 2 jorkiuką pastoviai vedžioja...bais juokingai atrodo tongue.gif

nu tas vadinimas-panašus ir vadina,o kaipgi. Gėda nei prie ko. Ne visi žmogai yr žinovai,ne visi domisi,ne visiem svarbu...kitiem dekoras,vaizdas svarbiausia,net ir veislinį įsigyjant,o va apie pagrindinius charakterio bruožus,temperamentą net nepasidomi-paskui abiem kančia... g.gif

ai,nusprendžiau, geriausias visgi Pinkis yr lotuliukas.gif biškį netašytas,biškį nemokytas,biškį padykęs ale geras ir meilus kaip katinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 10, 18:09)
tai va...šuneliai nekalti,kad šeimininkai biškį kvakšt...kaip ir vaikai,jei tėvam galvoj manų košė  biggrin.gif
man jorkas per gležnas,nemokėčiau su juo elgtis...per švelnus,per mažas,per triukšmingas...man dičkiai patinka,santūresni (jei išsiauklėji),solidesni  tongue.gif

kieme spinta 2 x 2 jorkiuką pastoviai vedžioja...bais juokingai atrodo  tongue.gif

nu tas vadinimas-panašus ir vadina,o kaipgi. Gėda nei prie ko. Ne visi žmogai yr žinovai,ne visi domisi,ne visiem svarbu...kitiem dekoras,vaizdas svarbiausia,net ir veislinį įsigyjant,o va apie pagrindinius charakterio bruožus,temperamentą net nepasidomi-paskui abiem kančia... g.gif

ai,nusprendžiau, geriausias visgi Pinkis yr  lotuliukas.gif biškį netašytas,biškį nemokytas,biškį padykęs ale geras ir meilus kaip katinas  lotuliukas.gif

na dabar visa pikta grįžau, tai išsiliesiu čia Dlight'ą pasistačius biggrin.gif

buvom su Kira apsaugos treniruotėj, Bartas liko namuose palaidas, ne narve, nes man gera nuotaika buvo... treniruojames parke aikštėj, šalia pasistatėm visi mašinas. kažkokios supermamytės su vėžimais ir vyrais treninginiais pro mūsų kompaniją praplaukė ir pabambėjo kaip jos bijo šunų (visi ant pavadžių, tik kad figurantą kapoja). grįždamos viena kitai pasigyrė, kad iškvietė policiją, bet mes kažkaip neužfiksavom to, nes šunis stebėjom. po kurio laiko atvažiavo policija, pasirodo prie įvažiavimo stove ženklas, kad įvažiuot draudžiama (anksčiau to nebuvo)... gerai, kad nenubaudė, matė, kad normalūs žmonės susirinko, bet į iškvietimą turi reaguot...
užsukau po treniruotės į IKI prie namų, eilės kilometrinės, o už manes stove dar viena supermamytė pavargus nuo viso pasaulio ir savo klykiančių vaikų nesivargina ramint... idomu kas būtų, jeigu aš prie jos prišokusi dainuočiau ir spygaučiau, kad manes liest negalima g.gif
grįžtu namo, Bartas pasitinka kaip visad laimingas, užeinu į virtuvę, o ten.... Bartas sutvarkė šiukšlių maišą... ir dar skaniausius gabalėlius (katino konservą ir kopūsto kotą) ant lovos atnešė nepaklotos doh.gif

na ir kas čia per vakaras toks???? lotuliukas.gif
Atsakyti
na su jorkais švis tragedija, mada sugadino veislę žiauriai  doh.gif  bet pvz iš mano pažįstamų vokietisčių, dauguma prie vokiečių dar kokį nešunį laiko, nors normalios moterys  smile.gif  laiko ir jorkus normalūs žmonės, tik jų nepastebim  ax.gif

beje į jorkų temą  biggrin.gif  man labai juokingai atrodo senukai ale jorkus vedžiojantys, nes na tikrai tai nėra tikri jorkai... na čia man kaip blondinė papinga už džipo vairo biggrin.gif tikrai negalėjo nusipirkti, kai ruskiai sako nasasala  biggrin.gif

gal čia mano asmeninė problėma, bet man būtų gėda įsiyt šunį ale veislinį be dokų ir vaint jį tikru veislės atstovu. bet čia aš į lankas nuvariau biškį  blush2.gif

Sian vos nesusimusem su sabutylniku lygiai apie ta pacia tema besigincydami! Jis sako, kad jorkas - 2000 kainuojantis suo tad ji turi tik bajorai ir Seimo nariai. O as sakiau, kad prie konteineriu uz 100 galima 2 jorkus nusipirkt, ir dar, kad juos tuoj pridavines pundeliais. Ir dar ACIU sakys, kad priima biggrin.gif
Jo, mada situos simpatiskus suniukus vis tik priveike unsure.gif ZIAURUS tie musu jorkai/niujorkai: jokio sopraciaus apie ziurkiu gaudyma; bet apie bantus tai dar kur kas geriau uz visas jumis kartu sudejus ismano thumbup.gif biggrin.gif
Ai, nu ir tegul sau turi!! Kad tik triuksmo maziau butu!! biggrin.gif
Jei atsimenat, lab panasi mada buvo su "stirniukais" (ka ten triuksmo maziau?); visi bomzai turejo ir visu kojos buvo sulauzytos. O dabar kur tie stirniukai? Ka? bigsmile.gif Bela gal ir tempia i ta veisle, bet vis tiek kitokia, o jei dar auga tai vobsce nepanasi schmoll.gif
---------------
Kai kuriems durniams nebereiketu test gimines, bet kai kuriems protingiems gal jau pats imitis butu pradet??? nestuke.gif g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 10, 07:40)
Wow... tai jei negalit garantuot, kad šuo nepuls ant vaikų, kurie prie jo nelenda, bet tiesiog yra vaikai, tai gal Jums reikėtų pereit į kitą gatvės pusę, nemanot? blink.gif

P.S.: Turiu ir vaikų, ir šunų, todėl nereik manęs kokia nors fobija kaltinti. Bet šuo yra šuo, o žmogus yra žmogus. Ir jei šuo nedresuotas ir neprognozuojamas, tai eini į kitą pusę žmones pamatęs. Kažkoks nenormalus požiūris, kad vaikai turi trauktis šuniui iš kelio, nes jo šeimininkai nesugeba ar gali nesugebėt suvaldyt. Gal tada pabandyt dresūros pamokas palankyt arba nevaikščiot šaligatviais palei gatvę. Kas būtų kaltas, jei šuo pabėgtų ir palįstų po mašina? Vienareikšmiškai - jo šeimininkas. Dėl daugybės priežasčių. Ir tikrai ne niekuo dėti praeiviai, kad ir kokio ūgio jie būtų. Šuniui matai vaikas bėgiojantis trukdo...  unsure.gif

Na šeip šuo yra gyvūnas, ne mašina ar dar kas. nepuola jis kiekvieno judančio, bet iš kur man žinot, kad vaikas nesugalvos paaglostyt šuns pribėges? Ir aš visada pasitraukiu iš kelio visiem kai einu su savo šunimis. Šeip nežinau kaip įmanoma greit pereit į kitą gatvės pusę kai gatvė yra judri ir iki perėjos koks geras puskilometris. Jei tik įmanoma mes visada einam ten kur žmonių yra kuo mažiau, kad ir mes niekam nemaišytume ir mūsų nematytu. Ir taip, jei šuo būtu palindes po mašina aišku būtu kaltas šeimininkas, nes jo šuo užpanikavo dėl kažkokio tais aplinkos veiksnio...
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 10, 08:31)
Nu ką reiškia "leisti provokuoti"? Aš suprantu, kad turiu užtikrinti, jog mano vaikas nelįs prie svetimo šuns, neerzins jo specialiai. Bet uždraust vaikui tiesiog bėgiot aplink mane ir saugiu (mano akimis) atstumu? Kodėl reikėtų? Iš kur man žinot, kas erzina kito žmogaus šunį? Tai - šeimininko darbas sužiūrėt, kad šuo nepatirtų bereikalingo streso dėl jam vienam žinomų baimių ar negatyvių patirčių. Vieną gal erzina bėgiojimas už nugaros, kitą - bėgiojimas priekyje, trečią gal vaiko juokas suerzins, o ketvirtą gal erzina kokie nors staigūs aukšto tono garsai. Tai ką su tuo vaiku daryt pamačius šunį? Imt į rankas ir liept tylėt, kad neduok die nesuerzintų kokiu nors elgesiu priekyje/gale/šone/kitoje gatvės pusėje einančio šuns? mastau.gif Taip vaikui gali šunų fobiją įvaryt. Kiekvienas mes rūpinamės tais, kuriuos prisijaukinom. Tik aš žinau, ko bijo mano vaikai ir/arba augintiniai, tai aš ir rūpinuosi, kad iš tų situacijų juos pašalint arba minimalizuot rizikas. Ir tikrai nemanau turinti teisę reikalauti, kad kiti pagalvotų apie tai, kas neramina mano augintinius (tiek dvikojus, tiek keturkojus)...

Dėl "šių laikų" ir "daugumos vaikų" gal nepasisakysiu biggrin.gif Likim kiekviena prie savo nuomonės biggrin.gif 4u.gif

P.S.: Aš tikrai nenoriu nieko užsipult ar kažkaip auklėt, tiesiog gyvenime ne kartą įsitikinau, kad visuomet verta reikalavimus kelti visų pirma sau ir savo elgesiui. O kiti tik lai piktybiškai netrukdo. Ir gyvenimas tada daug paprastesnis, ir erzelio tada daug mažiau smile.gif

Nu aš nieko neturiu kai prieš bėgiojančius vaikus, nei prieš dviračius, nei prieš nieka ir jaučiu atsakomybę už savo šunį ir tikrai nenoriu, kad jis padarytu žalą kažkam (fizine ar psichine ) vat būtent dėl to man ir nepatinko už mano šuns bėgantis vaikas, nes atstumas tarp jo ir šunų turbūt buvo mažiau nei pusmetris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetrunge1234: 10 birželio 2015 - 20:35
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 06 10, 21:10)
Na šeip šuo yra gyvūnas, ne mašina ar dar kas. nepuola jis kiekvieno judančio, bet iš kur man žinot, kad vaikas nesugalvos paaglostyt šuns pribėges?  Ir aš visada pasitraukiu iš kelio visiem kai einu su savo šunimis. Šeip nežinau kaip įmanoma greit pereit į kitą gatvės pusę kai gatvė yra judri ir iki perėjos koks geras puskilometris. Jei tik įmanoma mes visada einam ten kur žmonių yra kuo mažiau, kad ir mes niekam nemaišytume ir mūsų nematytu. Ir taip, jei šuo būtu palindes po mašina aišku būtu kaltas šeimininkas, nes jo šuo užpanikavo dėl kažkokio tais aplinkos veiksnio...

Nu aš nieko neturiu kai prieš bėgiojančius vaikus, nei prieš dviračius, nei prieš nieka ir jaučiu atsakomybę už savo šunį ir tikrai nenoriu, kad jis padarytu žalą kažkam (fizine ar psichine ) vat būtent dėl to man ir nepatinko už mano šuns bėgantis vaikas, nes atstumas tarp jo ir šunų turbūt buvo mažiau nei pusmetris.

Regis visi(-os) ta pati Babelio boksta statom ir Dievas (aciu Dievui) dar kalbu nesumaise. Alax akbar thumbup.gif
Juk sutarem, kad pirmu numeriu kotiruojasi ZMOGUS (kokio amziaus, ugio ar kastos bebutu), o tada jau galima gincytis del geriausio draugo: suo, karve, kiaulienos sprandine ar vis tik kupranugaris su dviraciu, balnu bei katineliu?
P.S. Neuzbraukim ir asilo. (Neigaliems zydams bei kitiems Mahometo (Abramo Iskanderoviciauas) palikuonims irgi gan seksavas padaras)! biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 10, 21:32)
Regis visi(-os) ta pati Babelio boksta statom ir Dievas (aciu Dievui) dar kalbu nesumaise. Alax akbar  thumbup.gif
Juk sutarem, kad pirmu numeriu kotiruojasi ZMOGUS (kokio amziaus, ugio ar kastos bebutu), o tada jau galima gincytis del geriausio draugo: suo, karve, kiaulienos sprandine ar vis tik kupranugaris su dviraciu, balnu bei katineliu?
P.S. Neuzbraukim ir asilo. (Neigaliems zydams bei kitiems Mahometo (Abramo Iskanderoviciauas) palikuonims irgi gan seksavas padaras)!  biggrin.gif  tongue.gif

Ne tame esmė...Ir tikrai ne tai norėjau pasakyt...
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 10, 17:34)
tik jeigu tie šunys nėra kokie ale jorkai ar pan  mirksiukas.gif

Nu joa, cia geras pastebejimas...pas mus kai i kirpykla ateina "su jorku", tai bais skausmingai i mano ant tako pries saulute issidrebusia blonde ziuri..nezinau ar bijo, ar siaip fe, koks cia suva..o jei tradiciniai pirkejai, tai bais zavisi tom kalem..dazniausiai.

QUOTE(lututė @ 2015 06 10, 17:39)
jo,čia irgi tendencija, jog žmonės renkasi šuniuką į save panašų...arba ilgainiui supanašėja... biggrin.gif  buvau nuotraukų kažkada įkėlus ... biggrin.gif

Mano viena gana kovine, o kita "blonde" tai dabar mastau kuri i mane panasi lotuliukas.gif doh.gif

laiko ir jorkus normalūs žmonės, tik jų nepastebim  ax.gif

Aga, tikrai laiko, bet jauciu kokie 5-10%, ne daugiau tokiu g.gif

QUOTE(inga321 @ 2015 06 10, 21:03)
na dabar visa pikta grįžau, tai išsiliesiu čia Dlight'ą pasistačius  biggrin.gif
na ir kas čia per vakaras toks????  lotuliukas.gif

"Smagiai" cia tau doh.gif

QUOTE(arvydas. @ 2015 06 10, 21:03)
Kai kuriems durniams nebereiketu test gimines, bet kai kuriems protingiems gal jau pats imitis butu pradet???  nestuke.gif  g.gif  bigsmile.gif

Nu as cia taip sakant globaliai, ne asmeniskai turejau ant omens..kaip mano dantiste-vokietiste syki juokavo..kad taip zmogu "kraujus" ziuretu, kaip kergiamu sunu..sake ji vien uz dantis pusei neleistu vaikuciu turet..o kur dar visokios siaip ligos ir pscihikos (ne)stabilumas lotuliukas.gif
Atsakyti