Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

nu tai manau,visos tą patį nori pasakyt - trūksta abipusio supratimo. Tai liečia ir šunų šeimininkus, ir vaikų tėvus.
O šiais laikais-taip taip, ŠIAIS LAIKAIS vaikai patapo neliečiami,kad ir ką bedarytų-o tai labiausiai ir piktina. Galima duotis,visus erzint (ajajai,vaikelis nekaltas,jis tik...hiperaktyvus), klykaut, imt ką nereikia (na ką jūs-tai tik saviraiška...) ir taip toliau ir taip toliau. Nes tėvam makaulės gerokai suskystėję. Čia mano nuomonė.

O kas iš linksmesnių dalykų...prijuokino ryte Pinkis.Sėdi prie stalo,seilę varvina,į buterbrodus žiūrėdamas biggrin.gif ...nu sakau,gerai,bet turėsi užsidirbt.Dirbo...liepiau ieškot plastikinės dėžutės-pirmą kartą pavyko gerai,antrą kažkaip paslėpiau per stipriai...ieško ieško-o kantrybės nėr...tai ką daryt-reik pagudraut...atneša man pakrovėją-o ką-vistiek plastikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Geras, Lutute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 10, 10:24)
O šiais laikais-taip taip, ŠIAIS LAIKAIS vaikai patapo neliečiami,kad ir ką bedarytų-o tai labiausiai ir piktina.

Kudakuoji kaip kokia babytė biggrin.gif A neatsimeni,kai vaikais buvom,mūsų močiutės irgi burbėdavo,kad jau mūsų laikais ,tai taip nebuvo ,daba tai svieto pabaiga ...Visais laikais tas pats-yra atsakingų ir protingų, yra prieplaukų ir glušių.Tiek mamų,tiek šunų šeimininkų.Kaip ir visais laikais.

Aš ir tik aš atsakinga už savo šunį.Ne lakstantis ar čypiantis mazgis,ne svirduliuojantis įkaušęs praeivis,šventai įsitikinęs,kad mano šuo jį iš pirmo žvilgsnio pamilo ir nori pabučiuot,o ne suėst...Ir,kadangi aš nesu tikra,kas mano šuneliui gali galvon kaukštelt,visada akys ir kaktoj,ir š...oj įstatytos.Nes,jei maniškis ką prisidirbs,galiu kaltint tik save,o ne berazumę mamytę .Ji gi nekalta,kad protelis kaip vištos.Arba nublūdusį kito šunio savininką,kurio išprotėjęs palaidas šuniukas visai nekreipia dėmesio nei į mano šuns nepatenkiną snukį ir juo labiau į kažkokio pusdurnio komandas pas mane .O gal šiuos laikus galiu ,jei gerai pagalvojus g.gif Ir aplinką,pavyzdžiui...bambukai visi aplinkui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 10, 11:13)
Kudakuoji kaip kokia babytė  biggrin.gif A neatsimeni,kai vaikais buvom,mūsų močiutės irgi burbėdavo,kad jau mūsų laikais ,tai taip nebuvo ,daba tai svieto pabaiga ...Visais laikais tas pats-yra atsakingų ir protingų, yra prieplaukų ir glušių.Tiek mamų,tiek šunų šeimininkų.Kaip ir visais laikais.

Aš ir tik aš atsakinga už savo šunį.Ne lakstantis ar čypiantis mazgis,ne svirduliuojantis įkaušęs praeivis,šventai įsitikinęs,kad mano šuo jį iš pirmo žvilgsnio pamilo ir nori  pabučiuot,o ne suėst...Ir,kadangi aš nesu tikra,kas mano šuneliui gali galvon kaukštelt,visada akys ir kaktoj,ir š...oj įstatytos.Nes,jei maniškis ką prisidirbs,galiu kaltint tik save,o ne berazumę mamytę .Ji gi nekalta,kad protelis kaip vištos.Arba nublūdusį kito šunio savininką,kurio išprotėjęs palaidas šuniukas visai nekreipia dėmesio nei į mano šuns nepatenkiną snukį ir juo labiau į kažkokio pusdurnio komandas pas mane .O gal šiuos laikus galiu ,jei gerai pagalvojus  g.gif Ir aplinką,pavyzdžiui...bambukai visi aplinkui  biggrin.gif

ai,nu žinai...senstu lotuliukas.gif tai ir atrodo,kad anksčiau tiek prieglušių nebuvo... lotuliukas.gif nu bet pagalvok, ar kas tiek leisdavo vaikams duotis anksčiau ? Pagal mane-ne biggrin.gif

O dėl antros pastraipos tai visu šimtu sutinku...ir už šunis,ir už vaikus atsakingi tie,kas juos turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 10, 11:17)
nu bet pagalvok, ar kas tiek leisdavo vaikams duotis anksčiau ? Pagal mane-ne  biggrin.gif

Pagalvojau biggrin.gif Tada aš pati buvau vaikas ir niekaip nesuprasdavau, ko tos tetulytės tokios surukę ir vis klykauna per balkoną,kad mes baigtumėm lauke triukšmaut,abo joms ramybės nėr per mus. Tipo,gražiai ant suoliuko sėdėk ir tylėk.Arba megzk,pavyzdžiui unsure.gif Ir prie šuniukų,ir prie kačiukų taipogi lysdavom glostyt ar šiaip pavaikyt.Taigi,smagu.Apie save gal patylėsiu,a tai iš viso buvau nedresuojama ...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 06 10, 11:30)
Pagalvojau  biggrin.gif Tada aš pati buvau vaikas ir niekaip nesuprasdavau, ko tos tetulytės tokios surukę ir vis klykauna per balkoną,kad mes baigtumėm lauke triukšmaut,abo joms ramybės nėr per mus. Tipo,gražiai ant suoliuko sėdėk ir tylėk.Arba megzk,pavyzdžiui  unsure.gif Ir prie šuniukų,ir prie kačiukų taipogi lysdavom glostyt ar šiaip pavaikyt.Taigi,smagu.Apie save gal patylėsiu,a tai iš viso buvau nedresuojama ...

tikimybė yr, kad ir aš buvau lotuliukas.gif bet nė mintis nekildavo tėvų neklausyt (bent jau iki paauglystės tongue.gif ) ar ten piktybiškai kažką krėst. O vaikam visko pasitaiko , tuo ir smagi ta vaikystė. rolleyes.gif
Garantuoju,kad būčiau gavus pylos už pasivažinėjimą liftu , svetimo daikto gadinimą ir lindimą kur nereikia. Nekalbu jau apie atsikalbinėjimą.
Triukšmavimas triukšmavimui nelygus-žaidimas,siautimas sudėtinė vaikystės dalis. O tas žvygavimas po balkonais per visą kvartalą "Maaaaaaaaamaaaaaaaaaaaa...išeik", "Maaaaaaaaaama, noriu gert" - man tiesiog nagai niežti nuo tokių-lyg nebūtų galima pareit tris žingsnius namo.Bet čia tėvai kalti.

Ai,nu bet mes nusigrybavom jau ne į temą tongue.gif
Atsakyti
oi, su tais šaukimais mamų, kad pro langą išlystų... teko man laimė Ukrainoj 13 metų bendrabuty gyvent biggrin.gif tai mama mums griežtai buvo pasakius, kad jos nekviestumėm, ji neišlys pro langą, nori kažko - pareini namo ir pasakai/padarai/paimi bigsmile.gif

na man mažai nė į galvą nebūtų šovę parduotuvėj skandalą pakelt dėl nenuprikto saldainio ar pan, gerai pamenu kaip gavau nuo mamos dėl to, kad kitam vaikuj eilėj stovinčiam liežuvį parodžiau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 10, 11:57)
Garantuoju,kad būčiau gavus pylos už pasivažinėjimą liftu , svetimo daikto gadinimą ir lindimą kur nereikia. Nekalbu jau apie atsikalbinėjimą.

Nu,tai tu labai geras vaikas buvai,jei nedarydavai to,už ką gaudavai.Aš gaudavau,ale vis tiek darydavau.Ir mamą šaukdavau,abo lipk tu laiptais iki penkto aukšto...tai kas,kad ir už tai gaudavau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 10, 12:35)
na man mažai nė į galvą nebūtų šovę parduotuvėj skandalą pakelt dėl nenuprikto saldainio ar pan, gerai pamenu kaip gavau nuo mamos dėl to, kad kitam vaikuj eilėj stovinčiam liežuvį parodžiau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(adija5 @ 2015 06 10, 12:42)
Nu,tai tu labai geras vaikas buvai,jei nedarydavai to,už ką gaudavai.Aš gaudavau,ale vis tiek darydavau.Ir mamą šaukdavau,abo lipk tu laiptais iki penkto aukšto...tai kas,kad ir už tai gaudavau... biggrin.gif

ale kokia vredna hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 10, 08:40)
Wow... tai jei negalit garantuot, kad šuo nepuls ant vaikų, kurie prie jo nelenda, bet tiesiog yra vaikai, tai gal Jums reikėtų pereit į kitą gatvės pusę, nemanot? blink.gif

P.S.: Turiu ir vaikų, ir šunų, todėl nereik manęs kokia nors fobija kaltinti. Bet šuo yra šuo, o žmogus yra žmogus. Ir jei šuo nedresuotas ir neprognozuojamas, tai eini į kitą pusę žmones pamatęs. Kažkoks nenormalus požiūris, kad vaikai turi trauktis šuniui iš kelio, nes jo šeimininkai nesugeba ar gali nesugebėt suvaldyt. Gal tada pabandyt dresūros pamokas palankyt arba nevaikščiot šaligatviais palei gatvę. Kas būtų kaltas, jei šuo pabėgtų ir palįstų po mašina? Vienareikšmiškai - jo šeimininkas. Dėl daugybės priežasčių. Ir tikrai ne niekuo dėti praeiviai, kad ir kokio ūgio jie būtų. Šuniui matai vaikas bėgiojantis trukdo...  unsure.gif

100 proc +++ ir net kitokiu minciu negali but!! schmoll.gif
Kas cia tu vaiku neaugina?? Bet daugelis MAMYCIU vis tik kazka tokio daro?? Ar katrai patiktu jei namu ciuciukas kudykeliui rankyte nukastu?? O jei kitam vaikui grasina tai jau pofek?? Ar kaip?? bigsmile.gif
Musu gamtine prigimtis ZMONIU gimine pratest; sunys tik siaip, del juoko. O jei jau rupi tik sunys nu tada jau ryskiai reik eit pas alergologa biggrin.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
O kas čia apskritai kam grasino? bigsmile.gif Kalba prasidėjo apie nupušusias mamkas, o nugrybavo bele kur.
Tęskit geriau giminę ramiai sau. Dėl juoko.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 10, 14:32)
Musu gamtine prigimtis ZMONIU gimine pratest; sunys tik siaip, del juoko. O jei jau rupi tik sunys nu tada jau ryskiai reik eit pas alergologa  biggrin.gif  mirksiukas.gif  tongue.gif

Kai kuriem egzemplioriam josios butu geriau netest g.gif
Papildyta:
Beje, ar nepastebejot tokios tendencijos, kad kas aukleja, tai ir vaika ir suni, taip kaip priklauso..o jei smegenu stoka, tai ir vaikai ant galvos lipa ir sunims viskas galima doh.gif
Atsakyti