Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Fėja* @ 2015 06 08, 14:07)
PMS  tongue.gif visIEm lotuliukas.gif

vo...nene,negali būt...šuva ramus ryte buvo lotuliukas.gif tiesa, tingėjo dirbt-daviau komandą gult,tai anas demonstratyviai numarširavo prie bliūdo ir pradėjo ėst doh.gif atseit pasilaikyk sau savo skanukus,aš ir taip turiu gėrybių ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pilnatis klyg ir praėjo. O durniai, matyt, liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2015 06 08, 13:48)
Aš visokių durnų pastabų tiek gavau per dvi paskutines dienas, kad kažkaip atrodo jog pasaulinę idiotų paleidimo į viešumą diena  doh.gif Mėnesių mėnesius tylu, viskas normaliai, ir taip va į dvi dienas susimetė grietinėlė  biggrin.gif

As kartais pagalvoju, kad tuos "durnius" ar ne patys kartais traukiam..esu pastebejus, kad kai "ne ta koja is lovos islipu", tai butinai ta diena kokiu ciudu buna g.gif

QUOTE(lututė @ 2015 06 08, 14:11)
vo...nene,negali būt...šuva ramus ryte buvo  lotuliukas.gif  tiesa, tingėjo dirbt-daviau komandą gult,tai anas demonstratyviai numarširavo prie bliūdo ir pradėjo ėst  doh.gif atseit pasilaikyk sau savo skanukus,aš ir taip turiu gėrybių ... lotuliukas.gif

Ir kuo baiges - komanda liko neivykdyta, seimininkes autoritetas eilini karta susvyraves biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 08, 14:07)
PMS  tongue.gif visIEm lotuliukas.gif

Ania?? bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif
O kas cia do per dalykas?? bigsmile.gif O jis praeis kaip pilnatis, ar liks visiems laikams kaip Leninas?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 06 08, 15:40)
As kartais pagalvoju, kad tuos "durnius" ar ne patys kartais traukiam..esu pastebejus, kad kai "ne ta koja is lovos islipu", tai butinai ta diena kokiu ciudu buna  g.gif
Ir kuo baiges - komanda liko neivykdyta, seimininkes autoritetas eilini karta susvyraves  biggrin.gif ?

nus...panašiai kartais ir būna,kažkokios "neuviazkės" visą dieną...

nu kuo kuo-negi ten šauksi ant jo ar bausi-įlindo bliūdan ir apsimetė,kad nei mato,nei girdi... lotuliukas.gif gal tuo metu ir susvyravo, ale atsiims kitur biggrin.gif vaikštant, pavyzdžiui ... nebūčiau tokia tinginė (o ant pavasario suvisam išskydus-jaučiu,kad jau atostogų verkiant šaukiasi organizmas),gal ir daugiau drausmės duočiau,bet nėr ką kaltint,kai pati nepadarau tongue.gif
Atsakyti
Nieko tokio,mergaitės, teks priprasti prie tokių išpuolių.Durnių nei sėja nei pjauna,durniai patys dygsta.Man prieš porą mėnesiu,bevedant šunis per parką,viena teta liepė geriau anūkus vedžioti ,o ne šunis doh.gif .Tai aš jai paskiau,kad geriau trečia šunį įsigysiu,nei su vaikais terliosiuos tongue.gif .Reikėjo pamatyti jos veido išraišką lotuliukas.gif ,paskui ėjo vis atsisukdama į mane.Matyt visiems papasakojo kokių raganų esti ant svieto lotuliukas.gif Regis eini,nieko nekliudai,visiems kelią duodi,tai ne,dar pasakoja kaip man gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 08, 21:53)
Nieko tokio,mergaitės, teks priprasti prie tokių išpuolių.Durnių nei sėja nei pjauna,durniai patys dygsta.Man  prieš porą mėnesiu,bevedant  šunis per parką,viena teta liepė geriau anūkus vedžioti ,o ne šunis doh.gif .Tai aš jai paskiau,kad geriau trečia šunį įsigysiu,nei su vaikais terliosiuos tongue.gif .Reikėjo pamatyti jos veido išraišką lotuliukas.gif ,paskui ėjo vis atsisukdama į mane.Matyt visiems papasakojo kokių raganų esti ant svieto lotuliukas.gif Regis eini,nieko nekliudai,visiems kelią duodi,tai ne,dar pasakoja kaip man gyventi.

oi buvo mane viena bobutė užknisus savo aiškinimais, tai aš irgi jai paaiškinau kaip gyvent biggrin.gif sakau man nepatinka kai žmonės violetiniais plaukais vaikšto, mane tai trikdo ir dar žydri šešėliai labai gasdina lotuliukas.gif dabar ta bobulka vaikšto morkavais plaukais, bet be šešėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 08, 21:53)
Nieko tokio,mergaitės, teks priprasti prie tokių išpuolių.Durnių nei sėja nei pjauna,durniai patys dygsta.Man  prieš porą mėnesiu,bevedant  šunis per parką,viena teta liepė geriau anūkus vedžioti ,o ne šunis doh.gif .Tai aš jai paskiau,kad geriau trečia šunį įsigysiu,nei su vaikais terliosiuos tongue.gif .Reikėjo pamatyti jos veido išraišką lotuliukas.gif ,paskui ėjo vis atsisukdama į mane.Matyt visiems papasakojo kokių raganų esti ant svieto lotuliukas.gif Regis eini,nieko nekliudai,visiems kelią duodi,tai ne,dar pasakoja kaip man gyventi.

nu bet ir užkliūna g.gif koks kieno blyn reikalas-ką vedžioji,kaip vedžioji,kada vedžioji...kai kurie šunys kartais būna geresni ir už kažkieno anūkus... g.gif

QUOTE(inga321 @ 2015 06 08, 22:19)
oi buvo mane viena bobutė užknisus savo aiškinimais, tai aš irgi jai paaiškinau kaip gyvent biggrin.gif sakau man nepatinka kai žmonės violetiniais plaukais vaikšto, mane tai trikdo ir dar žydri šešėliai labai gasdina  lotuliukas.gif  dabar ta bobulka vaikšto morkavais plaukais, bet be šešėlių biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai iš pat ryto,ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 09, 10:31)
nu bet ir užkliūna  g.gif  koks kieno blyn reikalas-ką vedžioji,kaip vedžioji,kada vedžioji...kai kurie šunys kartais būna geresni ir už kažkieno anūkus...  g.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  prajuokinai iš pat ryto,ačiū  biggrin.gif

Prisipazistu, kad sian ispazinties ejau jau gatavs drinks_cheers.gif Djakonas sake nieko tokio ir dar is mano bambalio dieviskojo "meskos kraujo" visai nemazai nusiurbe unsure.gif
Mazu liaukimes kaltint kaimynes ir vaikus? g.gif Ore i vieta padeciau suni kuri pries vaika dar ir laikyt (!!) reikia!
Apie ka cia snekam?!: jusu mylimas buldogas ar vis tik laiptines gyventojai turi prioriteta "pasivezint" su liftu?
Svogerio dobermane (senokai) daugiabucio laiptinej uzpuole kaimyne. Rimtai neikando, bet toji motera apsisiko. Svogeris sake, kad jin pati ir kalta, nes Bagyra leke zemyn kol jis TIK duris rakino, o ta kaimyne ja isgasdino, nes neses dideles tases ir tikriausiai su jom mosikavo. Anot svogerio jai vobsce nepriklause but laiptinej, nes jin (mate pro langa) ta diena jau buvo viena karta nuejus i parde lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 09, 16:22)
Prisipazistu, kad sian ispazinties ejau jau gatavs  drinks_cheers.gif  Djakonas sake nieko tokio ir dar is mano bambalio dieviskojo "meskos kraujo" visai nemazai nusiurbe  unsure.gif
Mazu liaukimes kaltint kaimynes ir vaikus?  g.gif  Ore i vieta padeciau suni kuri pries vaika dar ir laikyt (!!) reikia!
Apie ka cia snekam?!: jusu mylimas buldogas ar vis tik laiptines gyventojai turi prioriteta "pasivezint" su liftu?
Svogerio dobermane (senokai) daugiabucio laiptinej uzpuole kaimyne. Rimtai neikando, bet toji motera apsisiko. Svogeris sake, kad jin pati ir kalta, nes Bagyra leke zemyn kol jis TIK duris rakino, o ta kaimyne ja isgasdino, nes neses dideles tases ir tikriausiai su jom mosikavo. Anot svogerio jai vobsce nepriklause but laiptinej, nes jin (mate pro langa) ta diena jau buvo viena karta nuejus i parde  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu man mano šunis irgi reikia laikyt kai yra vaikų. (Sirius vaikystei išsigando vaiko ir jam jie iki dabar baisūs, o Grantas su vaikais nebendraves tai net nežinau kaip reaguotu) Pabandytu kažkas padėt mano šunį į vietą tai turbūt blogai baiktusi dedančiam.
Iš panašios situacijos. Mes vakar vakare su drauge vedžiojom šunis. Ir už musų ėjo mamytė su vaikučių. Vaikas kelias minutes bėgiojo ir straksejo eidamas iš paskos, prie pat šunų. Mano Grantas nelabai ten jo domėjosi ir su antsnukiu kaip visaa, bet vistiek jis juk ne mašina. Aš negaliu garantuot, kad jis nepuls staigiai prie jo pribėgusio nepažystamo. O draugės šuo aplamai bailus, puse gyvenimo nugyvenes gatvei pats vienas ir jinai rovė iš baimės į priekį. Kaži kas būtu kaltas jei toks šuo pabėgtu ir palystu po mašina? Spėju tikrai ne vaikas
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 09, 17:22)

Mazu liaukimes kaltint kaimynes ir vaikus?  g.gif  Ore i vieta padeciau suni kuri pries vaika dar ir laikyt (!!) reikia!

nenusišnekėk,arvydai. Matomai,padauginai pasiurbt,kad nebeįskaitai,ką rašau.
Ar pats kam nors gali duot šimtaprocentinę garantiją? Ore reik padėt priedurnius,kurie leidžia savo vaikams ir sau viską,o paskiau dar kitus kaltina.
MANO ŠUO ramus,bet nežinau,kiek būtų ramus,jei bandyčiau sulaikyt žviegiantį vaiką už rankos ir jis dar ten cirkintųsi.Kad nekąstų-taip. Bet ar išsigandęs nepradėtų kokių kitų veiksmų-nežinau.Nežinau,nes augo 8 metus mylimas,bet bele kaip,be rimtos dresūros.
Ir "pasivėžint" vaikiščiai ar laiptinės gyventojai ,taip pat ir mano šuo - teisės neturi. Nuvažiuoti aukštyn arba žemyn-taip.
Taip kad golas tamstai,ir būtum pasiekiamas-gautum į bliuską g.gif
Nekenčiu šunų nekentėjų ! Ir tų,kurie juos laiko už daiktą...gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 09, 17:22)
Apie ka cia snekam?!

Mes tai apie neadekvacia mamyte ir be kaltes kaltus, o jus tai i pievas, kaip neretai pasitaiko doh.gif

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 06 09, 19:49)
Mes vakar vakare su drauge vedžiojom šunis. Ir už musų ėjo mamytė su vaikučių. Vaikas kelias minutes bėgiojo ir straksejo eidamas iš paskos, prie pat šunų. Mano Grantas nelabai ten jo domėjosi ir su antsnukiu kaip visaa, bet vistiek jis juk ne mašina. Aš negaliu garantuot, kad jis nepuls staigiai prie jo pribėgusio nepažystamo. O draugės šuo aplamai bailus, puse gyvenimo nugyvenes gatvei pats vienas ir jinai rovė iš baimės į priekį. Kaži kas būtu kaltas jei toks šuo pabėgtu ir palystu po mašina? Spėju tikrai ne vaikas

Nu ne, nunai vaikigaliams viskas galima...apskritai liaudis dabar labai stipriai zino savo teises, bet ne pareigas doh.gif

QUOTE(lututė @ 2015 06 09, 20:53)
Nekenčiu šunų nekentėjų !  Ir tų,kurie juos laiko už daiktą...gun_bandana.gif  bash.gif

Nu joa, sunofobai prativna liaudis schmoll.gif
Atsakyti