Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(inga321 @ 2015 06 07, 23:46)
aš ir nesakiau, kad jie mažiukai, bet na dogai didesni wink.gif man dar airių vilkogaudžiai patinka  wub.gif  tik gaila, kad gyvena trumpai  verysad.gif

Taip taip drinks_cheers.gif Šiandien dogą mačiau-didesnis už rusų kurtą drinks_cheers.gif

Vilkogaudį irgi mačiau... Dogas man fainesnis wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 23:51)
Taip taip drinks_cheers.gif Šiandien dogą mačiau-didesnis už rusų kurtą drinks_cheers.gif

Vilkogaudį irgi mačiau... Dogas man fainesnis wub.gif  wub.gif user posted image

dogas didingas, o vilkogaudis nušiuręs atrodo biggrin.gif kažkada norėjau dogo, bet kai sužinojau kaip tumpai visi tie dičkiai gyvena, persigalvojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 07, 23:37)
na kurioj vietoj kurtai didesni už dogus?  blink.gif  jau nuo alaus tamstai fantazija atšoko... near jie nei žiauriai dideli, nei į karves panašųs, prašom nenusišnekėt  umn.gif  frusty.gif
va dar special for you foto:
rusų kurtas
ir afganų kurtas
specialiai dedu foto su žmonėmis, kad matytusi realus dydis  ax.gif

Inga, fotkese MINIATIUROS!! Cia net iki puses dogo netempia! Situos "dugnelius" zinau kaip nuluptus! Reik kokius 4 kartus Afganu kurta padidint ir tada jau kazkas panasaus gausis.
Juos tik pamyzt is sales isvesdavo. Tiek ir temaciau. Bet dyyydis - nu tikrai arti karves!
O ramus - kaip teliukai rolleyes.gif
----------------------------
Nezinau kas tokie, bet pilvas kaaapitaliskai lanku islenktas tai neabejotinai turetu but kurtai.
Kaip manot: ar yra prasme man ka nors Jums meluot? g.gif
Atsakyti
Arvydai, būk sąžiningas nors prieš save-nu mėgsti paburt jaunimui biggrin.gif

Bet apie tuos veršius šį sykį tikiu, kad matei. biggrin.gif Bet iš toli... o tu matyt jau ne pirmos jaunystės buvai, jau regėjimas ne 100% buvo... Nors su amžium tik iš arti blogai mato žmonės... g.gif Knygą per ištiestą ranką skaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 23:00)
Pagvildenkim temoj į temą - ar jūsų šunys bezda?

Pvz Bela aišku, bezda, bet nu nesijautė kol kas jokių kvapų. O šiandien gavo tų skanukų su ėriena tai vėdinau kambarį.  g.gif

Skanukų gaudavo visada, tik kitokių. Su vistiena tiek maistas, tiek skanukai.

Didis filosofas Salvadoras Dali dar pries nusipjaudamas ausi parase keleta "poemu". Neskaitant zmonos (Galos, nors jin dar buvo net labai gyva) autobiografijos/nekrologo bei padekos drambliu kaukolems, ilgiausias yra "Traktatas apie bezdejima". (Panasiai pora spaudos lanku. Yra isleistas ir lietuviskai). Ten visokie bezdesiai ivardijami kaip tarnaites lakstingalos treles, kaip mazoji skautes fleita ar didysis masoniskasis atsidusejimas. (Kazkas panasaus, bet cituot nedristu). Paciam traktato gale didz. gerb. S.Dali nurode, kad jis net neisivaizduoja kaip kulturingo zmogaus bezdalas gali smildet, jei net jis dviem balsais isbezdetu pirmaji "Marseljetes" (Prancuzijos himhas) stulpeli su priedainiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 08, 00:12)
Arvydai, būk sąžiningas nors prieš save-nu mėgsti paburt jaunimui biggrin.gif

Bet apie tuos veršius šį sykį tikiu, kad matei. biggrin.gif Bet iš toli... o tu matyt jau ne pirmos jaunystės buvai, jau regėjimas ne 100%  buvo... Nors su amžium tik iš arti blogai mato žmonės... g.gif  Knygą per ištiestą ranką skaito biggrin.gif

Atsirado cia mat jaunimelis biggrin.gif mirksiukas.gif biggrin.gif nestuke.gif nestuke.gif Is toli tai as dar ir dabar ujujui koks akylas, kietas ir drasus drinks_cheers.gif
Tesiant tema tai vertetu pabrezt (ir pasidalint ilgamete patirtim), kad pasikus prie sveciu stalo visai apsimoka nutaisyt dangiskas akutes ir suverst kalte suniui thumbup.gif Biski blogiau jei sunio nera g.gif Bet tada galima uzvaryt ant katino, papugeles, musiu aba kolxozo meslo duobes sugriovusio Landsbergio lotuliukas.gif Visi apsimes, kad taip ir patikejo; bet paskui tada jau visi raumeni atpalaiduos, o kaltas bus kas??? bigsmile.gif
Pagaliau tokiu atveju kaltu ir neieskoma schmoll.gif Atsimenat vaikiska skaiciuokle: "Viens, du, as bezdu, tau smirda man gardu"? Tai cia teigiama!! Nepalyginsi su "Lipo zydas kopeciom"...
Keletas naglumo lygiu:
1 Pasiki kupe ir vaidini, kad nieko neuzuodi.
2. Ten pat pasiki ir veduojies su sachmatu lenta piekaistingai zvelgdamas i iseinancius bendrakeleivius.
3. Pasiki kupe kai likot tik dviese ir nuosirdziai irodineji, kad ne tu.
4. (SPORTO MEISTRAS!)!! Apsisiki likes vienas, bet vis tiek irodineji, kad ne tu
---------------------------
---------------------------
P.S. Jei negrisim prie sekaso tai as dar daaaauuugggg ka turiu apie bezdejima papasakot ax.gif
Atsakyti
Labas rytas

Tai šita... aš tą temą pradėjau, ir norėčiau užbaigt tada jau. Supratau, neimt galvon. Džiaugtis gyvenimu.
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 07, 23:33)
P.S. Cia KOMPLIMENTAS ne jums,o Lututei  wub.gif  ...Jeigu ka  biggrin.gif  mirksiukas.gif  ax.gif

nieka nesupratau bigsmile.gif g.gif

Ryts.
Gražių fotkių pridėjot thumbup.gif Mes su Pinkiu šeštadienį turistiaką palei Nerį darėm...bo kadangi auto sulūžus,nebuvo kaip kur kitur nusiduot.Tai bachūras kokius 3 kartus vandenin lipo.

Vakar gi gavau tokią pastabą,kad dar ryte pakaušį krapštau-čia aš durna ar ta mamaša...
Žodž,vakar vakare einam su Pinkiu pasivaikščiot. Liftas užimtas,pirmyn - atgal važinėjas,vaikai išdykauja. Na ir lakstė lakstė ,vienas matomai liko lifte,durys užsidarė. Paspaudžiau mygtuką-girdžiu klykia nesavu balsu,toks jausmas,kad gyvam skūrą lupa.Išpūtėm akis abu su šuniu-liftas sustoja,išsiridena žviegiantis kokių keturių-penkių pilietis ir girdžiu mamaša jau šaukia kokiu aukštu žemiau. Rėkiu jai,ateikit į aštuntą,vaikas čia.Jin rėkia-tai laikykit...sakau negaliu,šunį laikau. Tai su baisiausiu nepasitenkinimu išbarė,kad reikia NE ŠUNĮ,o VAIKĄ laikyt. Nu bliam,tai gal poniai pačiai reik žiūrėt,kad vaikai lifte neišdykautų-žinoma šuo mano nėr agresyvus,bet 100 proc juk negaliu duot,jog neamtels,nestumtels žvygailos ir taip dar labiau neišgąsdins doh.gif Tai patariau protą pasitikrint... g.gif
Atsakyti
Lutute, sakyciau tu tikrai gerai darei. Ai, mamoms susisuka kartais... Kaip ir man siandien. As sakau, kartais mamkos nepakaltinamos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš visokių durnų pastabų tiek gavau per dvi paskutines dienas, kad kažkaip atrodo jog pasaulinę idiotų paleidimo į viešumą diena doh.gif Mėnesių mėnesius tylu, viskas normaliai, ir taip va į dvi dienas susimetė grietinėlė biggrin.gif
Atsakyti
panos,tai gal pilnatis ? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 06 08, 14:02)
panos,tai gal pilnatis ?  rolleyes.gif  biggrin.gif

PMS tongue.gif visIEm lotuliukas.gif
Atsakyti