Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Oj, kazka pridirbau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 07, 20:41)
Nepriklausomybes pradzioj pries musu nama esancioj mokykloj vyko kurtu paroda. Nu mates as tu sunu lyg ir visokiausiu, bet tasyk pamaniau, kad versiai! Rimts! Vat tokie didziuliai ir margi!  lotuliukas.gif  Ant keturiu koju stovintys ugio kaip nedicka moteris/seimininke! Daugiau net per telika nesu tokiu gigantu mates  schmoll.gif  Turbut kazkokie atveztiniai, nes musu sunys tikrai i karves nepanasus  schmoll.gif  Bent jau aplink mane tai tikrai tokiu nesimato.

Aš šiandien žiūrėdama į diiiidelius šunis irgi lyginau su baltosiom meškom, lokiais, baskervilių šunim net lotuliukas.gif Didžiausią įspūdį tie MAXI šunys man ir paliko. DOGAS toks pilkas ar mėlynas wub.gif wub.gif wub.gif raudonom akim .... akyse stovi, negaliu pamiršt wub.gif ir baltas kažkoks diiiiiiidelis diiiiidelis kailis wub.gif wub.gif wub.gif išpucūlintas wub.gif wub.gif wub.gif grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
Lisitėja2, biggrin.gif fainuolis suo. Bet kad vejo bijo truputi prajuokino, nors Bela irgi bijo lygtai... biggrin.gif Fainai jums tam Labanore thumbup.gif Mes planuojam i Simoniu giria menesio pabaigoj... Tik nezinia kurio lotuliukas.gif
Papildyta:
Arvydai, tavo paskutinį sakinį priimiau kaip komplimentą. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 07 birželio 2015 - 20:37
Dėkingi už pagyrimus.Taip, mes bijom visko.Smarkaus vėjo, griaustinio,petardų,didelės musės,ausyčių valymo ir t.t.Matyt dėl to,kad visa vada buvo niekam nereikalingi verysad.gif .Tik nebijo ką nors miške vaikytis,tada aš bijau.Kad nesužeistų koks žvėris, kad epilepsijos priepuolis neprasidėtų.Turiningai leidžiam laivalaikį taip sakant. lotuliukas.gif

Išsitepliokit lašiukais nuo erkių,bo jų labai daug priviso.Ir nuo gyvačių saugoti reikėtų.Bela maža,jai įkandimas gali baigtis mirtimi.Pas mus geri gyvatynai.Saugau saviškius.Atrodo nelenda prie gyvatės,bet ką ten žinai kas sušvies.Aną savaitę savo akimis mačiau kaip žaltį erzino doh.gif .Lenda abudu,žaltys tik šnypščia,vaidina ,kad kirs.Durniai paskutiniai. doh.gif Taksui gyvatės kirtis irgi geruoju nesibaigtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 birželio 2015 - 21:05
ojojoj unsure.gif
Bela nuo erkių lašiukus ant sprando gauna... Bet kai ėjom į Panemunę, dar išpurškė foksės šeimininkė papildomai.
Atsakyti
Pagvildenkim temoj į temą - ar jūsų šunys bezda?

Pvz Bela aišku, bezda, bet nu nesijautė kol kas jokių kvapų. O šiandien gavo tų skanukų su ėriena tai vėdinau kambarį. g.gif

Skanukų gaudavo visada, tik kitokių. Su vistiena tiek maistas, tiek skanukai.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 23:00)
Pagvildenkim temoj į temą - ar jūsų šunys bezda?

Pvz Bela aišku, bezda, bet nu nesijautė kol kas jokių kvapų. O šiandien gavo tų skanukų su ėriena tai vėdinau kambarį.  g.gif

Skanukų gaudavo visada, tik kitokių. Su vistiena tiek maistas, tiek skanukai.

na čia tas pats, kaip paklausti ar žmonės bezda biggrin.gif aišku taip, Bartukas kai "pasivaišina" kuo netinkamu (dažniausiai "padeda" sveteliai), o Kira RAW šeriama kai ko riebiau gauna ax.gif
Atsakyti
Ne, tai aišku bezda, bet jokio kvapelio nejusdavau. Matyt nėr gerai maistas su vištiena, o skanukas su ėriena....
Atsakyti
beje rodos dar nerodėm foto iš kaimo blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 22:00)

Aš šiandien žiūrėdama į diiiidelius šunis irgi lyginau su baltosiom meškom, lokiais, baskervilių šunim net lotuliukas.gif Didžiausią įspūdį tie MAXI šunys man ir paliko. DOGAS toks pilkas ar mėlynas wub.gif  wub.gif  wub.gif raudonom akim .... akyse stovi, negaliu pamiršt wub.gif ir baltas kažkoks diiiiiiidelis diiiiidelis kailis wub.gif  :

Re P.S. Patvirtunu KOMPLIMENTA! +++ Man irgi patinka... (vos nepasakiau zmones) su jumoro jausmu ir kai i aki tvoja visai ne is tos puses kur tikiesi thumbup.gif (Gaaaal po laukiniu isbandymu net i komanda priimciau; tik ne kokteiliukus sriubciot ir desova nagu laka reklamuot. schmoll.gif Art reiks, motin! Juodai ART! O atlyginimas... puse etato + arbata. Dolores Ibaruri nualptu toki kruta pasiulyma isgirdus! thumbup.gif ). g.gif Nu ne tai ne. Atrado mat problema tongue.gif
Neeee dogai palyginus su tais "versiais" tai kaip bambonke su bambaliu. Ten visai kita ugio kategorija: anie (lyginant su paciu, paciu didziausiu dogu) dar minimum pusantro karto didesni!! Svoriu tai turbut panasus: kurtai jau savaime lieknesni; bet ten dar KAILIS (!) vos ne iki kulniuku!!! Plius dar ju 10 ir visi skirtingi. Karoc akyse stovi tie sunes, bet tada nepasiklausiau, o dab nebemoku net panasiu nugooglint unsure.gif
Mazu "peledziuke" rastu ka nors panasaus i itin didelius kurtus? bigsmile.gif Siaip tai jai visai neprastai sekasis is neto sraibint lotuliukas.gif
P.S. Cia KOMPLIMENTAS ne jums,o Lututei wub.gif ...Jeigu ka biggrin.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 07, 23:33)
Re P.S. Patvirtunu KOMPLIMENTA! +++ Man irgi patinka... (vos nepasakiau zmones) su jumoro jausmu ir kai i aki tvoja visai ne is tos puses kur tikiesi  thumbup.gif  (Gaaaal po laukiniu isbandymu net i komanda priimciau; tik ne kokteiliukus sriubciot ir desova nagu laka reklamuot.  schmoll.gif  Art reiks, motin! Juodai ART! O atlyginimas... puse etato + arbata. Dolores Ibaruri nualptu toki kruta pasiulyma isgirdus!  thumbup.gif ).  g.gif  Nu ne tai ne. Atrado mat problema  tongue.gif
Neeee dogai palyginus su tais "versiais" tai kaip bambonke su bambaliu. Ten visai kita ugio kategorija: anie (lyginant su paciu, paciu didziausiu dogu) dar ir visi skirtingi. Karoc akyse stovi tie sunes, bet tada nepasiklausiau, o dab nebemoku net panasiu nugooglint  unsure.gif
Mazu "peledziuke" rastu ka nors panasaus i itin didelius kurtus?  bigsmile.gif  minimum pusantro karto didesni!! Svoriu tai turbut panasus: kurtai jau savaime lieknesni; bet ten dar KAILIS (!) vos ne iki kulniuku!!! Plius dar ju 10 Siaip tai jai visai neprastai sekasis is neto sraibint  lotuliukas.gif
P.S. Cia KOMPLIMENTAS ne jums,o Lututei  wub.gif  ...Jeigu ka  biggrin.gif  mirksiukas.gif  ax.gif

na kurioj vietoj kurtai didesni už dogus? blink.gif jau nuo alaus tamstai fantazija atšoko... near jie nei žiauriai dideli, nei į karves panašųs, prašom nenusišnekėt umn.gif frusty.gif

va dar special for you foto:

rusų kurtas

user posted image

ir afganų kurtas

user posted image

specialiai dedu foto su žmonėmis, kad matytusi realus dydis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga321: 07 birželio 2015 - 22:41
Eik tu šikt, Arvydai. (čia į dabartinę gvildenamą temą)
Nes dišovo nagų lako aš nesiruošiau reklamuot!
Pas tave į komandą aš neičiau net už visą etatą ir cepelinus pietums. Neįsisvaik.

Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2015 06 07, 23:37)
na kurioj vietoj kurtai didesni už dogus?  blink.gif  jau nuo alaus tamstai fantazija atšoko... near jie nei žiauriai dideli, nei į karves panašųs, prašom nenusišnekėt  umn.gif  frusty.gif

va dar special for you foto:

rusų kurtas

user posted image

ir afganų kurtas

user posted image

specialiai dedu foto su žmonėmis, kad matytusi realus dydis  ax.gif

Taip taip, rusų kurtas, lyg buvau įdėjus, man iki liemens. Aš 168 ūgio.
Atsakyti
Bezda. Mano Mažas visada garsiai bezda, o Katė tylius nindzes laido arba nebezda. Kai riebiau kažką užėda tai baisiau bezda. Ar šiaip kažką naujo. Nekreipiu dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 23:44)

Taip taip, rusų kurtas, lyg buvau įdėjus, man iki liemens. Aš 168 ūgio.

aš ir nesakiau, kad jie mažiukai, bet na dogai didesni wink.gif man dar airių vilkogaudžiai patinka wub.gif tik gaila, kad gyvena trumpai verysad.gif
Atsakyti