Jums visiems linkėjimai iš Labanoro regijoninio parko.Smarkus vėjas pas mus,užtai ausys nuleistos,vėjo bijo
k_azu.labai gaila,kad Luca žvaigždelė,bet jūs visada priklausysite temutei.Neavarbu ar šuo kilmingas ar ne.Beje kokia Axelio veislė?Nesu žinovė,but įdomu apsišviesti.Labai efektingas šuo.Gal galima kada foto visu ūgiu?
Va tai dar mūsų, nes nu girtis tai reikia
Tobuli šunys,koks azartas ir atsidavimas akyse.
Labiau gal kamuoliukai ir skaniukai akyse
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 07, 08:29)
Dar ir vaistas vaistui nelygu. (Sako ir kai kurie blusiniai/erkiniai lasiukai nuo kirminu veikia). Zose ir Sarkozy (kate) gauna mazdaug karta i metus po 2 tabletes su 2 savaiciu pertrauka. (Nu toks kursas). Vetkej sake, kad reiktu kas pusmeti, bet...
Tiesa, Zose kartais dar papildomai gauna, jei pradeda ant siknos sliauziot. Nesenai taip ir buvo, bet si karta vaistu poreikis sutapo su metiniu grafiku
Tiesa, Zose kartais dar papildomai gauna, jei pradeda ant siknos sliauziot. Nesenai taip ir buvo, bet si karta vaistu poreikis sutapo su metiniu grafiku
Kaip Cile ir rašė Stronholdas ir Advocatas tie stebuklingi kur nuo visko Tik nepatariu, nes brangūs
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 07, 08:58)
O blin! Zoska nusterilizuota, bet tos liaukos turbut like, nes pasitaiko, kad namie kazkoki panasu ruda smirdala isleidzia Lauke tai nezinia kaip te buna. O kaip tik lauke dazniausiai ir uzeina siknakrapstis.
Nu reiks paciupinet pagal paveiksliuka. Feeeee...
Bet kai gauna nuo kirminu - praeina ir sliauziojimas. (Aisku, cia gali but tik sutapimas, nes sliauzioja juk neistisai)
Nu reiks paciupinet pagal paveiksliuka. Feeeee...
Bet kai gauna nuo kirminu - praeina ir sliauziojimas. (Aisku, cia gali but tik sutapimas, nes sliauzioja juk neistisai)
Sterilinta ar ne liaukos būna. Nepjauna jų ten niekas atskirai. Aš asmeniškai jų nespaudiju Buvo karta Grantuj truke tai pas vererinarą sutvarkė bėda suleisdami silunokso (bendro pobūdžio antibiotikas)
Neapsakomai miela, kai Tevo diena sutampa su Olimpine Grizdamas is kapiniu uzsiroviau ant masinio kroso (ir netgi viena neigaliaja ciut, ciut timtelejau iki kontrolinio punkto (kur dar teisejams kai nenori/nesimato, bet koki 10 vezimeliu ir 1 aklaji (su Statkeviciene uz parankes) turbut apdejom!!
Paskui dalyvavau vaiku dviraciu krose, bet dalyvio marskinelius ir diploma jau kazkam atidaviau. Paskui fextavausi, zaidziau badmintona ir zoles rieduli, tada meciau tritaskius ir saudziau is lanko stebint paciai Gudzinaviciutei. Ilgiausiai uztrukau besifotkindamas su arkliais ir su kitais cempionais. (As labai grazus, tai visi nori nusipotkint)
Apdairu, kad nevaziavau i zemes ukio agility. Ten tik dalyviams idomu! Juk per tvora jau maciau!
Be to sunys tik ikast gali, o ipilt... niekas nieko neipila Visai kitaip Olimpiadoj!!!
We are a chempions!!!
---------------------------
Ai dar regbi su vaikais zaidem Ir paskum ziurejom per telefa kaip musu rinktine vokieciams prasika
Be to radau genio lizda ir maciau kalyte nu tip top kaip "Pamaiva"
Paskui dalyvavau vaiku dviraciu krose, bet dalyvio marskinelius ir diploma jau kazkam atidaviau. Paskui fextavausi, zaidziau badmintona ir zoles rieduli, tada meciau tritaskius ir saudziau is lanko stebint paciai Gudzinaviciutei. Ilgiausiai uztrukau besifotkindamas su arkliais ir su kitais cempionais. (As labai grazus, tai visi nori nusipotkint)
Apdairu, kad nevaziavau i zemes ukio agility. Ten tik dalyviams idomu! Juk per tvora jau maciau!
Be to sunys tik ikast gali, o ipilt... niekas nieko neipila Visai kitaip Olimpiadoj!!!
We are a chempions!!!
---------------------------
Ai dar regbi su vaikais zaidem Ir paskum ziurejom per telefa kaip musu rinktine vokieciams prasika
Be to radau genio lizda ir maciau kalyte nu tip top kaip "Pamaiva"
Kokia dar olimpiada?
Fainai ir linksmai nuskambejo
O del sunu parodos ir agility klysti. Man patiko, nes tiek graziu sunu maciau Bet svarbiausia, kad vaikams LABAI PATIKO. Jos nori DAR. Klause, ar ne kiekviena diena vyksta tos parodos Ir is kur zinot, kada vyks vel.
O del sunu parodos ir agility klysti. Man patiko, nes tiek graziu sunu maciau Bet svarbiausia, kad vaikams LABAI PATIKO. Jos nori DAR. Klause, ar ne kiekviena diena vyksta tos parodos Ir is kur zinot, kada vyks vel.
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 19:29)
Kokia dar olimpiada?
Nu olimpines dienos!! Viskas Azuolyne. Centras prie Dariaus ir Gireno monumento. As irgi nezinojau, bet kai grizdamas is kapu pamaciau prabegant pora tukstanciu paciu ivairiausiu tai ir kilo noras pazingeidaut O kol tysiau ta neigaliaja jin man viska ir papasakojo Paskui jau pats radau; zinot, Azuolyne gimes, Azuolyne auges, miesto centro nemates...
Tu graziu sunu matei? Ania??? O kiek as graziu (sakyciau dalinai net pusnuogiu) MERGU!!!!! Pradedant darzelinukem, tesiant arkliu tramdytojom ir baigiant visai dar iki galo nenusususiom trenerem, bei padavejom. (Ypac zoles riedulininkes krito i aki)
Tai kas geriau: mergos ar sunys? A??
Be to agility tik pati principa norejau pamatyt (ir jau pamaciau), o ziuret kas ten ka lenkia... nu kaip cia pasakius Nu man tai neidomu
Musu forumo sunys juk netrenke mordom i siena??
As graziu mergu matau sporto klube. Ir vyru. O sunu tokiu ispuculintu, isgrazintu, issukuotu tikrai nematau daznai.
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 20:28)
As graziu mergu matau sporto klube. Ir vyru. O sunu tokiu ispuculintu, isgrazintu, issukuotu tikrai nematau daznai.
Nepriklausomybes pradzioj pries musu nama esancioj mokykloj vyko kurtu paroda. Nu mates as tu sunu lyg ir visokiausiu, bet tasyk pamaniau, kad versiai! Rimts! Vat tokie didziuliai ir margi! Ant keturiu koju stovintys ugio kaip nedicka moteris/seimininke! Daugiau net per telika nesu tokiu gigantu mates Turbut kazkokie atveztiniai, nes musu sunys tikrai i karves nepanasus Bent jau aplink mane tai tikrai tokiu nesimato.
O del sunu ir mergu tai abu klystam: geriausia vis tik yra ALUS
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 20:44)
Už alų man geriau tortas
O kas tas yra? Gal ir man patiktu?
Ladna. Pasiduodu. Formules. (Tiesiogine transliacija is Kanados GP).
P.S. Bet ryt dar pasigincysim? KA?
Feja, man su Tavim gincytis patinka taip... TAIP... Taip, kad... ... kad kazkas tarp formuliu ir alaus