Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(cile @ 2015 06 06, 23:28)
Nu ir mano uzdrausta...grieztai, bet kartais nesusilaiko..nors po fakto ateina prisiduot  biggrin.gif
Gerai, nuo sudeliavimo ir myzalu laizymo galima atpratint/suturet, betgi kales rujoja, i metus du kartus ir visa ta reikala..nu patys suprantat...  doh.gif su patinais irgi ne ka geriau...nu ir kaip galima po to su tuo suniu buciuotis...

Kira kas 4mėn rujoja biggrin.gif na nžn, aš moteriškai solidarizuojuos su ja
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 06 06, 23:37)
Kira kas 4mėn rujoja biggrin.gif

Joa, girdejau kaip tau su ja tuo klausimu "pasiseke" doh.gif Mano margoji tai beveik kas 8, Aira ir takse kas 6.
Atsakyti
pas mane panos kol kas kas metur rujoja. Rami galva. Tada nesibučiuojam biggrin.gif

QUOTE(inga321 @ 2015 06 06, 21:47)
tai visgi išsakei viską? smile.gif labai gerai, dabar žinos

žinok mums socializacijai labai padėjo darbas grupėj per dresūrą. Kira išmoko nekreipti dėmesio į kitus šunis, nors maža kvaksėdavo ant visų kaip turi būt. tiesa, su ja buvo dirbama nuo 4mėn grupėj. va Bartukui nuo mažens leidau draugaut su visais ir labai tai skatinau. dabar jis 90proc atvejų klausosi, bet gali išjungt klausos aparatą ir bėgt draugaut, kad ir staugsiu. o va Kirai užtenka tik pagaliuką/kamuoliuką/bet ką parody mano rankoj, kas gali būti panašu į žaidimų elementą ir kito suns nebematom, visas pasaulis išnyksta be manęs  thumbup.gif 
va šian miškę vaikščiojant sutikom vyrą su palaidu stafu... Bartas žadėjo tam stafui razborkes, o aš Kirą tiesiog pasisodinau šalia ir laukiau už antkaklio dėl viso pikto, bet ne stipriai. na ir gražiai praleidom tą šunį, Kira net neparodė jokio susidomėjimo tuo šuniu, nors tikrai jį mate. tiesiog aš su kamuoliukais linksmesnė negu nepažįstamas šuo  wub.gif

Aha, išsakiau viską papunkčiui ir dar su straipsniais. Tai atėjo 'uodegą pabrukęs' po paros atsiprašyt. Matyt labai sunku buvo. Tai Mažas ta proga apmyžo kilimą koridorius, nes po parko vandens prisilakė ir mat neišlaikė biggrin.gif

Grupėse soc pas mus ne tas reikalas. Ji puikiai grupėse ignoruoja šunis. Ignoruoja net ir vieną bet kurį paėmus kai pauosto jam nosį. Bet vat nepaostyti svetimi šunys parke yra vat ta dela kurią reikia aplot biggrin.gif Kas problema kad ne kamuoliukinė ji pas mane, kaniukinę labiau. Bet jei kitas šuo eis pro šalį - paims skaniuką, bet vistiek sekundei nusisuks ir kvaktels biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 06, 23:07)
O tabletes nuo kirminų gauna tris kartus per metus,ir dar prieš skiepus.Pati irgi geriu Vermox.Nors niekad nieko nemačiau šunų išmatose,bet maža kas.Medžiokliniai vis dėlto jie,šventas reikalas kokiam š...e išsivolioti,ir užkramsnoti doh.gif

Dar ir vaistas vaistui nelygu. (Sako ir kai kurie blusiniai/erkiniai lasiukai nuo kirminu veikia). Zose ir Sarkozy (kate) gauna mazdaug karta i metus po 2 tabletes su 2 savaiciu pertrauka. (Nu toks kursas). Vetkej sake, kad reiktu kas pusmeti, bet... blush2.gif
Tiesa, Zose kartais dar papildomai gauna, jei pradeda ant siknos sliauziot. Nesenai taip ir buvo, bet si karta vaistu poreikis sutapo su metiniu grafiku 4u.gif
Atsakyti
Laba

Vienoj temukėj skaičiau, kad ant šiknos šliaužioja kai išangėj kažkokia liauka neišskiria skysčio. g.gif
Papildyta:
analinė liauka
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 09:42)
Laba

Vienoj temukėj skaičiau, kad ant šiknos šliaužioja kai išangėj kažkokia liauka neišskiria skysčio.  g.gif
Papildyta:
analinė liauka

O blin! blink.gif Zoska nusterilizuota, bet tos liaukos turbut like, nes pasitaiko, kad namie kazkoki panasu ruda smirdala isleidzia g.gif Lauke tai nezinia kaip te buna. O kaip tik lauke dazniausiai ir uzeina siknakrapstis.
Nu reiks paciupinet pagal paveiksliuka. Feeeee... blush2.gif
Bet kai gauna nuo kirminu - praeina ir sliauziojimas. (Aisku, cia gali but tik sutapimas, nes sliauzioja juk neistisai) g.gif
Atsakyti
Arvydai, tai sterilizacija ir tos liaukos nesusije. Jas salina tik tada, jei butent jas reikia salinti. O siaip tai reikalinga liauka, jei jau ji yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2015 06 07, 10:56)
Arvydai, tai sterilizacija ir tos liaukos nesusije. Jas salina tik tada, jei butent jas reikia salinti. O siaip tai reikalinga liauka, jei jau ji yra g.gif

Suprantama. Sterilizacija (su visu isvalymu, nes Zose vos pusmecio budama jau susicurvino) dare per pilva; vuodegos skyle nepriciom. schmoll.gif
Tik pamaniau, kad kai nebejaucia poreikio sunis viliot, tai gal ir tos atzymincios liaukos tampa beprasmem g.gif Turbut vis tik reikalingos siaip teritorija uzsitk biggrin.gif
---------------
Neradom tu liauku. Visai nieko siknoj nerasta schmoll.gif Gal nemokejom ieskot, bet greiciausiai siuo momentu jos mazytes. Dab gi nesliauzioja! Dab "kosti": vel bus koki nors suda kieme susiradus ir prarijus doh.gif
Bandysim ieskot kai sliauzios. Tik nepasakyciau, kad jai toks "tepinelis" labiausiai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 06 07, 09:29)
Dar ir vaistas vaistui nelygu. (Sako ir kai kurie blusiniai/erkiniai lasiukai nuo kirminu veikia).

Tie tradiciniai antiblusiniai neveikia...
Cia jau rimtesnes chemijos reik - Stronghold arba Advocate.
Atsakyti
Pabuvom sunu parodoj ir agility paziurejom. Nusikalem visi. Vaikai, suo, as biggrin.gif MB sako, jis ne. 😊

Nusipirkom skanestuko su ėriena. essen.gif
Atsakyti
As ikisiu nosi su savo melyno kraujo ir melynu akiu Axeliu blush2.gif Vis pasiskaitau tema, bet komentuoti kazkaip nera ko - Lucos nebera tai kaip ir nebepriklausom cia.
Kazkaip daznai pasiskaitydavau forumuose zmoniu pergyvenimus del kraustymosi su sunimis, nes kai kurie sunkiai pernesa. As visada is to pasijuokdavau, nes galvodavau ko cia pergyventi... o pasirodo ne taip ir lengva ranka numoti rolleyes.gif Vat ir pati praeita savaitgali persikrausciau su Axeliu ir is tiesu buvo baisoka. Ne tiek del to ar jis greitai naujam bute apsipras, o del to, kad jis 2 metus gyveno paskutiniam aukste, o dabar mes pirmam aukste ir salia laiptines duru, kurios garsiai trinkteli... Labai pergyvenau, kad jis prades pastoviai loti ir greitai mes busim isspirti is sito buto, nes jis turi stipru sargumo instinkta ir maziausias itartinas krepzdesys sukelia tylu urzgima ka jau kalbeti apie zmones garsiai kalbancius prie svetaines lango doh.gif Bet aciu dievui, viskas praejo sekmingai (tfu tfu tfu). Savaitgalio metu dar truputi padirbom su klikeriu ir skaniukais. Kadangi as dirbu visa diena tai jis namie vienas sedi nuo 7.30 iki 5.30. Kol kas as ji uzdarau miegamajam, nes tas kambarys toliau nuo laiptines duru ir vidinio kiemo puseje, o ne is gatves puses, kur pastoviai zmones praeina ir masinos parkuojamos. Pafilmavau ji pora pirmu dienu tai pirma diena man isejus jis painkste 5 minutes ir tada atsijunge ant mano lovos lotuliukas.gif dar dabar pafilmuoju del viso ko, bet jau paciai ramiau, kad jis nesedi prie duru istisom valandom kaukdamas. Dabar didziausia nuoskauda jam tapo tai, kad nebegalima lipti ant sofos verysad.gif Kadangi buto seimininke nupirko nauja sofa pries man atsikraustant tai as jos tikrai nenoriu sugadinti suns plaukais doh.gif Todel dabar Axelis garsiai dusauja salia sofos vartydamasis rolleyes.gif Pasirodom naujuose namuose:

user posted image

user posted image
Atsakyti
K_azu, uzsuk dazniau, kaip tai cia nepriklausai! Kiekviena patirtis idomi 4u.gif

Grazus labai suo wub.gif wub.gif wub.gif
Ir namai faini thumbup.gif

Dziaugiuosi, kad baigiat adaptuotis. Viskas bus gerai 4u.gif

Siandien Bela labai daug komplimentu gavo is zmoniu! Vieni net klausė, ar mes neturim tokiu pardavimui lotuliukas.gif
Atsakyti