Nors vasara pasibaige, bet dar norisi parodyti modeliuka
Sveikos, prisiminiau savo seną norą, tai ši suknelė - http://pic.oscdn.net/pic/1779638/l
tik niekaip nerandu schemos, o rusiškai nesuprantu. Gal kartais kuri nors galite padėti? Ačiū
tik niekaip nerandu schemos, o rusiškai nesuprantu. Gal kartais kuri nors galite padėti? Ačiū
deize, labai graži suknelė, darbelio prie jos tai ojojoi
Naujas mano kūrinys - mocheros su šilku suknelė Late kava
Naujas mano kūrinys - mocheros su šilku suknelė Late kava
Labai labai grazi suknele. Gal chemute turite? Noreciau dukrytei komunijai tokia numegzti ☺
QUOTE(dia10 @ 2015 11 22, 10:55)
Labai labai grazi suknele. Gal chemute turite? Noreciau dukrytei komunijai tokia numegzti ☺
Aš ją iš galvos mezgiau, be schemų. Man nepatinka megzti pagal schemas, pasiimu kokį nors motyvą ir interpretuoju, žiūriu kiek ir kaip megzti pagal gautas akis ir turimus siūlus .. Tai - fantazijos vaisius.
Nauja, mano kūrybos suknelė Šampaninis kvietys. Mochera su šilku
ant manekenės
Nuo metų pradžios kartu su dizainerės Kelly Simpkin komanda kurtas modelis 2016-2017 metų rudens-žiemos kolekcijai. Modelio idėja - dizainerių, idėjos įgyvendinimas - mano . Parodau ir Jums ką tik pasirodžiusias kolekcijos nuotraukas VOGUE
Mezgiau suknelę ir mėlyną megztuką . Labai nekantravau pamatyti nuotraukas, kaip tai atrodo profesionalioje aukštosios mados terpėje
Daugiau kolekcijos nuotraukų ŠTAI ČIA
Mezgiau suknelę ir mėlyną megztuką . Labai nekantravau pamatyti nuotraukas, kaip tai atrodo profesionalioje aukštosios mados terpėje
Daugiau kolekcijos nuotraukų ŠTAI ČIA
Sveikos, mergaitės,
noriu patarimo - sugalvojau nunerti suknelę išleistuvėm iš darželio, bet galvoju nerti viršų, o sijoną daryt iš tiulio. Gal kas darėt ar matėt kokių pvz? aišku, gražiausia būtų suderinti (vienodos spalvos) siūlai ir tiulis. Kaip manot, įmanoma taip padaryt?
ačiū
noriu patarimo - sugalvojau nunerti suknelę išleistuvėm iš darželio, bet galvoju nerti viršų, o sijoną daryt iš tiulio. Gal kas darėt ar matėt kokių pvz? aišku, gražiausia būtų suderinti (vienodos spalvos) siūlai ir tiulis. Kaip manot, įmanoma taip padaryt?
ačiū