Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio vaikai

QUOTE(akari @ 2015 06 25, 11:08)
Aš kol kas maitinsiu triušiuku, tik po kokio mėn. gal duosiu vištienos. O gal ir anksčiau. BET kai grįšime į Angliją, jeigu nerasiu ūkininko, tai gal mesiu reikalą su vištiena. Parduotuvinė mėsa antibiotikais maitinta, na bent jau jaunų gyvūnų mėsa kiek kitaip. Neatmetu galimybės kai paaugs vaikas neduoti mėsos visai arba tik mažai. Daug kas smerkia mane už tai.

Gerai, kad pas maniškę žandų nėra smile.gif Oho kiek jau daug visko valgo, šaunuolė  thumbup.gif  o kruopas tas spec. mamuko perkate ar paprastas?

Avizas paprastas.o ryzius ir grikius dripsniais.
Atsakyti
Labas,

Manoji irgi valgo du kartus kruopas ir viena karta darzoves su mesa (kartais vien darzoves). Triusio vis negaunu nusipirkti, tai duodu versiena arba kalakutiena. Vistienos dar neduosiu, nes sako gali buti alergijos nuo jos.
Atsakyti
sveikutes,netycia sukuriau tema,maniau niekas nesukure blush2.gif

kazkaip sm visai pamirsusi as blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat senai berašiau ax.gif Vis užsuku, paskaitau, tyliai sau pasisakau ir uždarau...

Maniškis visiškai nevalgo jokių kruopų košių. Nuo kukurūzų ir grikių net nupurto biggrin.gif Tik avižų kartais įkišu porą šakštelių. Ir išvis, su primaitinimu tikra tragedija. Nenori ir viskas. Jam tik mišinuko reikia. tiesa, radau vieną vaisių tyrelę ("Mažas" abuolių su braškėm), kurią gana noriai valgo, o visa kita doh.gif Apie mėsą bijau net pagalvot
Va, ką valgo, tai džiuvėsius. Žodžiu, vargstu kaip reikiant.
O daugiau kaip ir nieko naujo - vis dar keliasi 4:30-5:00. Užmiega tik gultuke, o naktį jei tik apsiverčia ant pilmo, iškart prabunda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 26 birželio 2015 - 16:23
QUOTE(katydid @ 2015 06 26, 16:13)
Aš taip pat senai berašiau  ax.gif Vis užsuku, paskaitau, tyliai sau pasisakau ir uždarau...

Maniškis visiškai nevalgo jokių kruopų košių. Nuo kukurūzų ir grikių net nupurto  biggrin.gif  Tik avižų kartais įkišu porą šakštelių. Ir išvis, su primaitinimu tikra tragedija. Nenori ir viskas. Jam tik mišinuko reikia. tiesa, radau vieną vaisių tyrelę ("Mažas" abuolių su braškėm), kurią gana noriai valgo, o visa kita  doh.gif Apie mėsą bijau net pagalvot
Va, ką valgo, tai džiuvėsius. Žodžiu, vargstu kaip reikiant.
O daugiau kaip ir nieko naujo - vis dar keliasi 4:30-5:00. Užmiega tik gultuke, o naktį jei tik apsiverčia ant pilmo, iškart prabunda  unsure.gif

Sveikos smile.gif nepaguos gal bet mes irgi vargstam sad.gif irgi visokias tyreles bandau tai tenka pačiai valgyt. Suvalgo koki saukstuka, cia geriausiu atveju. Jei duodu koki vaisiu netrinta, ima graužia, tai duodu biski taip, jei tas pats vaisius sutrintas, jau netinka. Skambinau vienai moteriškei konsultuotis, sako buna iki metu mažai ka valgo, nepergyvent labai.
labai anksti keliatės, bet gal anksti gulat? Mes be 23 val nenueinam, o jau kai sutemsta, mažius pats migdosi, nereik nei supt. O keliamės apie 8.
Akari del mėsos tai jei vietoj jos tinkama maistą pasiūlius kodel ne, bet reik gerai pasidomėt. As prijauciu labai vegetarams, pati buvau kuri laiką tokia, manau suderinus mityba visai įmanoma.
Maniškis irgi jau bijo nepažįstamu. Tai jei kas ateina turiu palaikyt kuri laiką, kol pripranta. Tik pas mus kažkaip nesiveržia niekas beveik imt ant rankų, be artimuju.
ar yra dar savarankiškai nesedinciu? As jau pradedu pergyvent sad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Giliuk, mano jau beveik 7,5 men ir savarankiskai pasedi tik kelias sekundes. Bet kazkaip nepergyvenu, nuo liepos 14 uzsirase mankstom, tai jei dar nesedes pamankstins gal geriau bus smile.gif o mes jau pagaliau pradejom vartytis, nes jau irgi pergyvenau smile.gif

Su kosem tai pas mus kita problema, koses puikiai valgo, su mesa darzovienes suvalgo 200 ml, vakare kruopu kose irgi gerai valgo. Sakyciau kruopu net labiau valgo nei darzoviene. Bet pradejo zysti labai prastai, praktiskai normaliai pieno patraukia tik ryte, tarp pietu ir vakarienes tik truputi, kokia 50 ml atsigeria (sveriau vakar kiek suvalge), o pries miega irgi labai mazai patraukia, bijau, kad taip pienelis visai dings, nu bet kaip as ji priversiu daugiau valgyt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliuciuxz @ 2015 06 27, 07:08)

Su kosem tai pas mus kita problema, koses puikiai valgo, su mesa darzovienes suvalgo 200 ml, vakare kruopu kose irgi gerai valgo. Sakyciau kruopu net labiau valgo nei darzoviene. Bet pradejo zysti labai prastai, praktiskai normaliai pieno patraukia tik ryte, tarp pietu ir vakarienes tik truputi, kokia 50 ml atsigeria (sveriau vakar kiek suvalge), o pries miega irgi labai mazai patraukia, bijau, kad taip pienelis visai dings, nu bet kaip as ji priversiu daugiau valgyt sad.gif

Labas,

Tai kai suvalgo normalia porcija, tai pienuko nelabai ir tilps daug, juk ju skrandukai apie 250 ml. Mano mp per para geria 2-3 kartus, kadangi maitinu is buteliuko, tai matau kiek isgeria, buna, kad per karta isgeria tik 100 ml, buna ir 180 ml. Bet cia ne po kosiu, o kaip atskiras maitinimas. Mp duodu anksti ryte, pavakariams ir pries nakti arba nakti, priklauso kada buna valgiusi vakariene. Po kosiu duodu vandenuko, kurio isgeria 10-20 ml, po darzovienes su mesa duodu sulciu, ju isgeria 30-60 ml.

Del sedejimo, tai mano sedi tvirtai nuo 7 menesiu kazkur. Bet PASODINTA. Pati is gulimos padeties dar neatsiseda. Jei ne visai gulima, pvz, kedutej, tai prisitraukia ir atsiseda.
Atsakyti
Miegot eina 21-22 val. Ilgiau niekaip neištempia. Naktį keliasi vieną kartą. Tai kol pavalgo ir visos kitos procedūros, tai taip ir 30-60 min praeina. Jei vakare bendau ilgiau neleisti miegot, tai žaizdamas užmiega. Buvo, kad net sėdėdamas užmigo ir nuvirto ant šono biggrin.gif

Sėdėt jau išsėdi 30 min ir ilgiau, bet pats neatsisėda doh.gif Baisiai patinka stovėt. Tik visiškai nelaiko pusiausviros ir pats niekur nesilaiko. Tad tenka man laikyti
Atsakyti
QUOTE(sauliuciuxz @ 2015 06 27, 07:08)
Sveikutes  4u.gif

Giliuk, mano jau beveik 7,5 men ir savarankiskai pasedi tik kelias sekundes. Bet kazkaip nepergyvenu, nuo liepos 14 uzsirase mankstom, tai jei dar nesedes pamankstins gal geriau bus smile.gif o mes jau pagaliau pradejom vartytis, nes jau irgi pergyvenau smile.gif

Man ir atrodo logiška jei daug košių valgo, netelpa pieno daug..tai gal normalu cia. Juk neatsisako visai, tai neturėtu dingt.
Tai vat mano ir tu keliu sekundžių neisbuna, is viso jausmas kad nepatogu jam sedet, lyg viena puse isitempus, reiks mankštų ieškot.
Kribuk taip as apie sėdėjimą klausiau..
Turiu zirzaliuka namie, kaip tikiuos kad dantys cia bus g.gif
Atsakyti
Maniškiui mankštos labai stipriai padėjo. Ir svarbiausia, kad jam pačiam labai patinka tos mankštelės
Atsakyti
Labas rytas
Slogą mažoji įsitaisė.. Nemiegojom šianakt beveik. Vakrtėsi, muistėsi negalėjo miegot vargšė.

Daržovienės suvalgo pilną avent induką, o kruopų tai kokį 50 ml tik. einu virt avižų gal valgys..
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2015 06 29, 07:26)
Labas rytas
Slogą mažoji įsitaisė.. Nemiegojom šianakt beveik. Vakrtėsi, muistėsi negalėjo miegot vargšė.

Daržovienės suvalgo pilną avent induką, o kruopų tai kokį 50 ml tik. einu virt avižų gal valgys..

Labas 4u.gif o mano mazas kosti verysad.gif sausai taip, ir atrodo lyg gerklyte skaudėtu. temperatūra laikos stabiliai 36.8. Visad laikau naktį pravėrus langą, gal sušalo sakau. Šiąnakt uzdariau tai pati is karščio beveik nemiegojau...
Dar turim su akyte bėdų, pabuvus ilgiau lauke ašaroja, kartais ir supuliuoja. Buvo taip kai visai mazas dar buvo, dabar vel kartojasi verysad.gif
Atsakyti