Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio vaikai

Labas,

Mes sėkmingai pasiekėm Lietuvą. Pridavusi šunį apsiverkiau ;/ Mažoji lėktuve nei cypt, šiek tiek pazirzė, nes miego norėjo, bet miegojo tik kelias minutes, dagiau žaidėm, valgė, pampersą pakeičiau.
O anyta...šiandien ryte pasitiko su bananu, deda ant pagalvės, ramstyti norėjo, kad sėdėtų, soskė tik grūda amžinai į burną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai dabar laiminga būdama jau pas mamą, bent tiesia šviesiai galiu pasakyti, kad to ir ano daryti mano vaikui negalima smile.gif
Atsakyti

Sveikos smile.gif kaip sekasi pakelt karščius? Mano mažius tai visai neblogai, tik valgo mažiau ir užmiega kiek sunkiau. Duodu vandens gerti. As tai laukiu kol atves, per karšta man..
Rengiu tik su bodziuku visada, tik i lauką daugiau. Kaip jus rengiat mažiukus i lauką? Dedat kepures visad?
Jau sliauzioja ir ropoti bando mažiukas thumbup.gif
Akari geru atostogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giliukass @ 2015 06 15, 08:01)
Sveikos smile.gif kaip sekasi pakelt karščius? Mano mažius tai visai neblogai, tik valgo mažiau ir užmiega kiek sunkiau. Duodu vandens gerti. As tai laukiu kol atves, per karšta man..
Rengiu tik su bodziuku visada, tik i lauką daugiau. Kaip jus rengiat mažiukus i lauką? Dedat kepures visad?
Jau sliauzioja ir ropoti bando mažiukas  thumbup.gif 

Labas. Salta pas mus... Sestadieni kiek silciau buvo i vsio. Kaip visad pajury cool.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Aciu uz atsakymus del rengimo migdant. As tik bodziuka palikau, plikom rankom ir kojom miega, bet vistiek tas pata vartymasis per naktis.

QUOTE(Kribuk @ 2015 06 12, 16:37)
Labas,
Na patinka man tie skaiciai tikrai, visgi esu buhaltere. smile.gif O su tais mililitrais kai uzsiciklinau nuo pirmo menesio, tai ir rasausi, skaiciuoju. bet jau sakau reiks nustoti, ismesiu savo knygeles.lotuliukas.gif

Pas mus namie karsta buna, tai migdau su bodziu ilgom rankovem ir plonom pedkelnem arba kelnytem. Uzkloju plona pala, jei buna vesiau, tada jau su kaldryte. Ta plona pala tai dazniausiai sukuicia, nuspardo, o pati skersai lovytes isitaiso. Pastebejau, kad jai geriau miegasi, kai kur nors su galva buna isiremusi. Ir ant pilvo ilgiau miega.

Zinok as irgi neseniai benustojau fiksuoti, kiek ml misinuko maze isgeria doh.gif
O miegelis jos irgi panasiai atrodo. Visa atsikloja ir skersai loveles arba jei prie manes tai dziundze i mano krutine iremta, kojos ant manes... Suk tu ja kiek nori, vistiek atsisuka taip lotuliukas.gif

QUOTE(akari @ 2015 06 14, 16:47)
Labas,

Mes sėkmingai pasiekėm Lietuvą. Pridavusi šunį apsiverkiau ;/ Mažoji lėktuve nei cypt, šiek tiek pazirzė, nes miego norėjo, bet miegojo tik kelias minutes, dagiau žaidėm, valgė, pampersą pakeičiau.
O anyta...šiandien ryte pasitiko su bananu, deda ant pagalvės, ramstyti norėjo, kad sėdėtų, soskė tik grūda amžinai į burną  biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai dabar laiminga būdama jau pas mamą, bent tiesia šviesiai galiu pasakyti, kad to ir ano daryti mano vaikui negalima  smile.gif

Sveika parvykusi i LT thumbup.gif
Isivaizduoju, kaip uzknisa anyta jei vis pagal save bando vaika padet augint. O sakyt nieko nenorejai nes bijai kad supyks ar isizeis? ax.gif
pas mane tai atvirksciai, anyta nedrasi tai nelabai ir kisasi, mazai pastabu begaunu. Uztat mama soske vis siulo, vis pamoko ko nors, bet jau vis maziau reaguoju mirksiukas.gif

Mano mazge vandens nemegsta, isgeria max 10ml per karta. Jauciu reiks skiestu sulciu duot pradet, nes uzkieteje viduriai ryskiai. Skysciu kazkaip reik i ja ipumpuot biggrin.gif

Ramios nakteles! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif kaip sekasi pakelt karščius? Dedat kepures visad?

Ačiū, tikros atostogos rūgpienių kaime smile.gif O kur tie karščiai buvo? Man +25 nesiskaito karštis smile.gif Aš dedu kepurytę, bet jeigu vėjo jokio nėra, tai nededu.

QUOTE(tylia13 @ 2015 06 16, 22:41)

Sveika parvykusi i LT  thumbup.gif
Isivaizduoju, kaip uzknisa anyta jei vis pagal save bando vaika padet augint. O sakyt nieko nenorejai nes bijai kad supyks ar isizeis?  ax.gif
pas mane tai atvirksciai, anyta nedrasi tai nelabai ir kisasi, mazai pastabu begaunu. Uztat mama soske vis siulo, vis pamoko ko nors, bet jau vis maziau reaguoju  mirksiukas.gif
Mano mazge vandens nemegsta, isgeria max 10ml per karta. Jauciu reiks skiestu sulciu duot pradet, nes uzkieteje viduriai ryskiai. Skysciu kazkaip reik i ja ipumpuot  biggrin.gif

Ramios nakteles!  4u.gif

Anyta mano tikrai labai geros širdies žmogus, musės nenuskriaus, tai turbūt patarimus ir veiksmus tokius atlieka irgi iš geros širdies, galvoja gal, kad padeda labai smile.gif Bijau jai ką nors sakyti, nes tokia jautri, apsiverkia jei kas, bet jai daug nervų buvo, nes mama vėžiu sirgo, labai rūpintis reikėjo, sveikatos tas tikrai nepridėjo. Be to, kita jos marti labai gražiai su ja bendrauja. Tai stengiuos ir aš, bet nelabai išeina...skorpionas aš biggrin.gif tik ir noris kažkur nuodus suleisti biggrin.gif
O sultis tai tas kur būna hipp vaikiškos? Jaučiu reikės pirkti ir man, nes vandens negeria.

Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 06 18, 12:25)
Ačiū, tikros atostogos rūgpienių kaime smile.gif O kur tie karščiai buvo? Man +25 nesiskaito karštis smile.gif Aš dedu kepurytę, bet jeigu vėjo jokio nėra, tai nededu.
Anyta mano tikrai labai geros širdies žmogus, musės nenuskriaus, tai turbūt patarimus ir veiksmus tokius atlieka irgi iš geros širdies, galvoja gal, kad padeda labai smile.gif Bijau jai ką nors sakyti, nes tokia jautri, apsiverkia jei kas, bet jai daug nervų buvo, nes mama vėžiu sirgo, labai rūpintis reikėjo, sveikatos tas tikrai nepridėjo. Be to, kita jos marti labai gražiai su ja bendrauja. Tai stengiuos ir aš, bet nelabai išeina...skorpionas aš  biggrin.gif  tik ir noris kažkur nuodus suleisti  biggrin.gif
O sultis tai tas kur būna hipp vaikiškos? Jaučiu reikės pirkti ir man, nes vandens negeria.

Laba vakara,

Sulciu tai mano mama pas pazistama spaudesi is kaimynes obuoliu plius savu morku. Cukraus ten ner, bet saldu, tai skiesiu kaip kai kurios mamos rase 50% vandens +50% sulciu. Arba net daugiau vandens, nes pastarosiom dienom po darzovienes su mesa isgeria apie 50ml vandens, kas mane labai dziugina :-)

Savaitgali galutinai sutarem del krikstynu, snd pasidariau sarasiuka ko reik ir pradesiu po truputi vykdyt ta planeli. Kazkaip sesers dukra kai krikstijau zymiai daugiau upo buvo kazka paruost nei kai savo vaika ax.gif noris paprastos sventes be jokios pompastikos wub.gif

Grazaus vakaro ;-)
Atsakyti
pagaliau pajury lietus biggrin.gif
As noriu pradet planuoti krikštynas, bet negaliu.. Krikšto mama turi iš pradžių apsikrikštyt biggrin.gif tada jau bus man ramu ir galėsiu kibt ruoštis..

Aš dar neduodu sulčių. Nors jau reiktų duot paragaut naminių skiestų. Kažkaip su antru vaiku atėjo samoningumas. Kad nereik pirkt visokių hipų, o galima savo sodo gėrybes vartoti..
Atsakyti
Labas wink.gif

Mes krikštysime turbūt kitą vasarą, jeigu turėsim krikštatėvius. Kažin, kada būtų galima jų prašyti? Visus metus į priekį?

Jau kaupiuosi rašyti miesto merui laišką dėl šaligatvių, pas mus visi su didžiausiais bordiūrais ir išdrąskytom plytelėm. Ale va, ir nušalino merą nuo pareigų biggrin.gif

Kaip elgiates jeigu nori paimti Jūsų vaiką, bet Jūs nenorit duoti? Man jau atsibodo, kad vaiką visi patampyti nori. Kaimynas turi anūką beveik 10mėn. galvojau žinos, kad negalima kelti už rankų, bet pakėlė. Man vos širdis neišlipo lauk.

Maniškė pirmą kartą pabendravo su bendraamžiais. Draugė turi 5mėn dukrytę, tai labai rėkė ant jos. Ir tą kaimynų berniuką aprėkė, pravirkdė. Paskui iš jo žaislą atiminėjo smile.gif diktatorė

Vakar daviau triušienos. Gaila jau to triušiuko labai, bet kameroj buvo, tai jau vis tiek..Nepasakyčiau, kad labai liko sužavėta.

Kokias košes darote? Bulvė, morka, moliūgas, saldi bulvė jau atsibodo. Turiu knygų, bet jau ten didesniems.

Geros dienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 06 24, 11:03)
Labas wink.gif

Mes krikštysime turbūt kitą vasarą, jeigu turėsim krikštatėvius. Kažin, kada būtų galima jų prašyti? Visus metus į priekį?

Jau kaupiuosi rašyti miesto merui laišką dėl šaligatvių, pas mus visi su didžiausiais bordiūrais ir išdrąskytom plytelėm. Ale va, ir nušalino merą nuo pareigų biggrin.gif

Kaip elgiates jeigu nori paimti Jūsų vaiką, bet Jūs nenorit duoti? Man jau atsibodo, kad vaiką visi patampyti nori. Kaimynas turi anūką beveik 10mėn. galvojau žinos, kad negalima kelti už rankų, bet pakėlė. Man vos širdis neišlipo lauk.

Maniškė pirmą kartą pabendravo su bendraamžiais. Draugė turi 5mėn dukrytę, tai labai rėkė ant jos. Ir tą kaimynų berniuką aprėkė, pravirkdė. Paskui iš jo žaislą atiminėjo  smile.gif  diktatorė

Vakar daviau triušienos. Gaila jau to triušiuko labai, bet kameroj buvo, tai jau vis tiek..Nepasakyčiau, kad labai liko sužavėta.

Kokias košes darote? Bulvė, morka, moliūgas, saldi bulvė jau atsibodo. Turiu knygų, bet jau ten didesniems.

Geros dienos  thumbup.gif

Aš kaip kada pasakau, kad negalima taip daryti mano vaikui ir tt. Bet uošviui, kad rankas nusiplautų vis neišdrįstu pasakyt...
V praėjo bijoti žmonių. Iki šiol visiems šypsojosi.
V jau 2 kartus ragavo triušio. Užskaitė. Mano košės tokios:
bulvė/morka/cukinija/triušis
bulvė/morka/moliūgas/triušis
bulvė/cukinija
bulvė/moliūgas
po kelių dienų improvizuosiu su vištiena.
Brokoliai V nepatiko, ta nebesiūliau. Kitų kopūstinių irgi nesiūliau. Bet gaima kalafioro
Atsakyti
Laba laba.
Pasirodom ir mes.
Mane biesina kai kokios bobutes parduotuvej snekina vaika ir negana to dar ir uz zandu lenda patampyt ar ranka paciupinet.as tuoj sustabdau ir pasakau kad mano vaiko svetimi neciupines.sulaukiu bjauriu zvilgsniu bet man nerupi.as tu zmniu nepazistu.
Valgom tris kartus.kruopiene du ir darzoviene.daviau jau jogurto.braskiu.darzives jau praktiskai visas.ir zirniu koses vakar valge.patiko labai.
gerti duodu ramuneliu arbatyte ar sultyciu skiestu.dar kompota isverdu.
miega gerai.pora kartu kelias per nakti.diena prasciau pradejo miegot.
pirkom sportinuka.nes sketuka kuri gavom isaugom.pirkom chicco polar.nu labai esu patenkinta.kol kas vien pliusai.pirma karta jau prie juros vezemes maziuke.labai smelis patiko.
Atrodo tiek.
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2015 06 24, 11:31)

po kelių dienų improvizuosiu su vištiena.
Brokoliai V nepatiko, ta nebesiūliau. Kitų kopūstinių irgi nesiūliau. Bet gaima kalafioro

Aš kol kas maitinsiu triušiuku, tik po kokio mėn. gal duosiu vištienos. O gal ir anksčiau. BET kai grįšime į Angliją, jeigu nerasiu ūkininko, tai gal mesiu reikalą su vištiena. Parduotuvinė mėsa antibiotikais maitinta, na bent jau jaunų gyvūnų mėsa kiek kitaip. Neatmetu galimybės kai paaugs vaikas neduoti mėsos visai arba tik mažai. Daug kas smerkia mane už tai.

QUOTE(Kristulia86 @ 2015 06 24, 16:34)
Laba laba.
Pasirodom ir mes.
Mane biesina kai kokios bobutes parduotuvej snekina vaika ir negana to dar ir uz zandu lenda patampyt ar ranka paciupinet.as tuoj sustabdau ir pasakau kad mano vaiko svetimi neciupines.sulaukiu bjauriu zvilgsniu bet man nerupi.as tu zmniu nepazistu.
Valgom tris kartus.kruopiene du ir darzoviene.daviau jau jogurto.braskiu.darzives jau praktiskai visas.ir zirniu koses vakar valge.patiko labai.
gerti duodu ramuneliu arbatyte ar sultyciu skiestu.dar kompota isverdu.
miega gerai.pora kartu kelias per nakti.diena prasciau pradejo miegot.
pirkom sportinuka.nes sketuka kuri gavom isaugom.pirkom chicco polar.nu labai esu patenkinta.kol kas vien pliusai.pirma karta jau prie juros vezemes maziuke.labai smelis patiko.
Atrodo tiek.

Gerai, kad pas maniškę žandų nėra smile.gif Oho kiek jau daug visko valgo, šaunuolė thumbup.gif o kruopas tas spec. mamuko perkate ar paprastas?

Maniškė kartais sunkiai užmiega. Taip lyg kankinasi. Bet neskauda niekur, nes būna pasikankina taip, tada šast apsiverčia ant šono ir šypsos. Kartais galvoju, kad tiesiog nenori miego, bet trina akytes.
Atsakyti
Mano vyras dėl mėsos valgymo/nevalgymo sako taip: žmogus yra visaėdis. Jei jau užaugęs pasirinks nevalgyt mėsos tai tegul ir nevalgo biggrin.gif Aš radau kaime pas save iš kur nupirkt naminį vištuką ir triušį. Tai mergina kol kas maitinama ekologiškai.
Arbatų veikui neduodu. Visgi ramunėlės vaistažolės ax.gif Gers vien vandenį. UOgų irgi kol kas neduosiu kaip ir rekomenduojama.
Atsakyti