QUOTE(Kribuk @ 2015 06 11, 06:57)
Labas rytas,
Pas mus nei diena, nei nakti nera ramybes, jau ir nezinau, ar jai ka skauda, ar siaip nori begalinio demesio. Dantu turi vis ta pati viena. Valgyti pradejo prasciau, anksciau suvalgydavo 180-200 ml kosiu, dabar puse tik iveikia. kaip ir visi simptomai, kad dantys dygsta... Nu bet galetu greiciau jie pasirodyti. Jau nuo birzelio 1 d. man atrodo viskas prasidejo.
Kas del puodo, tai ta grupe FB vadinasi multifunkcinis puodas.
Maniskei jau tuoj 7.5 men, ji tik vartosi, pasodinta jau tvirtai ir ilgokai sedi, bet pati neatsiseda. Nesliauzioja, neropoja, bet kazkaip pasislenka kur nori, migruoja is vieno lovytes galo i kita, taip pat ir ant zemes nuo dekucio pabega. O labiausiia nori stoveti, kai paima uz ranku, tai stojasi, pastatyta sokineja, lanksto kojytes per kelius, viena koja trepsi.
Kalba bu, pu, gu ir dar kazka nesuprantamai, nesako nei te, nei ma, nei ate.
Tik kai paklausiu kaip daro katyte, tai lyg ir miau pasako. Bet irgi pagal nuotaika.
Jau duodu dvi kruopu koses ir darzoviene su mesa. va koks musu grafikas:
5-6 mp + 90 ml misinio
8-9 - kruopu kose su vaisiu tyrele, vanduo 10-20 ml
11-12 - darzoviene, vanduo arba sultys 10-20 ml
15-16 - mp 150-180 ml
18-19 - kruopu kose su vaisiu tyrele, sultys 10-20 ml
21-22 - mp 150 ml
naktis - mp (traukia po nedaug)
Kruopu ir darzoviu verdu apie 200 ml porcija, bet kaip ir sakiau, dabar tiek nesuvalgo. Kiek jusu leliai suvalgo, kurie jau jas seniau valgo, o ne ragauja?
Mums gydytoja sake, kad jau galima 4 koses duoti, nu bet nesuprantu kur ketvirta ideti, tada mp nebus kada duoti. Sako gerimai i tarpus gali buti, man kazkaip keistai pasirode, nes visa diena gausis vien tik valgymas ir gerimas.
Va kiek prirasiau. Ir dar sergantiems linkiu sveikatos.
Pas mus nei diena, nei nakti nera ramybes, jau ir nezinau, ar jai ka skauda, ar siaip nori begalinio demesio. Dantu turi vis ta pati viena. Valgyti pradejo prasciau, anksciau suvalgydavo 180-200 ml kosiu, dabar puse tik iveikia. kaip ir visi simptomai, kad dantys dygsta... Nu bet galetu greiciau jie pasirodyti. Jau nuo birzelio 1 d. man atrodo viskas prasidejo.
Kas del puodo, tai ta grupe FB vadinasi multifunkcinis puodas.
Maniskei jau tuoj 7.5 men, ji tik vartosi, pasodinta jau tvirtai ir ilgokai sedi, bet pati neatsiseda. Nesliauzioja, neropoja, bet kazkaip pasislenka kur nori, migruoja is vieno lovytes galo i kita, taip pat ir ant zemes nuo dekucio pabega. O labiausiia nori stoveti, kai paima uz ranku, tai stojasi, pastatyta sokineja, lanksto kojytes per kelius, viena koja trepsi.
Kalba bu, pu, gu ir dar kazka nesuprantamai, nesako nei te, nei ma, nei ate.
Tik kai paklausiu kaip daro katyte, tai lyg ir miau pasako. Bet irgi pagal nuotaika.
Jau duodu dvi kruopu koses ir darzoviene su mesa. va koks musu grafikas:
5-6 mp + 90 ml misinio
8-9 - kruopu kose su vaisiu tyrele, vanduo 10-20 ml
11-12 - darzoviene, vanduo arba sultys 10-20 ml
15-16 - mp 150-180 ml
18-19 - kruopu kose su vaisiu tyrele, sultys 10-20 ml
21-22 - mp 150 ml
naktis - mp (traukia po nedaug)
Kruopu ir darzoviu verdu apie 200 ml porcija, bet kaip ir sakiau, dabar tiek nesuvalgo. Kiek jusu leliai suvalgo, kurie jau jas seniau valgo, o ne ragauja?
Mums gydytoja sake, kad jau galima 4 koses duoti, nu bet nesuprantu kur ketvirta ideti, tada mp nebus kada duoti. Sako gerimai i tarpus gali buti, man kazkaip keistai pasirode, nes visa diena gausis vien tik valgymas ir gerimas.
Va kiek prirasiau. Ir dar sergantiems linkiu sveikatos.
Sveikos,
uzsukau ir as kol mazasis su didziaisiais zaidzia tiksliau, kol didieji uzsiima su juo.
ziuriu net naujokiu turim! sveika.
Kribuk, mano vapsie ne vienas keturiu kosiu niekada nevalge! pirma karta girdziu apie keturias as duodavau tris kartus: pusryciai, pietus, vakariene. ir du kartus uzkandeliu: pvz vaisiu priespieciams ir koki jogurta pavakariams. bet toks meniu cia jau kazkur nuo metu.