Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio vaikai

QUOTE(mybiglove7 @ 2015 07 21, 11:25)
Ar yra nevalgiuku? Merguzelei jau 8 men, o tebevalgo misinuka (dar hipp koseles isiulau), bet su darzovem ir mesyte nedraugauja nors tu ka.

Maniškis toks doh.gif Valgo tik mišinuką. Kartą per dieną įsiūlau 50 ml avižinės Hipp košės. Tiesa, jam patinka "Mažas" vaisinės tyrerės. Taip pat duodu į rankas džiuvėsį, ir pomidoro skiltelę. Daugiau nieko jam neįkišu. Jokių daržovių tyrelių, kitokių košių ar, juo labiau, mėsos.
Papildyta:
QUOTE(Kribuk @ 2015 07 21, 15:08)
Labas,

O gali ir vaikscioti. smile.gif

Musu dabar uz ranku paimta dar kaip eina, o daznai ir bega. Jei vedziotume per visa diena, tai turbut net zirzimu negirdetume. lotuliukas.gif
...

Maniškis kojas dėlioja tik ėjimui šonu. Jei į priekį - nedėlioja schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos
Ta diena kai uzpildziau anketa atradau dantuka smile.gif ot buvo dziaugsmo abiem su teveliu biggrin.gif

Negaliu skustis, kad V nevalgo. Bet valgo tik mano virtas koses, kiek bandziau duot pirktu tai visas spjauna ir nebesizioja. O siaip gana ekologiskai maitinames. Triusis kaimiskas, vista irgi, bulves, morkas valgo savo augintas, uogas gauna is sodo, kalafioru, kopustu, brokoliu duoda pusbrolis, mama jau cukiniju siumeciu uzaugino. tai labai dziaugiuosi, kad apsisukam ekologiskai ir be islaidu. Dar obuolienes valgo. traukiu po indeli kas antra diena is kameros. pernai buvau privirus ir uzsaldzius.
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2015 07 21, 10:25)
Ar yra nevalgiuku? Merguzelei jau 8 men, o tebevalgo misinuka (dar hipp koseles isiulau), bet su darzovem ir mesyte nedraugauja nors tu ka.

Labas,
yra yra mirksiukas.gif mp praktiskai vien tik tevalgo, jei ka pasiseka isiulyt stebuklas, nu visiskai beveik jokio progreso sitoj srity. nu o ka daryt doh.gif
mano dziaugsmui jau pradejo sedet maziukas, pats atsisedo ropodamas, nu bet ilgai nepatinka jam sedet, idomiau sliauziot/ropot. dabar bando kibtis i visokius pavirsius ir stotis, tai tik saugok kad neatsitrenktu kur..ropinejam abudu po namus smile.gif
gavom dovanu vaikstynes, tai teks naudot smile.gif klausiau kada cia tai nelabai kokie atsiliepimai kaip supratau, nu bet isbandysim..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giliukass: 26 liepos 2015 - 15:33
QUOTE(Giliukass @ 2015 07 26, 16:32)
Labas,
yra yra  mirksiukas.gif mp praktiskai vien tik tevalgo, jei ka pasiseka isiulyt stebuklas, nu visiskai beveik jokio progreso sitoj srity. nu o ka daryt  doh.gif
mano dziaugsmui jau pradejo sedet maziukas, pats atsisedo ropodamas, nu bet ilgai nepatinka jam sedet, idomiau sliauziot/ropot. dabar bando kibtis i visokius pavirsius ir stotis, tai tik saugok kad neatsitrenktu kur..ropinejam abudu po namus  smile.gif
gavom dovanu vaikstynes, tai teks naudot  smile.gif klausiau kada cia tai nelabai kokie atsiliepimai kaip supratau, nu bet isbandysim..

Sveika.vaikstyne yra tik pagalbininkas esant reikalui saugiai palikt vaikuti.esu tos nuomones kad tai tikrai ne blogis jei naudojama su saiku.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2015 07 26, 15:40)
Sveika.vaikstyne yra tik pagalbininkas esant reikalui saugiai palikt vaikuti.esu tos nuomones kad tai tikrai ne blogis jei naudojama su saiku.

Taip taip, ilgai ir neketinu naudot, gal kol virtuvėj sukinesiuos pvz. Dabar kol miega viską pasidarau, kai atsikelia tai mažai ka benuveikiu..
Atsakyti
labas vakaras! ;-)
1. Kiek dantuku turi lapkritinukai? Ne vieno
2. Kiek kartu keliasi?ar ismiega visa nakti? 2-4 k, o kartais i ryta nori tik isikibus i kruti miegot, kitaip verkia.
3. Kiek miegeliu miegate? 2, pirmas apie 12 val, antras apie 16 val
4. Kada ryte kelias?Kada vakare miegot eina? (kelias 8-9 val., miegot dabar apie 21:30-22 pavyksta nulauzt
5. Ar jau visi lapkritinukai pakrikstyti? Rugpjucio 1 d krikstysim ;-)
6. Ar duodat kazkokiu papildu?kalcio, zuvu tauku? Gydytoja sake duot zuvu tauku, vit d ten yra taip pat. Kasdien po puse saukstelio duodu.
7. Ar uzsiima patys vaikai? Ne velnio, ir su naujais, ir su senais zaislais pabuna max 5 min, tada reik eit prie rozeciu, atsikisusiu kampu ar dar kur nors, kur skaudziai uzsigauti galima krentant... ax.gif

QUOTE(mybiglove7 @ 2015 07 16, 10:30)
Sveikos, lapkritinuku mamytes,

Labas prisijungusi 4u.gif

QUOTE(AgSlan @ 2015 07 16, 12:29)
Bandziau as pries miega koses duot, irgi galvojau gal sotesnis bus ir nesikels, bet ne, kelesi vistiek biggrin.gif

Kokioj padety miega jusu vaikai?

Manau, kad ne is alkio, o is noro prisiglausti budineja musu maziai, todel turbut jei nenorim to, belieka neimti pas save, o tuomet vaikas reks... As kazkada maniau parikdysiu, bet kad ji atsisedo ir rekia, taip galima ilgai ilgai rekt... Tai ir numojau ranka kol kas...

QUOTE(AgSlan @ 2015 07 17, 10:56)
Mes nuo vakar jau ropojam, o šiandien įsikibęs į sofą pats atsistojo thumbup.gif

Saunuolis!

QUOTE(AgSlan @ 2015 07 22, 16:15)
Pas mus lygiai tas pats, tik spek paskui ji biggrin.gif
As ir norejau jusu visu paklaust, gal kas anksciau esat su tuo susidure, ka daryt kad pilnai nutraukt pieno gamyba? Turiu recepta tai tabletei, bet vis neperku, bijau as jos kazkodel. As pirmas dienas nusitraukdavau 2 kartus per para tik tiek kad neverztu, ir taip vis mazinau nusitraukimu skaiciu ir nutraukto pieno kieki. Pirmom dienom galvojau kad sprogs mano krutine smile.gif  Dabar nusitraukineju mazdaug 1 karta i 5 paras, krutine neverzia, labai sumazejo, paspaudus teka jau nebe pienukas o toks kaip priespienis. Ar gali but taip kad pienukas savaime dings, ar vis delto reik pirkt tablete?

Manau, savaime dings.

QUOTE(Kristulia86 @ 2015 07 22, 22:21)
kaip jusu vaikuciai miegot nueina naktinio miego? E tai sunkiai.valanda migdomes.po valandos miegojimo pabunda.be papo neuzmiega.
kaip atpratint nuo valgymo nakti???

Prie kruties apsnusta, tada i lovele dedu. Be kruties neuzmiega, rekia, stovi lovytej ir nesimigdo ne per kur...
Atsakyti
Ahoy wink.gif

Mes pas uošvius ilgai sėdėjom, nes dantis tvarkiausi, o jiems atostogos, visą laiką skyrė mažutei biggrin.gif
Maniškė jau stovi įsikibusi, aš nesuprantu...ji tokia mažutė, bet tieeek jėgos turi. Su košėm pas mus taip: kai būnam pas uošvius, ji valgo normaliai, nes jie ją maitina dažniausiai. Maitinimo procesas man nelabai patinka: vienas laiko, kitas išsidirbinėja ir maitina. Kada ji juokiasi, kiša šaukštą ir taip valgo kiek valgo. O va namie man jau sunku, aš juk viena būnu, neprijuokinsiu. Koks Jūsų valgymo procesas/metodas? Aš tik ir svajoju kaip grįšim į UK ir sėdės maitinimo kėdutėj ir valgys biggrin.gif
Vakar padariau veršiuko ir daržovių košės, tai šuo suvalgė, ir jau nebe pirmą kartą doh.gif

Kaip Jūsų vaikučiai kreipsis į Jūsų mamas? Mano mama yra babytė, o vyro mama pageidavo būti vadinama močiute. O mano pačios babytė, tai išvis susigalvojo, kad nori būti senelė, ne kokia prosenelė lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi sveikutes. Senai cia bebuvau. Reik permest akim apie ka plepat.

Mes augam gerai, turim tik 1 prasikalusi danti biggrin.gif ropot visai nemokam, atsistoja keturiom ir linguoja,ir tuo pasibaige viskas tada issitiese ir sliauze atbula mirksiukas.gif
Ryt eisim pas gydytoja pasisvert pasimatuot tai bus patyt kiek cia paauge. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2015 07 15, 07:31)
Apklausele biggrin.gif
1. Kiek dantuku turi lapkritinukai? (E 2 dantukus)
2. Kiek kartu keliasi?ar ismiega visa nakti? (E kelias 4-5 kartus)
3. Kiek miegeliu miegate? (E miega 2 miegeliu)
4. Kada ryte kelias?Kada vakare miegot eina? ( E kelias 8-9 val., miegoti 21 val.)
5. Ar jau visi lapkritinukai pakrikstyti? (E dar ne smile.gif , kita vasara planuojam tik)
6. Ar duodat kazkokiu papildu?kalcio, zuvu tauku? (Gydytoja mum kalci sake gerti)
7. Ar uzsiima patys vaikai?(E zaidzia pasodinta, bet seses kambary. Ji turi ja matyti zujancia aplinkui)

1. Dantis 1 katik prasikales
2. Nakti nekiek kelias kiek miegodama praso valgyt 2 kart.
3. Dienos metu miega 3 miegelius
4. Kelias apie9 kartais 10. Buna kad prabunda ir 7 bet uztraukia pieno ir uzlusta vel :-)

5. Dar nepakrikstyta. Neisrinke dar kriksto tevu,dar apmastymuose.
6. Negeriam jokiu papildu,tik dar kas trecia diena vit.D duodu po lasiuka.
7. Buna zaidzia ir viena bet jei tik kas sudomine,pvz.traskantis popierius ar senai matytas zaislas. Daznai uzsema sese,o seip kaip vyras sake mamyciuke,kartais pamato kad is kambario iseinu iskart dudas paleidzia.

Atsakyti
Sveikos.
Aciu visom uz atsakymus.idomu skaityt kaip auga mazieji.
E valgo maitinimo kedutej.kol kas uzimt tikrai nereikia.ziojasi vos maista pamacius.kas kiek laiko valgo jusu vaikuciai?
Neropojam.nealiauziau.nesiatojam.bet pasodinta sigeba metra ir daugiau nukeliaut ant sikniuko.juda zodziu:)
Atsakyti
Labuka 4u.gif
M jau trečią dieną visiškai nieko nevalgo išskyrus mišinuką verysad.gif jokios košės, nei daržovių, nei vaisių, visiškai nieko neįsiūlau. jau nežinau ką ir daryt, anksčiau valgė košes bent 3 kartus į dieną, po nedaug bet valgė o dabar...
Valgėm maitinimo kėdutėj, būtinai turėjo būt įjungtas filmukas ir duotas koks nors įdomus spalvotas buities daiktas, aš turėjau šokinėt aplinkui ir linksmint poną biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamos wink.gif

QUOTE(AgSlan @ 2015 07 31, 13:11)
Labuka 4u.gif
M jau trečią dieną visiškai nieko nevalgo išskyrus mišinuką verysad.gif  jokios košės, nei daržovių, nei vaisių, visiškai nieko neįsiūlau. jau nežinau ką ir daryt, anksčiau valgė košes bent 3 kartus į dieną, po nedaug bet valgė o dabar...
Valgėm maitinimo kėdutėj, būtinai turėjo būt įjungtas filmukas ir duotas koks nors įdomus spalvotas buities daiktas, aš turėjau šokinėt aplinkui ir linksmint poną  biggrin.gif

Tai visų vaikai su cirkais valgo, tai tada gerai smile.gif

O kokias košes duodi? Aš va sakiau jau mano vaikas nei druskos, nei cukraus negaus. Dešrelių ir čiulpinukų išvis net nematys...ir kąąą...nu nevalgo mano mergina košių, pasakiau kaimynei, tai žinokite už pusvalandžio atnešė bulvių košės su šiek tiek druskos ir naminiu pienu (net nebepaklausiau karvės ar ožkos). Nu valgė mažė su malonumu, paskui dar mišinio išgėrė, nuotaika tik pakilo, ir dar žaidėm ilgai (nors jau kaip ir miegoti buvo laikas). Dabar mišinio dar išgėrė ir užmigo...Dar ta pati kaimynė buvo padariusi košę su bulvėm, morka, cukinija, druska, ožkos pienu ir berods šiek tiek ryžių.Irgi valgė kaip reikiant smile.gif Lyg ir suvokiu, kad dar jai anksti druska ir pienas, bet smagu žiūrėti, kai vaikas pavalgęs ir linksmas smile.gif Kaimynės skoniu pasitikiu, pas ją anūkas laabai dažnai būna (3metų), ir anksti primaitinti pradėjo, nes mp nebuvo. Tai ji pastoviai verda košes, vis skirtingas, po kelias per dieną. Jos anūkas maximos maisto nėra ragavęs, viską perka iš ūkininkų, močiučių...

Ar krapus galima dėti į košę? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akari: 01 rugpjūčio 2015 - 15:45