Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkričio vaikai

QUOTE(Kristulia86 @ 2015 07 15, 08:31)
Su pasiekimais. Musu burbuliukas kazi ar ropos. Sese irgi tokia burbulisku bruozu buvo tai neropojo, nesliauziojo. metu vaiksciot pradejo.
Kaip atpratint vaika keltis naktim? E kelias 4-5 kartus. Galvoju gal kokia kose duot einant miegot, kad soti butu, bet ar neapsikraus skrandukas g.gif jinai atsikelia ir niekaip kitaip tik prie krutines. patraukia kelis kartus ir viskas, miega. o Buna kad ir godziai valgo. Jau noreciau kad ismiegotu ilgiau smile.gif
thumbup.gif  super
Taip pilnai sedima padetim vezu. ir vezimas turi but jai vaizdu i prieki, nes labai domisi aplinka.
Sveikos,
Apklausele biggrin.gif
1. Kiek dantuku turi lapkritinukai? (E 2 dantukus)
2. Kiek kartu keliasi?ar ismiega visa nakti? (E kelias 4-5 kartus)
3. Kiek miegeliu miegate? (E miega 2 miegeliu)
4. Kada ryte kelias?Kada vakare miegot eina? ( E kelias 8-9 val., miegoti 21 val.)
5. Ar jau visi lapkritinukai pakrikstyti? (E dar ne smile.gif , kita vasara planuojam tik)
6. Ar duodat kazkokiu papildu?kalcio, zuvu tauku? (Gydytoja mum kalci sake gerti)
7. Ar uzsiima patys vaikai?(E zaidzia pasodinta, bet seses kambary. Ji turi ja matyti zujancia aplinkui)

Aciu. Bus idomu ax.gif

1. Bedantė
2. 2-3
3. 2-3
4. 7.30-8.30, 22-23
5.Nea, planuojam kita vasara.
6.Vit D
7. Zaidzia, o labiausiai megsta mtv ziuret blush2.gif

QUOTE(mybiglove7 @ 2015 07 16, 22:05)
Mano dukryte miega labai ivairiomis pozomis ir butinai nusispardziusi kaldryte. Uzmigusia paguldau ant nugaros, bet pasivercia ant sono, veliau ir ant pilvo guli. Mazesne atversdavau, dabar to nebedarau. Soskes neeme nuo gimimo, tai migdytis padeda nykstys  smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(akari @ 2015 07 20, 10:30)
labas 😀 ka daryt, uzkietejo viduriai, kakoja spirguciais, nieko nebegeria nuo vakar (nei mp, nei mosinio). Daviau slyvu tyrele, nektarina, agurka...valgo dabar tik darzoviu kose, kad pralaisvetu. O taip stengiasi kakoti. Nuo vakar ir rezimas susigriove, bunu pas uosvius, net namo su tokiu rekianciu vaiku nesinori vaziuot 😀

V irgi pora dienu po spirga darė. tai sublenderiavau persika su slyva, kai pramuse tai kokius 5 kart kakojo ta diena. dabar 2-4 kart varo. kaip leliukas.
Atsakyti
Ar yra nevalgiuku? Merguzelei jau 8 men, o tebevalgo misinuka (dar hipp koseles isiulau), bet su darzovem ir mesyte nedraugauja nors tu ka.
Atsakyti
QUOTE(mybiglove7 @ 2015 07 21, 11:25)
Ar yra nevalgiuku? Merguzelei jau 8 men, o tebevalgo misinuka (dar hipp koseles isiulau), bet su darzovem ir mesyte nedraugauja nors tu ka.

Sveikos.manoji valgiuke.turbut galetu kas valanda valgyt.bet musu ritmas jau aiskus.valgo 10 val. 14 val. Ir 18 val. I tarpus mp duodu.o 21 val einam miegot ir tada mp valgo.duodu dar duoniuku pagrauzti.
Manoji miega ant pilvo.nevartau.
Kokius batukus pirksit rudeniui? Gal kas uggs tipo kur uzmatet? Manau bus silta kojytem.ti pakaks.vistiek nevaikscios dar.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2015 07 21, 10:33)
Kokius batukus pirksit rudeniui? Gal kas uggs tipo kur uzmatet? Manau bus silta kojytem.ti pakaks.vistiek nevaikscios dar.

Labas,

O gali ir vaikscioti. smile.gif

Musu dabar uz ranku paimta dar kaip eina, o daznai ir bega. Jei vedziotume per visa diena, tai turbut net zirzimu negirdetume. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(akari @ 2015 07 20, 09:30)
labas 😀 ka daryt, uzkietejo viduriai, kakoja spirguciais, nieko nebegeria nuo vakar (nei mp, nei mosinio). Daviau slyvu tyrele, nektarina, agurka...valgo dabar tik darzoviu kose, kad pralaisvetu. O taip stengiasi kakoti. Nuo vakar ir rezimas susigriove, bunu pas uosvius, net namo su tokiu rekianciu vaiku nesinori vaziuot 😀

Manajai buvo padeje Marmaluzi dziovintu vaisiu tyrele arba dziovintu vaisiu kompotas. Dabar ju net neduodu, nes kakoja ir taip po 2-3 kartus per diena.
Papildyta:
QUOTE(mybiglove7 @ 2015 07 21, 10:25)

Pabandyk misinuko truputi ipilti i darzoviene, gal jo skoni jaus ir valgys, o veliau kai pripras prie darzoviu skonio, jau jo nepilk. O visas darzoves bandei? Gal kazkurias tik megsta? Arba gal skysciau megsta jei tik misinuka geria?
Atsakyti
QUOTE(AgSlan @ 2015 07 17, 10:56)
Mes nuo vakar jau ropojam, o šiandien įsikibęs į sofą pats atsistojo thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif

O kaip Tu AgSlan nutraukei maitnimą? Gėrei tą tabletę? Man draugė sakė, kad gimdė su kita moterim kuriai antras vaikutis buvo ir nebeturėjo pieno visai. Matomai dėl to, kad su pirmu išgėrė tabletę. Aš irgi jau noriu baigti pieno traukimo karjerą, nes nebėra laiko visai.

QUOTE(kristtule @ 2015 07 18, 15:32)
sveikutes! smile.gif seniai besilankiau

Vanesa jau isikibus atsistoja, pati atsiseda, ropoja. man is tikro keista nes vyresnele galima sakyt atsistojo ir nuejo, bet jai jau buvo daugiau nei Vanesiutei... su valgymu kazkaip nesiseka, koses retai itinka, kruopu nemegsta, tai ziadziam daugiau nei valgo, gyva mp smile.gif vandeni nebent karsta diena ikisu, sultys nepatinka, tyreliu nevalgo biggrin.gif tokia jau ta mano mergina...

Šaunūs pasiekimai wink.gif Maniškė nežaidžia su košėm, paleidžia isterijas iškart, nors košių pasiūla tikrai didelė.

QUOTE(Vi vi @ 2015 07 20, 18:05)

V irgi pora dienu po spirga darė. tai sublenderiavau persika su slyva, kai pramuse tai kokius 5 kart kakojo ta diena. dabar 2-4 kart varo. kaip leliukas.

Nu sakau pabandysiu šitą variantą, vakar prosenelė persikų atnešė, slyvų buvo, bet atvažiavo krikšto dukra mano, patvarkė kokį 10persikų kaip nieko. Dar sugėdinau paklausdama ar Vakarytei paliko? Tai į kišenę paskutinį įsidėjo paslapčiom, nepadeda atgal biggrin.gif tie vaikai biggrin.gif

Nepasakyčiau, kad mano labai valgi, nors košes darau skirtingas, skystesne, tirštesnes. Šiltesnes, vėsesnes. Vakar jautieną valgė, nelabai pajuto skirtumą, kad ne triušis smile.gif Nupirkau tų Hipp sausainių, su pienu ir mišiniu dariau, visai suėjo. Dar pirkau košę užpilamą, bet pas uošvius palikau, savaitgalį išbandysiu. Valgo natūralias barankas. Bet visko po biškiuką tik valgo.

Aš irgi manau, kad jau gali vaikščioti smile.gif
Padariau vit. D tyrimą, trūksta. 43 pas ją, o norma sakė 70-120. Bet mano draugė darė ten pat, jo vaikui virš 30, o norma sakė, kad 50-100.

Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2015 07 21, 14:08)

Musu dabar uz ranku paimta dar kaip eina, o daznai ir bega. Jei vedziotume per visa diena, tai turbut net zirzimu negirdetume. lotuliukas.gif

Pas mus lygiai tas pats, tik spek paskui ji biggrin.gif

QUOTE(akari @ 2015 07 22, 09:41)
Sveikinimai 4u.gif

O kaip Tu AgSlan nutraukei maitnimą? Gėrei tą tabletę? Man draugė sakė, kad gimdė su kita moterim kuriai antras vaikutis buvo ir nebeturėjo pieno visai. Matomai dėl to, kad su pirmu išgėrė tabletę. Aš irgi jau noriu baigti pieno traukimo karjerą, nes nebėra laiko visai.

As ir norejau jusu visu paklaust, gal kas anksciau esat su tuo susidure, ka daryt kad pilnai nutraukt pieno gamyba? Turiu recepta tai tabletei, bet vis neperku, bijau as jos kazkodel. As pirmas dienas nusitraukdavau 2 kartus per para tik tiek kad neverztu, ir taip vis mazinau nusitraukimu skaiciu ir nutraukto pieno kieki. Pirmom dienom galvojau kad sprogs mano krutine smile.gif Dabar nusitraukineju mazdaug 1 karta i 5 paras, krutine neverzia, labai sumazejo, paspaudus teka jau nebe pienukas o toks kaip priespienis. Ar gali but taip kad pienukas savaime dings, ar vis delto reik pirkt tablete?
Atsakyti
QUOTE(AgSlan @ 2015 07 22, 15:15)
As ir norejau jusu visu paklaust, gal kas anksciau esat su tuo susidure, ka daryt kad pilnai nutraukt pieno gamyba? Turiu recepta tai tabletei, bet vis neperku, bijau as jos kazkodel. As pirmas dienas nusitraukdavau 2 kartus per para tik tiek kad neverztu, ir taip vis mazinau nusitraukimu skaiciu ir nutraukto pieno kieki. Pirmom dienom galvojau kad sprogs mano krutine smile.gif  Dabar nusitraukineju mazdaug 1 karta i 5 paras, krutine neverzia, labai sumazejo, paspaudus teka jau nebe pienukas o toks kaip priespienis. Ar gali but taip kad pienukas savaime dings, ar vis delto reik pirkt tablete?

As manau, kad kuo maziau trauksi, tuo greiciau ir baigsis pienukas. Juk jei maziau maitini, jo maziau gaminasi, tai ir su traukimu tas pats. As dabar traukiu 2 kartus per para
As pirma maitinau iki metu, bet pieno poreikis vis mazejo, tai savaime ir mazejo to pieno, kai nebemaitinau vakarais ir naktimis, tai isvis ir dingo jis.
Atsakyti
QUOTE(AgSlan @ 2015 07 22, 16:15)
Pas mus lygiai tas pats, tik spek paskui ji biggrin.gif
As ir norejau jusu visu paklaust, gal kas anksciau esat su tuo susidure, ka daryt kad pilnai nutraukt pieno gamyba? Turiu recepta tai tabletei, bet vis neperku, bijau as jos kazkodel. As pirmas dienas nusitraukdavau 2 kartus per para tik tiek kad neverztu, ir taip vis mazinau nusitraukimu skaiciu ir nutraukto pieno kieki. Pirmom dienom galvojau kad sprogs mano krutine smile.gif  Dabar nusitraukineju mazdaug 1 karta i 5 paras, krutine neverzia, labai sumazejo, paspaudus teka jau nebe pienukas o toks kaip priespienis. Ar gali but taip kad pienukas savaime dings, ar vis delto reik pirkt tablete?

Turėtų dingti ir be jokių tablečių. Jos gal reikalingos staigiam nutraukimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2015 07 22, 19:14)
As manau, kad kuo maziau trauksi, tuo greiciau ir baigsis pienukas. Juk jei maziau maitini, jo maziau gaminasi, tai ir su traukimu tas pats. As dabar traukiu 2 kartus per para
As pirma maitinau iki metu, bet pieno poreikis vis mazejo, tai savaime ir mazejo to pieno, kai nebemaitinau vakarais ir naktimis, tai isvis ir dingo jis.

Laba.nei nebuvau girdejus kad tokia tablete yra.maniau sumazinus maitininu/ nusitraukinejimu kieki palaipsniui dingsta.
kaip jusu vaikuciai miegot nueina naktinio miego? E tai sunkiai.valanda migdomes.po valandos miegojimo pabunda.be papo neuzmiega.
kaip atpratint nuo valgymo nakti???
Atsakyti
Laba diena,

Norejau pasiteirauti kada verta sunerimti del vaiko svorio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tolla: 23 liepos 2015 - 08:17
QUOTE(tolla @ 2015 07 23, 09:10)
Laba diena,

Norejau pasiteirauti kada verta sunerimti del vaiko svorio?

Labas.nepaminejai jis mazas ar didelia tavo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Kristulia86 @ 2015 07 15, 08:31)

Sveikos,
Apklausele biggrin.gif
1. Kiek dantuku turi lapkritinukai? (E 2 dantukus)
2. Kiek kartu keliasi?ar ismiega visa nakti? (E kelias 4-5 kartus)
3. Kiek miegeliu miegate? (E miega 2 miegeliu)
4. Kada ryte kelias?Kada vakare miegot eina? ( E kelias 8-9 val., miegoti 21 val.)
5. Ar jau visi lapkritinukai pakrikstyti? (E dar ne smile.gif , kita vasara planuojam tik)
6. Ar duodat kazkokiu papildu?kalcio, zuvu tauku? (Gydytoja mum kalci sake gerti)
7. Ar uzsiima patys vaikai?(E zaidzia pasodinta, bet seses kambary. Ji turi ja matyti zujancia aplinkui)

1. Du apačioje pilnai išdygę ir jaučiasi vieno danties viršuje virūnėlė.
2. Keliasi 1 kartą.
3. Paprastai miega 2 kartus (ryte pusvalandį ir per pietus 2 val.). Kartais numinga ir vakare pusvalanduką ar valandą.
4. Paprastai keliasi 5 val., miegot eina apie 22 val.
5. Ruošėmės krikštyti liepos 5, bet vėliau nusprendėm nukelti kitai vasakai.
6. Geria vitaminą D ir žuvų taukus.
7. Žaidžia tik jei mato mane ar kitą suaugusį pažįstamą žmogų. Bet šiuo metu jam įdomiausia vaikyti katiną ir atidarinėti stalčius. Dar dievina stumdyti stumdomas sieninės spintos veidrodines duris
Papildyta:
QUOTE(AgSlan @ 2015 07 16, 12:29)
...
Kokioj padety miega jusu vaikai? As guldau ant nugaros, bet jis uzmiges iskart apsivercia ant soniuko, paskui ant pilvuko, iskart buvo baisu man taip nakciai ji palikt, apversdavau ant nugarytes, bet netrukus jis ir vel apsiversdavo, bet man atrodo kad ir jo miegas del to sutriko, nelabai ramiai miega, kartais verkia pro miegus, ilgai negali patogiai isitaisyt

Maniškis vos tik paguldžius (net jei paguldau jau užmigusį) iškart verčiasi ant šono. Bet vėliau atsiverčia ant nugaros ir taip miega visą naktš
Atsakyti