P.s. pasikeitė albumėlio slaptažodis, norinčios jį gauti prašom kreiptis į Pukita

Spaliukių albumas: http://login.fotki.com/
Spaliukių paštas: spaliukes2008@gmail.com
Hellada, 16 Geg 2015 - 19:06, parašė:
Hellada, 16 Geg 2015 - 19:06, parašė: ![]()
Ta pati pagalvojau, kad jau reiktu temos mokyklinukams
ir taip iki 4os klases 50 puslapiu pildysim
Karvute, 02 Lie 2015 - 19:58, parašė:
Karvute, 02 Lie 2015 - 19:58, parašė: ![]()
Labu dienu!!!
manau visu dienos vienodos, kam darbukai, kam kiti rupesteliai.
Na ka sveikinu visas mamas einant i pirma klase, kazkam eilini karta!!!
Mano vaikai siemet zengia vienas i 5 klase, kitas i 1 klase, o trecioji i darzeli, o mama atgal i darbatiek pirkiniu teks daryti
vaje vaje
Mes uzsiplake su namo statybom, vyras ipatingai, as maziau, daugiau su vaikais, berniukai pas senelius menesiuka atostogauja, tuoj parvaziuos i miesto asfalta.
Sveikinimai naujoms mamytems ir laukiancioms su pilvukais ... tikrai pavydziu bet daugiau jokiu nestumu nenumatoma, tik sapnuosetik sapnuoju ir sapnuoju kad as nescia ir mergaite gimdau, nu vaje-vaje
![]()
![]()
![]()
visoms geros vasaros
kritike7, 10 Spa 2015 - 09:49, parašė:
kritike7, 10 Spa 2015 - 09:49, parašė: ![]()
Kaip sekasi pirmokeliams?
Kitokia9, 10 Spa 2015 - 11:29, parašė:
Kitokia9, 10 Spa 2015 - 11:29, parašė: ![]()
pas mane tai oooooo... kol sėdžiu rimtu veidu ir žiūriu, tol rašo, bet tik nusisuk.. tuoj pavaro "greičiau, bet kaip"
pasirodo ir spalvint ne mėgėja, jei užduotis nuspalvint, pasiima bet kokią spalvą ir pakeverzoja, atseit viskas, baigta
mokytoja sakė, kad prasilauš, bet negi taip visus metus ir sėdėsiu kaip prievaizdas?.. ir šiaip labai arši tapo, susierzina greit kai sėdim prie pratybų, o jei liepiu ištrint ir iš naujo perrašyt, tai ooo.. kokios dramos...
![]()
Gal turi reikšmės, jog draugės neturi klasėj + pati mažiausia ir smulkiausia, nesitempia žaislų ir t.t.?![]()
man nieko nepasakoja, lieka tik spėliot kur problema ir susitaikyt, jog ketvirtą kartą mokausi pirmoje klasėje
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė