Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 25, 15:15)

Oho blink.gif . Iš nuotraukų neatrodo taip. Nu man patinka tokie  cool.gif
Ceilonas nebūna ant rankų, ant kelių, nemiega ant krūtinės. Kartais norėtųsi, bet kai pagalvoju, kad 7 kg kada nors gali prislėgti krūtinę, tai geriau lai prie kojų glaudžasi  lotuliukas.gif

O taip:)) Emily labai mėgsta atsigult žmogui ant krūtinės, nugaros arba šono:) pas mane nelabai telpa smile.gif -tai tik priekines kojas užsideda ir guli taip:) šiaip labai meili, daug murkia, ant rankú būna:) vandenį geria iš krano, tai vis reikalauja, kad kas nors atsuktú jai kranà:)
Taviškis dar vaikas, todėl jam tik žaidimai galvoje wink.gif užaugs berniukas ir taps meiliu meškučiu:)
Atsakyti
Susipazinkit. Gija wub.gif

user posted image

Lupos bantuku wub.gif blush2.gif

Mano meskute. Jau laukiu... kalendoriuje apsibraukiau diena smile.gif

Aciu semlina uz nuotraukyte 4u.gif

Labas naujokutems 4u.gif

Saulelydi tu tik rasyk. Nes tu rasai ir as matau kas manes laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 25 birželio 2015 - 17:49
QUOTE(Freke @ 2015 06 25, 18:47)
Susipazinkit. Gija wub.gif

Saulelydi tu tik rasyk. Nes tu rasai ir as matau kas manes laukia lotuliukas.gif

Gražuolė Gija wub.gif

Nu nebūtinai tavęs laukia tas pats tongue.gif
Laukiu kol važiuosim į Ventspilio pajūrį, nes ten gražių akmenų yra. Faktas, kad reiks vežtis apdėti gėlėm. 3 didelius vazonus turiu-visi yra saugomi nuo perdžiūvimo. Tik žemė sausau - tuoj iškapstoma plačiu spinduliu. Vienas buvo likęs be folijos, tai ir tą šįryt pablizginau lotuliukas.gif Gėlininkas wub.gif
Atsakyti
Freke, kokia miela mažylė wub.gif tokia gerutė mergytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 06 25, 13:17)
mano Emily jau 5 metukai smile.gif labai mėgsta krevetes, daug miegoti ir žaisti su ausų krapštukais biggrin.gif

Jetau kaip greitai laikas eina. Atrodo dar visai neseniai ją parsivežei. Juk šioje temoje mergina užaugusi.

QUOTE(Tylene @ 2015 06 25, 17:27)
O taip:)) Emily labai mėgsta atsigult žmogui ant krūtinės, nugaros arba šono:) pas mane nelabai telpa smile.gif -tai tik priekines kojas užsideda ir guli taip:) šiaip labai meili, daug murkia, ant rankú būna:) vandenį geria iš krano, tai vis reikalauja, kad kas nors atsuktú jai kranà:)
Taviškis dar vaikas, todėl jam tik žaidimai galvoje wink.gif užaugs berniukas ir taps meiliu meškučiu:)

Krano atsukimą gali pakeisti vandens fontanėlis. Katės mėgsta tekantį vandenį.
QUOTE(Freke @ 2015 06 25, )

Mano meskute. Jau laukiu...  kalendoriuje apsibraukiau diena smile.gif
Aciu semlina uz nuotraukyte 4u.gif
Labas naujokutems 4u.gif

Laukiant laikas visada lėčiau eina smile.gif o veiksmo namie tikrai bus. Nors šiaip jo jums ir dabar netrūksta kai tokia smagi kompanija namie smile.gif Tai kaip sakant vienu išdaigininku daugiau ar mažiau didelio skirtumo nėra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 26, 08:27)
Gražuolė Gija  wub.gif

Nu nebūtinai tavęs laukia tas pats tongue.gif
Laukiu kol važiuosim į Ventspilio pajūrį, nes ten gražių akmenų yra. Faktas, kad reiks vežtis apdėti gėlėm. 3 didelius vazonus turiu-visi yra saugomi nuo perdžiūvimo. Tik žemė sausau - tuoj iškapstoma plačiu spinduliu. Vienas buvo likęs be folijos, tai ir tą šįryt pablizginau  lotuliukas.gif Gėlininkas  wub.gif

Labai smagu skaityti ir iš nuotraukų matyti kaip katinukas auga. Pačios mieliausios temos būna kai šeimininkai dalinasi įspūdžiais. Čia temoje daug tokių katinų užaugo. Ech kiek gražių fotoreportažų būdavo wub.gif
Smagu, kad temą atgaivinote. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 25, )
Ir visai neblogai buvo keliauti naujam bokse. Geriau nei ant rankų kniaukiantį laikyti  mirksiukas.gif
user posted image

drinks_cheers.gif bokse ir katinukui ir jums saugiau. Aš visada už tai, kad katės turi keliauti bokse.

QUOTE(doviile @ 2015 06 25, 09:23)
sveiki, priimkite ir mus į būrį, mergytė, dėl vardo dar vyksta aršios diskusijos su dukra biggrin.gif
user posted image

Sveika prisijungusi 4u.gif Papasakokite savo katinuko nuotykius naujuose namuose. Kaip elgėsi atvykęs, kokias zbitkas krečia? biggrin.gif
Atsakyti
Na as tai nusiteikusi optimistiskai. Geliu namie tik dvi. Plius migruojantys amariliai. Tai gal ne bus gelininke. Uzuolaidu nera. Tai gal nelaipios sienom. smile.gif
Mano vidurinysis pasake. Imam kate su kaciukais. Vieno mazai lotuliukas.gif

O taip vasara laikas bega. Juk nesedi ir neziuri i kalendoriu.... cia atostogos cia namai cia darziukas cia tas anas ir jau vasaros nebera.

Nors pati juokiausi kad dabar pati sau priestarauju ir noriu kad vasara prabegtu nes Gija pasiimsiu ir nenoriu kad greit begtu. Nes vel rutina namai mokykla darzelis....
Atsakyti
Laba visoms smile.gif
Aš čia su tokiais klausimėliais...
Gal teko kuriai veisėjai vežti/siųsti katiną lėktuvu į JAV? Ar yra kokie reikalavimai boksui? Kur katinas paprastai keliauja: lėktuvo salone ar bagažo skyriuj? Kas pasirūpina katinu persėdant į kitą lėktuvą? Reiktų 2 persėdimų. Kaip dėl maisto, vandens? Po 2-4 metų planuojam grįžti į Lietuvą. Tai gal neverta kamuot katuko ir palik pas gimines? Šiuo metu katinui 3 metai.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 06 26, 12:21)

Sveika prisijungusi  4u.gif  Papasakokite savo katinuko nuotykius naujuose namuose. Kaip elgėsi atvykęs, kokias zbitkas krečia?  biggrin.gif

user posted image
labai šauni rami, pirmąją dieną slapstėsi, bet jau į vakarą ieškojo draugystės smile.gif antrąją dieną jau pratinosi prie vaikų, su dukra jau gerai sutaria sūnaus dar biški prisibijo biggrin.gif mat per daug garsus ir aktyvus smile.gif
Po ilgų diskusijų pagaliau sutarėm ir dėl vardo - MAJA smile.gif
zbitkų pa kolkas nėra, tik va miegot nori ant galvos, būtinai ant pagalvės, sunku susitart, žiūrėsim kuri kuriai nusileisim dėl to biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri žinot, kur nusipirkti kokybišką ir gražų katės guolį? Kikose ir pan. tikrai nešvaistysiu pinigų už lenkiškus šūdus, noriu kažko tokio, kaip būna LV, PL parodose suvažiavę, bet kadangi dabar nevažinėju į parodas, nėra kaip nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 06 27, 13:23)
Sveikos, gal kuri žinot, kur nusipirkti kokybišką ir gražų katės guolį? Kikose ir pan. tikrai nešvaistysiu pinigų už lenkiškus šūdus, noriu kažko tokio, kaip būna LV, PL parodose suvažiavę, bet kadangi dabar nevažinėju į parodas, nėra kaip nusipirkti.

Internetu iš užsienio gali parsisiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 06 27, 13:23)
Sveikos, gal kuri žinot, kur nusipirkti kokybišką ir gražų katės guolį?

Esat tikra, kad katė jame miegos?
Atsakyti
Kaip Maja ziuri i akvariuma thumbup.gif nu.. kuri siandien puetums??????
Atsakyti