QUOTE(Tylene @ 2015 06 25, 13:17)
mano Emily jau 5 metukai
labai mėgsta krevetes, daug miegoti ir žaisti su ausų krapštukais
Jetau kaip greitai laikas eina. Atrodo dar visai neseniai ją parsivežei. Juk šioje temoje mergina užaugusi.
QUOTE(Tylene @ 2015 06 25, 17:27)
O taip:)) Emily labai mėgsta atsigult žmogui ant krūtinės, nugaros arba šono:) pas mane nelabai telpa
-tai tik priekines kojas užsideda ir guli taip:) šiaip labai meili, daug murkia, ant rankú būna:) vandenį geria iš krano, tai vis reikalauja, kad kas nors atsuktú jai kranà
Taviškis dar vaikas, todėl jam tik žaidimai galvoje
užaugs berniukas ir taps meiliu meškučiu:)
Krano atsukimą gali pakeisti vandens fontanėlis. Katės mėgsta tekantį vandenį.
QUOTE(Freke @ 2015 06 25, )
Mano meskute. Jau laukiu... kalendoriuje apsibraukiau diena
Aciu semlina uz nuotraukyte
Labas naujokutems
Saulelydi tu tik rasyk. Nes tu rasai ir as matau kas manes laukia
Laukiant laikas visada lėčiau eina
o veiksmo namie tikrai bus. Nors šiaip jo jums ir dabar netrūksta kai tokia smagi kompanija namie
Tai kaip sakant vienu išdaigininku daugiau ar mažiau didelio skirtumo nėra
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 26, 08:27)
Gražuolė Gija
Nu nebūtinai tavęs laukia tas pats
Laukiu kol važiuosim į Ventspilio pajūrį, nes ten gražių akmenų yra. Faktas, kad reiks vežtis apdėti gėlėm. 3 didelius vazonus turiu-visi yra saugomi nuo perdžiūvimo. Tik žemė sausau - tuoj iškapstoma plačiu spinduliu. Vienas buvo likęs be folijos, tai ir tą šįryt pablizginau
Gėlininkas
Labai smagu skaityti ir iš nuotraukų matyti kaip katinukas auga. Pačios mieliausios temos būna kai šeimininkai dalinasi įspūdžiais. Čia temoje daug tokių katinų užaugo. Ech kiek gražių fotoreportažų būdavo
Smagu, kad temą atgaivinote.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 25, )
Ir visai neblogai buvo keliauti naujam bokse. Geriau nei ant rankų kniaukiantį laikyti
bokse ir katinukui ir jums saugiau. Aš visada už tai, kad katės turi keliauti bokse.
QUOTE(doviile @ 2015 06 25, 09:23)
sveiki, priimkite ir mus į būrį, mergytė, dėl vardo dar vyksta aršios diskusijos su dukra
Sveika prisijungusi
Papasakokite savo katinuko nuotykius naujuose namuose. Kaip elgėsi atvykęs, kokias zbitkas krečia?