Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 16, 08:25)
Labas rytas, nu aš čia viena rodausi, bet vis temoj judesys  cool.gif Kol naujokas, tai ir vaizdelių įdomesnių mirksiukas.gif

Super fotoreportažas thumbup.gif .. Ir teisingai esarmy pastebėjo , nuotaika Ceiloniuko "kaip ant delno" , nuo pradžios , gražių svajonių apie būsimą žaidimuką vazonėlyje iki visiško jų sudužimo biggrin.gif Išdykėlio istorijos biggrin.gif ..

Papildyta:
Ceiloniuko brolis Koltonas .. kol kas dar iki rugpjūčio pradžios savo senuose namučiuose .. tongue.gif

user posted image

semlina,
dabar jau jūsų laikas dažniau rodyti savo mažus minkštučius kamuoliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 06 16, 17:35)
semlina,
dabar jau jūsų laikas dažniau rodyti savo mažus minkštučius kamuoliukus  smile.gif

Aš kažkaip pripuolamai tik prie PC prisėdu dagiau iš telefono paskaitau, o per telefoną nemoku nuotraukų normaliu dydžiu įkelti tai retai ir rodausi su nuotraukomis ax.gif
user posted image

O Saulėlydis matau puikiai susitvarkė su gėlių gelbėjimo misija thumbup.gif
Puikus fotoreportažas thumbup.gif
Atsakyti
Savaitgalį truputį pasifotografavom
Geisha, kuri vis dar ieško namučių

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Gloria
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 06 16, 20:35)
Savaitgalį truputį pasifotografavom

Kaip gražu wub.gif baltapūkės tarp baltų dobiliukų wub.gif
Atsakyti
Labas ryytas, koks minkštas Koltonas wub.gif

Žalioj pievoj žaliom akim baltos tarp baltų gėlyčių wub.gif Kas? - Ogi Sokejukės katytės 4u.gif

Semlinos pilkiukas thumbup.gif Man jie visi vienodi atrodo. Žinoma, kartus sudėjus, skirtumai pasimatytų..Ot Frekei nerimo kaip išsirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 17 birželio 2015 - 07:23
patikek biggrin.gif biggrin.gif imsiu visus ax.gif blush2.gif . ir dar sokejukes Geisha priglausiu biggrin.gif jei jau nebeissirinksiu vieno lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū merginos 4u.gif
Freke įsivaizduoju kaip sunku išsirinkt bus:)
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif Jetau jetau...
Ryte mačiau kaip Ceilonas pusryčiauja pirmam aukšte. Dar kažkur vaikščiojau. Paskui apsirengiau, uždariau drabužių spintą miegamajam, dar uždariau ir duris, kad mažasis nesiduotų po kambarį... Tai dukra tik dabar jį rado mano spintoje doh.gif Kažin ką spintoje rasiu aš ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 17, 14:48)
doh.gif  doh.gif  doh.gif Jetau jetau...
Ryte mačiau kaip Ceilonas pusryčiauja pirmam aukšte. Dar kažkur vaikščiojau. Paskui apsirengiau, uždariau drabužių spintą miegamajam, dar uždariau ir duris, kad mažasis nesiduotų po kambarį... Tai dukra tik dabar jį rado mano spintoje  doh.gif Kažin ką spintoje rasiu aš ?  blink.gif

Nu ir ka gero radai??? lotuliukas.gif

Jau rytoj as susitiksiu
jau rytoj pasimatysim
jau rytoj kazka suprasiu
jau rytoj imsiu visas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 06 18, 10:51)
Nu ir ka gero radai??? lotuliukas.gif
Jau rytoj as susitiksiu
jau rytoj pasimatysim
jau rytoj kazka suprasiu
jau rytoj imsiu visas biggrin.gif

Nieko blink.gif biggrin.gif Gražu, tvarkinga, sveika, sausa tongue.gif
Vakar ploviau grindis plytelėm klotas. Vos nenumiriau iš juoko kaip jis slidinėjo ant drėgnų plytelių, bandė kasti, visaip lakstė, slydo, čiuožė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu kaip tau smagu rytoj wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Matyt miegojo piratas pasislepes. smile.gif

Vyrui foto nusiunciau. Sakau bent uzvesk ant kelio... toks pats pasimetes unsure.gif
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif assa.gif issirinkau. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti