As be zodziu.... noriu visu
saulėlydis* ,
nu bet ir sbitkininkas-gėlininkas Ceilonas , aš pagalvojau , kad gal vargšę gėlytę bandyti kaip nors apklijuoti dvipuse lipnia juosta , ar bent vazono kraštą ,kad uždėjęs savo lapces nebenorėtų daugiau prilipti .. O žaidimų mėgėjas tai , toks mielas vaizdelis Beje ,ne tik Ceilonas slėptis moka , prieš porą dienelių Čisakė taip pasikavojo , kad visi namai buvo "ant kojų" sukelti , ot landūnai ..
nu bet ir sbitkininkas-gėlininkas Ceilonas , aš pagalvojau , kad gal vargšę gėlytę bandyti kaip nors apklijuoti dvipuse lipnia juosta , ar bent vazono kraštą ,kad uždėjęs savo lapces nebenorėtų daugiau prilipti .. O žaidimų mėgėjas tai , toks mielas vaizdelis Beje ,ne tik Ceilonas slėptis moka , prieš porą dienelių Čisakė taip pasikavojo , kad visi namai buvo "ant kojų" sukelti , ot landūnai ..
QUOTE(Monytė @ 2015 06 13, 23:17)
saulėlydis* ,
Oi su tais slėpynių mėgėjais tai tikrai visko būna. Mano mamai buvo kažkada streso kai pas ją buvau palikus savo katytes. Per naktį prašmirinėjo po namus, kadangi nauja vieta ir viskas buvo įdomu, o paskui rado ramesnes vietas kur pasnausti Mama su tėčiu visus namus išnaršė ir laiptinę apžiūrėjo, ir aplink namą apėjo - dingo kaip į vandenį. Mama jau sėdėjo ir balsu raudojo tai gerai, kad dukra išgirdo ir atsikėlė. Pabarškinus į indelį viena pati iš kažkur atsirado, na jau tada mamai šiek tiek palengvėjo, o paskui dar gerai paieškojus ir kitą rado po spinta kamputyje miegančią Vėliau užmatė, kad viena mėgo įlysti į stalo-knygos vidų miegoti tai kogero ir pirmą kartą ten buvo pasislėpusi
Vakar ryte gėriau kavą antro aukšto balkone. Ceilonas netruko prisistatyti. Drąsiai šoktelėjo per slenkstį ir žvilgsnis žaibiškai pagavo ant žolyno šokinėjančių žvirblių pulkelį. Vos spėjau pačiupti savo žvėrį. O tai būtų pavirtęs žvirbleliu Neegzistuoja jokia aukščio baimė.Laikiau abiem rankom visą virpantį. Užtat perpiet nupirkau petnešėles Buvo pažabotas skrajūnas. Ir visai nieko. Kelis kartus vertėsi šonais per nugarą lyg bandydamas atsikratyti nepatogumo, bet paskui ir žaidė, ir laiptais lakstė pažabotas. Tik su pavadėliu būt pririštam balkone nepatiko ir žvirbliai ne tokie įdomūs pasidarė
O dėl slėpynių, tai buvęs katinėlis buvo taip dingęs namuose, kad net skelbimą į vietinį TV dėjau, nes buvo balkonas atviras ir baiminausi, kad galėjo iškristi. Apėjau su prožektorium, nes jau buvo tamsu visą kvartalą..nėra..Tik po kiek laiko išlindo užsimiegojęs. Pasirodo palėpėj senos sofos patalynės dėžėj buvo įmigęs...Tai ir purčiau, ir bučiavau, ir verkiau, ir bariausi
O Ceilonas dar ir laidus pakramtyt megėjas ..laiku išgelbėjau telefono pakrovėją Nu bet atleistina vaikui
O dėl slėpynių, tai buvęs katinėlis buvo taip dingęs namuose, kad net skelbimą į vietinį TV dėjau, nes buvo balkonas atviras ir baiminausi, kad galėjo iškristi. Apėjau su prožektorium, nes jau buvo tamsu visą kvartalą..nėra..Tik po kiek laiko išlindo užsimiegojęs. Pasirodo palėpėj senos sofos patalynės dėžėj buvo įmigęs...Tai ir purčiau, ir bučiavau, ir verkiau, ir bariausi
O Ceilonas dar ir laidus pakramtyt megėjas ..laiku išgelbėjau telefono pakrovėją Nu bet atleistina vaikui
Saulelydi kaip smagu skaityt
Labas rytas
QUOTE(semlina @ 2015 06 13, 18:58)
Saulėlydis, labai gražiai vaikinukas žaidžia
Semlina,kokie grooziai tie maziukai
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 15, 08:30)
Labas rytas
Taip ir norisi kartu patinget
Labas rytas, nu aš čia viena rodausi, bet vis temoj judesys Kol naujokas, tai ir vaizdelių įdomesnių
Kas čia dabar? Kaip aš lobio ieškosiu? Blizga, šnara ir dar vanduo ! Oi ne ne...
Kas čia dabar? Kaip aš lobio ieškosiu? Blizga, šnara ir dar vanduo ! Oi ne ne...
saulėlydis*
Koks nustebęs (pradžioje) ir nusivylęs (paskutinėje foto) katinukas... kasdieninė palmės kapstymo procedūra sugadinta
Koks nustebęs (pradžioje) ir nusivylęs (paskutinėje foto) katinukas... kasdieninė palmės kapstymo procedūra sugadinta
Saulelydi ir kaip? Reaguoja kaip nors ar dzin?
QUOTE(Freke @ 2015 06 16, 10:01)
Saulelydi ir kaip? Reaguoja kaip nors ar dzin?
Bandė kišti letenėlę ten kur be folijos Ant folijos dar vandens pripyliau, tai nelabai patiko. Ir dar purkštelėjau purkštukų į nosį. Pirmą kartą Šiandien ryte jokių žemių niekur nebuvo prikapstyta. Visi daiktai ir gėlės savo vietoje Apsiprato. Daug miega. Vakar net neramu buvo. Tik apie 21 val prasidėjo žaidimai.
Freke, kada tavo pasimatymas ?
Dar nesitarem. Gal savaitgali pasiderinsim. Bet jau kaip laukiu ziuriu fb ir visos tokios skirtingos. Ir link kurios sirdis linksta nezinau.... noriu visu ir berniukai grazus