Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(sokejuke86 @ 2015 06 11, 16:24)
Super kaip smagu del tokiu ivertinimu. O mums jusu palinkejimai gal padejo,rezervavo viena mergyte i klaipeda keliaus ax.gif

thumbup.gif Nu va kaip puiku mirksiukas.gif
Labas rytas,
mūsų gražuolis baigia adaptuotis naujoj aplinkoj. Laiptais užbėga žaibišku greičiu. Jau žino kur jo dėžutė, grįžta ir iš antro aukšo kai reikalai prispaudžia cool.gif Stengiuosi ne aplinką derinti prie katino, o katiną pratinti ir auklėti ko negalima. Kolkas panašu, kad labiausiai manęs ir klauso. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 06 11, 23:37)
Puiku, kad bent viena jau rado sau šeimininkus, kažkam labai pasisekė įsigys tokį grožį  wub.gif 

O aš šiandien turėjau patikrinimą iš Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos. Aišku neramu buvo kai nežinai ką ten tikrins, o ir šiaip pirmas vizitas iš tokios įstaigos ax.gif  Bet jokių pastabų neturėjo, sakė viskas tvarkoma teisingai kuo labai džiaugiuosi  thumbup.gif 

Taigi tikiuosi rytoj jau turėsiu ramesnę dieną ir gal sugebėsiu mažuosius pafotografuoti.
Žinau, kad yra laukiančių nuotraukų  smile.gif

aš tai nepamenu kove ar vasarį turėjau patikrinimą, sergančią namie pagavo:) irgi viskas be pažeidimų, bet nustebino ax.gif

Saulėlydis teisingai darot, nes jei katinukas pajus valdžią tai jus išsiauklės
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 06 12, 08:31)
Saulėlydis teisingai darot, nes jei katinukas pajus valdžią tai jus išsiauklės

Palikau neuždarytą, dukra atsikėlusi rado vaizdelį...
user posted image
Pradedu galvot, kad 8-is metus gyvenom be katino cool.gif
Ir ką dabar su juo daryt ? nono.gif
Va ir pagautas nusikaltimo vietoje doh.gif
user posted image

Ar folga tikrai veiksminga? Gal pridengti laikinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 12 birželio 2015 - 10:04
saulėlydis, kokia faina dėžutė katinui, tik kraikas juodas biggrin.gif
O jei rimtai, dėl folijos, tai kas žino, kas bus veiksminga jūsų atveju. Gal folija, gal folija apklijuota lipnia juosta dvipuse, gal vidus išklotas folija ir įpilta vandens, gal kelių dienų budėjimas su purkštuvu ir griežtu "Negalima".
Bet reikia veikti dabar, nes pripras ir bus sunkiau jau "auklėti". O greitai paaugs ir gali būti neįdomu jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 12 birželio 2015 - 10:16
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 12, 10:52)

Mano tai asmeniškai labai foliją mėgsta lotuliukas.gif pablogintų sitauciją, jei folija nepadės bandykit pridėt citrusinių vaisių žievelių - citrinos, mandarino aplesino, vat tų tai dauguma nemėgsta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 12 birželio 2015 - 12:07
aš tai nepamenu kove ar vasarį turėjau patikrinimą, sergančią namie pagavo:) irgi viskas be pažeidimų, bet nustebino ax.gif

Vilnius anksčiau jau šį darbą pradėjo, o va Kaune tik dabar.

QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 12, 10:52)

Pradedu galvot, kad 8-is metus gyvenom be katino  cool.gif
Ir ką dabar su juo daryt ? nono.gif
Va ir pagautas nusikaltimo vietoje  doh.gif

Rimtai dirbo vaikinas biggrin.gif
Aš pas save gėles apdėjus akmenukais iš pajūrio, bet galit kažkuo aprišti, kad ir agroplėvele kur daržuose naudojama, per ją oras praeina, nepakenks gėlei.
Atsakyti

ax.gif kaip vyksta tas tikrinimas..? gal galite plačiau papasakoti...
Atsakyti
QUOTE(tiger @ 2015 06 12, 15:13)
ax.gif kaip vyksta tas tikrinimas..? gal galite plačiau papasakoti...

Galiu paskyti tik tiek: jeigu viską sąžiningai pagal taisykles darai tai tikrai nėra ko bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

https://youtu.be/26r1v5NJk-0
Atsakyti
Saulėlydis, labai gražiai vaikinukas žaidžia wub.gif

O aš bandau tesėti mažadą su nuotraukomis
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 13 birželio 2015 - 17:59
QUOTE(semlina @ 2015 06 12, 15:34)
Galiu paskyti tik tiek: jeigu viską sąžiningai pagal taisykles darai tai tikrai nėra ko bijoti  mirksiukas.gif

dekinga uz issamu paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
Semlina, pasidžiaugiau mažiukais FB wub.gif Kaip reikia susitvarkyti su tokia kompanija wub.gif Oi oi...
Bet gražuoliukai wub.gif
Atsakyti