Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Nu tikrai matosi tokia kilminga naminė wub.gif Vargšiukė....
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2016 02 15, 14:04)
Labai labai gražus  wub.gif

O pas mus karo stovis, mažoji širšė negali pakęsti Šmikučio, o jis geros dūšios katinas tik nori su ja draugauti ir aišku įkyriai lenda prie jos  doh.gif Ant tiek negali nenori bendrauti kad net nejuda iš vietos, guli vienoj vietoj ir niekur neina, urzgia visą laiką ant jo, šnypščia jeigu tik priiartina, jeigu uždarom Šmikutį atskirai tuomet viskas gerai, pradeda vaikščioti naudojasi draskykle ir nueina į tualetą, visu kitu laiku tupi vienoj vietoj neduok dieve pamato Šmikutį tai jai tragedija. Šunys dar ne taip ją jaudina, bet va matyt su kitom katėm gyventi tikrai negalės. Blogiausia tas kad nėra kur pas mus juos atskirai laikyti ar uždaryti...  doh.gif  verysad.gif Šiandien kirpau nagučius  nail.gif tai visai normaliai, čia įsidrasinusi ant palangės paukštukus stebėjo. Galvoju tikrai gal reiktų bandyti dar paieškoti buvusių šeimininkų, katė tikrai naminė, galbūt po kokios nelaimės nuklydo ir nebuvo labai ilgai rasta, badavo vienas velnias žino kiek laiko kad toks skeletas belikęs  g.gif

Spalva gan reta, gal tikrai pavyktų šeimininkus rasti. Pabandyk jos nuotrauka ir radimo vieta pasiddalinti FB gal atsišauks šeimininkai.
Atsakyti
saulėlydis* Gražuolis Valentinas wub.gif

Eiryn Nepavyks sumažinti britukų populiacijos wink.gif Tuos apsipras, susidraugaus ir liks...
Sėkmės su "širše" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2016 02 16, 11:39)
Eiryn Nepavyks sumažinti britukų populiacijos wink.gif Tuos apsipras, susidraugaus ir liks...
Sėkmės su "širše"  4u.gif

Neeeee kas mane pažįsta tas žino, neliks ji pas mus blush2.gif Namuose karalius pas mus yra tik vienas, jis yra Šmikutis, juo labiau kad kada nors grįšiu prie veisimo, tai ta viena vietelė kuri galėtų būti tai vienai katei negali būti užimta, nes tuomet niekada ir negrįšiu tikrai jau biggrin.gif

O pas mus vienas žingsnis į priekį ir du atgal unsure.gif Katė tikrai labai stresuoja, nuo vakar vakaro slepiasi po vonia. Išlenda tik pavalgyti ir vėl atgal verysad.gif Bet vis labiau leidžiasi glostoma, oj kaip ji nori būt paglostyta, išsiilgusi meilės wub.gif
Atsakyti
Visi matomai sėdi parodoje biggrin.gif Tai aš čia pasipasakosiu tada kaip mum sekasi biggrin.gif Katytė visgi šeimininkų matomai neturi, tad jau pradėjome dairytis naujų namų jai. Galvojau kad liks pas mane kol visai atsigaus bet su kitu katinu gyventi - ne jai. Aišku taip baisiai nebereaguoja kaip anksčiau, gali kitam kambario gale gulėti ir nešnypšti ant jo bet šiaip tai net labai nepageidauja jo egzistavimo. Vakar jau net šiek tiek pažaidė, kas reiškia jog apsipranta po truputėlį, namuose be kitų gyvūnų turėtų jaustis puikiausiai. Truputis naujų nuotraukų wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Eiryn, na tave tiesiog tos katės pasirenka, jaučia gerą žmogų.
Ir mes pasirodom, vis dar ieškom mylinčių šeimininkų smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2016 02 23, 13:58)
Sveikos,
Eiryn, na tave tiesiog tos katės pasirenka, jaučia gerą žmogų.

Katytė jau naujuos namuos wub.gif Tikiuosi viskas bus gerai, jeigu nebus liepiau parvežt man ją atgal g.gif

Prašau nerodyt... Nes nežinia kuo gali baigtis visoks rodymas kam reik naujų namų... doh.gif biggrin.gif Buvau parodoj, ajezau vajezau gerai kad pinigų neturiu o tai būčiau grįžus namo su nauja gyventoja. Bet iš tiesų, viskas stogas jau nučiuožė, supratau kad reikia man antros katės namuose. Su Gridami kalbėjau, prašiau kad man pakartotų antrą dublį Šmikučio lotuliukas.gif Ale nebeįmanomi šitie dalykai biggrin.gif Betkokiu atveju, išlaidavimas baigėsi, taupymo sezonas prasidėjo ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2016 02 23, 13:37)
Katytė jau naujuos namuos  wub.gif Tikiuosi viskas bus gerai, jeigu nebus liepiau parvežt man ją atgal  g.gif

Prašau nerodyt... Nes nežinia kuo gali baigtis visoks rodymas kam reik naujų namų...  doh.gif  biggrin.gif Buvau parodoj, ajezau vajezau gerai kad pinigų neturiu o tai būčiau grįžus namo su nauja gyventoja. Bet iš tiesų, viskas stogas jau nučiuožė, supratau kad reikia man antros katės namuose. Su Gridami kalbėjau, prašiau kad man pakartotų antrą dublį Šmikučio  lotuliukas.gif Ale nebeįmanomi šitie dalykai  biggrin.gif Betkokiu atveju, išlaidavimas baigėsi, taupymo sezonas prasidėjo  ph34r.gif

Taigi ji turi ta priglaudus katinuka kurio visiems gaili, gal isprasytum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2016 02 23, 14:41)
Taigi ji turi ta priglaudus katinuka kurio visiems gaili, gal isprasytum biggrin.gif

Tai kad aš brito noriu... blush2.gif Esu baisiai ištikima savo veislei lotuliukas.gif

Štai mano pasiutpolkė užaugo kas nematė pasirodom wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 23 vasario 2016 - 14:16
QUOTE(Eiryn @ 2016 02 23, 14:13)
Tai kad aš brito noriu...  blush2.gif Esu baisiai ištikima savo veislei  lotuliukas.gif

Štai mano pasiutpolkė užaugo kas nematė pasirodom  wub.gif

user posted image

Oho koks grožis wub.gif
Gal tau ir likusius parodyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2016 02 23, 15:17)
Oho koks grožis  wub.gif
Gal tau ir likusius parodyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Neturiu pinigų nerodyk lotuliukas.gif Gal kas žino kokiu būdu iš šeimos biudžeto nugręžt nemažą sumą pinigų kad nieks nepastebėtų? blink.gif g.gif
Atsakyti
Va dar kipšiukas angelo veidu.
Be galo miela, bet padykus
user posted image
Šis veikėjas - kokybės inspektorius. Negali išvalyt tuoletų be jo kontrolės
user posted image
Na ir ramusis broliukas
user posted image
Atsakyti