Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(PACIOS @ 2016 02 10, 12:04)
Ieškome pirkti apie 2 mėn. katytės smile.gif, gyvename Vilniuje. Gal kas turi pasiūlymų smile.gif

Kačiukai gali palikti namus tik nuo 3 mėn., o jei vėliau - tai tik į naudą jiems ir jų busimiems šeimininkams. Jų psichika būna stabilesnė, pripranta geriau prie visų "katiniškų" pareigų, būna paskiepyti (skiepyti nuo pasiutligės galima tik nuo 12 savaičių)
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2016 02 10, 13:04)
Ieškome pirkti apie 2 mėn. katytės smile.gif, gyvename Vilniuje. Gal kas turi pasiūlymų smile.gif

O kodėl būtent 2 mėn., o ne trijų? g.gif
Atsakyti
Ačiū, Lina smile.gif

Klausykit, turiu bėdą, reikia nedidelės dėžutės maisto laikymui, nes 4 kg konteineris man nepatogus kaskart atidarinėti. Deficitas visiškas, NIEKUR nerandu biggrin.gif Neijuoktis, nei verkt, betgal kuri turit atliekamą, nupirkčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2016 02 11, 12:04)
Ačiū, Lina smile.gif

Klausykit, turiu bėdą, reikia nedidelės dėžutės maisto laikymui, nes 4 kg konteineris man nepatogus kaskart atidarinėti. Deficitas visiškas, NIEKUR nerandu biggrin.gif Neijuoktis, nei verkt, betgal kuri turit atliekamą, nupirkčiau 4u.gif

Turiu nedidelę, bet gal tau per maža bus, žiūrint kokios talpos reikia?
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2016 02 12, 01:34)
Turiu nedidelę, bet gal tau per maža bus, žiūrint kokios talpos reikia?

Man nereikia didelės, anksčiau turėjau 400g ir labai tiko bei patiko thumbup.gif
Atsakyti
Papasakosiu jums istoriją... Gyveno kartą katytė, graži, pirko žmonės kaip britukę ją, galbūt ir pinigėlius nemažus mokėjo. Galbūt mylėjo o galbūt ir ne. Kas jai atsitiko toliau niekas pasakyti negali, bet sausio 25 dieną ši katytė buvo rasta Vilniuje. Visiškai išsekusi, tikrai labai prastos būklės, žmogelis nuvežė ją į veterinariją, patikrino, čipo nerado, įdėjo kelis skelbimus ir pats ilgai jos laikyti jokio noro neturėjo. Kažkokiu super stebuklingu būdu pastebėjau ją aš. Netikėtai taip sakyčiau nes tikrai neketinau daryti nieko panašaus. Bet tas mažas sulysęs pukų kamuoliukas atsidūrė pas mane - vakar. Tam kad atgautų jėgas, pasitaisytų, atsistatytų tiek fiziškai tiek morališkai ir tuomet jau galėtų į gyvenimą žiūrėti normaliomis katiniškomis akimis smile.gif Turiu pripažinti kad neesu regėjusi labiau sulysusio katino per visą gyvenimą, o man yra tekę kačių matyti tikrai nemažai ir lankytis prieglaudose ir vis karts nuo karto paremti bėdukus. Ši katytė tikrai sulysusi, ji - kaip vaikščiojantis skeletas, beveik esu garantuota kad greitai iki tiek katė nesulysta, tam reikėjo mažiausiai pusės o gal ir visų metų. (Jeigu kas matėte Kaune badu laikyto metus laiko šuns nuotrauką ir išgelbėjimo istoriją žinote, tai jeigu ne šios katės plaukai tai ji garantuotai atrodytų būtent taip baisiai). Kaulai tiesiog styro, tai yra gyvas vaikščiojantis skeletas. O katytė graži, pradžioj kol tik iš nuotraukos ją mačiau atrodė kad bus kažkas iš ny spalvinimo. Dabar net nežinau greičiausiai kažkokia vėžlė. Gražių geltonų - orandžinių akių ir pikto britiško žvilgsnio. Kadangi namuose yra daugiau gyvūnų vakar teko labai nemaloni apsigyvenimo pas mus dalis - tabletės nuo kirminų sudavimas. Likau truputį paženklinta katytės nagučių, bet iš tiesų ji yra be galo miela... Kol parsivežiau buvo prisispaudusi prie manes ir visai meiliai gulėjo. Katė tikrai buvusi naminė, nes žino pilamo sauso maisto garsą ir jį puikiai atpažįsta. Kol kas nenorėjau jos dar labiau stresuoti ir daug prie jos nelindau, kol kas iš tolo, gražiai, pasikalbinu, duodu maistelio, vandenėlio, kartais paglostau, jai ir taip daug daug neramumų šiuo metu juk dar vienas katinas ir net du šunys po namus vaikšto tarsi jos net nebūtų - o jai juk tokia aplinka visai nepažįstama ir tikrai neatrodo saugi. Taigi taigi turim naują vat va tokį gyventoją namuos biggrin.gif Kad ir kokia liūdna istorija yra, manau ji su laiminga pabaiga drinks_cheers.gif Jeigu kas nors skaičiusių mano šį ilgą monologą sugalvotų kad nori šios puikios katės, ji galėtų keliauti į naujus namus tik pilnai atsigavusi, tad dar ne labai greitai. Nepuoliau aš jos fotografuoti vakar, ir šiandien to nedarysiu tad įdedu nuotrauką darytą žmogaus kuris ją rado. Sveria mažė turbūt koki kilogramą, iki pusantro tikrai... verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 13 vasario 2016 - 11:06
QUOTE(Eiryn @ 2016 02 13, 11:57)
Papasakosiu jums istoriją...

o jergutėliau verysad.gif vargšė katytė verysad.gif linkiu mažylei greičiau jėgas atgauti.
O dar žmonės šneka, kad nereikalingas čipavimas. g.gif Būtų čipas būtų galima surast kieno tai katytė. Kartais būna gyvūnai žmonių išmesti, o kartais ir netyčia pasiklidę ir tuomet turime tokias pasekmes, kad katytei reikia naujų namų ieškoti.

Va šiandien išgirdau iš veterinarės tokią istoriją kai į vet.kliniką šuo priklydo. Buvo jis be čipo, todėl jo nuotraukas į FB talpino bandant surasti šeimininkus. Bet istorija baigėsi greitai ir labai laimingai, nes šeimininkas beieškodamas šuns irgi į tą pačią kliniką užsuko kur ir rado savo augintinį. smile.gif Šeimininkui tai tapo puikia pamoka ir jis iškarto sučipavo šunį, kad kitą kartą šuo greičiau surastų šeimininką. Taigi gavosi, kad šuo pats privertė šeimininką jį sučipuoti biggrin.gif
Atsakyti
Aš tais čipais 100proc nepasitikiu, man pačiai yra tekę ne kartą jį keisti, turbūt visi žinot tas virbaco čipų istorijas, kai čipas garantuotai buvo įdėtas, prie mano akių, o vėliau po kurio laiko tiesiog nebeveikė... Taip gali pasimesti ir patys pačiausi mylimiausi augintiniai, tik vat žinau vieną dalyką - kas ieško tas randa biggrin.gif Su čipu ar be čipo jeigu ieškai - rasi. Viskas priklauso nuo noro dažniausiai. Bet be abejo dauguma atvejų čipas puikus pagalbininkas ir vistiek verta juo žymėt savo augintinius drinks_cheers.gif

O šiaip pas mus įdomiai viskas, vakar visą dieną katytė praleido vonioje, valgo gerai, geria gerai, kaip ir viskas gerai, tik kad įsibauginusi labai mūsų gyvūnų, tik pamato kurį tuoj pradeda urgzt. Na bet viskas po truputį... Ir maitinti stengiuosi kuo daugiau iš rankų, na kad rankos asocijuotusi su gerais dalykais biggrin.gif Šiandien ryte jau radau ją kriauklėj miegančią, taigi kad ir mikro žingsneliais visgi juda mažoji širšė. Renkam vardą, tik nei vienas dar neprilipo schmoll.gif
Atsakyti
Širše ir vadinkit biggrin.gif O dėl čipo nieko negirdėjau, kas ten su jais būna? Mano visi virbac mikroschemomis čipuoti ir visiems viskas vietoj ir viskas veikia smile.gif
Atsakyti
Eyrin wub.gif verysad.gif wub.gif sujaudino... verysad.gif

Mano Valentinas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2016 02 14, 15:52)
Širše ir vadinkit biggrin.gif O dėl čipo nieko negirdėjau, kas ten su jais būna? Mano visi virbac mikroschemomis čipuoti ir visiems viskas vietoj ir viskas veikia smile.gif

Kažkuriuo metu buvo Virbako čipų partija bloga pasitaikiusi, tai kam iš tos partijos čipai kliuvo nustojo veikti ir dėjo nemokamai naujus čipus nes gamintojas kompensavo.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 02 14, 22:55)
Eyrin  wub.gif  verysad.gif  wub.gif sujaudino... verysad.gif

Mano Valentinas  wub.gif

Gražuolis Valentinas wub.gif

Su Valentino diena visus kas švenčiat ir kas nešvenčiat smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 02 14, 22:55)
Mano Valentinas  wub.gif

Labai labai gražus wub.gif

O pas mus karo stovis, mažoji širšė negali pakęsti Šmikučio, o jis geros dūšios katinas tik nori su ja draugauti ir aišku įkyriai lenda prie jos doh.gif Ant tiek negali nenori bendrauti kad net nejuda iš vietos, guli vienoj vietoj ir niekur neina, urzgia visą laiką ant jo, šnypščia jeigu tik priiartina, jeigu uždarom Šmikutį atskirai tuomet viskas gerai, pradeda vaikščioti naudojasi draskykle ir nueina į tualetą, visu kitu laiku tupi vienoj vietoj neduok dieve pamato Šmikutį tai jai tragedija. Šunys dar ne taip ją jaudina, bet va matyt su kitom katėm gyventi tikrai negalės. Blogiausia tas kad nėra kur pas mus juos atskirai laikyti ar uždaryti... doh.gif verysad.gif Šiandien kirpau nagučius nail.gif tai visai normaliai, čia įsidrasinusi ant palangės paukštukus stebėjo. Galvoju tikrai gal reiktų bandyti dar paieškoti buvusių šeimininkų, katė tikrai naminė, galbūt po kokios nelaimės nuklydo ir nebuvo labai ilgai rasta, badavo vienas velnias žino kiek laiko kad toks skeletas belikęs g.gif

user posted image

Atsakyti