Oi kokia grazi mergina
Mes neseniai vel pradejom Applaws valgyti Anksiau kai turejau persus su egzotais valgem, bet turejau isrankuole, kuri nevalge visai jo. Paskui nuo vienos rusies kazkam viduriukai minkstesni buvo. Dabar valgo kaciukai kaciukini suauge vista su lasisa. Tfu tfu tfu kol kas viskas gerai.
7,5 kg didziausi maisiukai
LaiLaa,
o kur Applaws perkat ir kokia kainyte ?
QUOTE(Monytė @ 2016 02 05, 21:41)
Čia mes... prapuolėlės ... Tiek rūpesčių seniai buvo beužgriuvę ... Prabėgomis tik perlėkdavau burmyčių ir britukų forumus ( nors britukuose visiškas štilis, Toumei trūksta ) ...
Jay-R , LaiLaa , nuostabūs jūsų mažyliai
Mergaitės, gal kas naudojat sausiuką Applaws ? Bandom pereiti nuo RC , kažkaip labai paskutiniu metu maniškės pradėjo kasytis , galvojau, kad gal kokia viena partija RC neaiški papuolė, bet ir sekantis maišas nieko nepakeitė . Nežinau ,sutapimas buvo ar ne, bet pabandėm Applaws ir dingo jaunėlei nuo barzdytės aknė .. Norėčiau didesnio kiekio , išbraidžiau internetines parduotuves , daugmaž visur panašios kainos.
Ups ... Trumpai prisistatysim ... Mūsų jaunėlė mergytė , 7 mėnesių amžiaus , mėlyno aukso spalvytės ,namuose vadinama Kukule . Dokumentinis vardas Golden Gamma
Jay-R , LaiLaa , nuostabūs jūsų mažyliai
Mergaitės, gal kas naudojat sausiuką Applaws ? Bandom pereiti nuo RC , kažkaip labai paskutiniu metu maniškės pradėjo kasytis , galvojau, kad gal kokia viena partija RC neaiški papuolė, bet ir sekantis maišas nieko nepakeitė . Nežinau ,sutapimas buvo ar ne, bet pabandėm Applaws ir dingo jaunėlei nuo barzdytės aknė .. Norėčiau didesnio kiekio , išbraidžiau internetines parduotuves , daugmaž visur panašios kainos.
Ups ... Trumpai prisistatysim ... Mūsų jaunėlė mergytė , 7 mėnesių amžiaus , mėlyno aukso spalvytės ,namuose vadinama Kukule . Dokumentinis vardas Golden Gamma
Applaws maisto pigiausiai galima nusipirkti Vilniuje, Kalvarijų turguje. Buvau vienu metu savo kates Applaws maitinusi, bet kai parodoj RC gavom tai vėl sugrįžom prie RC.
Graži nauja šemos narė
Graužuolė
O paskui jau internete, daug maž panašios kainos LT (zoomaistas.lt) ir DE.
QUOTE(Monytė @ 2016 02 05, 22:05)
Gaila, kad jūs Kaune, tas vyrukas iš Kalvarijų ir namo pristato, kai užsiperki daugiau...O paskui jau internete, daug maž panašios kainos LT (zoomaistas.lt) ir DE.
QUOTE(esarmy @ 2016 02 07, 03:56)
Graužuolė Gaila, kad jūs Kaune, tas vyrukas iš Kalvarijų ir namo pristato, kai užsiperki daugiau...
Oi DE zyyyymiai brangiau negu zoomaistas. Zoomaistas nuolaidas duoda veislynams geras. Nezinau kaip dabar, bet anksciau dar litais zoomaiste veislynu kainos buvo truputi mazesnes negu Kalvarijose.
dėl plaukų mačiau klausė... mes nejuntam išvis, jei nepaliekam savo rūbų kur nors, o ne spintoje o šiaip tai nesijaučia... bet siurblys pas mus dirba kasdien (pats), kilimų nėra, baldai odiniai... patalynė irgi neapsivelia, gal kad satinas visur...
o šiaip tai jis mūsų namų karalius ir džiaugsmas
kokių gražuolių temoje atsirado
su MB kartais pašnekam, nebūtų šuns, imtumėm dar vieną tokį gražuolį o žinant, kad MB visą savo gyvenimą buvo griežtai nusistatęs prieš kates namie
o šiaip tai jis mūsų namų karalius ir džiaugsmas
kokių gražuolių temoje atsirado
su MB kartais pašnekam, nebūtų šuns, imtumėm dar vieną tokį gražuolį o žinant, kad MB visą savo gyvenimą buvo griežtai nusistatęs prieš kates namie
QUOTE(LaiLaa @ 2016 02 07, 08:49)
Oi DE zyyyymiai brangiau negu zoomaistas. Zoomaistas nuolaidas duoda veislynams geras. Nezinau kaip dabar, bet anksciau dar litais zoomaiste veislynu kainos buvo truputi mazesnes negu Kalvarijose.
Taigi Zoobazėse atrodo ne taip seniai atsirado nuolaidų kortelės 10% (nuo "bazinės" 7.5 kg / 40+ eurų) ir nedarė išimčių veislynams Tai man lygiai tas pats gavosi, kad ten, kas DE
Monyte, pasigedom jūsų. Smagu, kad grįžot su tokia gražuole
Odė mūsų jaunuoliui
Savo katinus turit
Žinot kaip tai smagu :-)
Pasigirti panorau
Aš ir savo "vaiku".
Juodo aukso kailiukas
Glaudžias, šildo naktim.
Jis vardu Ceiloniukas
Dideliausiom akim.
Bet nespėk nusisukti
Pasikeičia planai.
Agronomu patampa
Rūpi žemės darbai.
Išpurena vazonus,
Iškedena šaknis.
Gėlės alpsta nuo grožio-
Juk nekaltas čia jis.
Nusipurtęs nuo kojų
Nuodemės likučius.
Vėl prie šono murkuoja-
Juk gerutis aš jūs'... :-)
Tai kas liko iš pipirnės lysvės
Odė mūsų jaunuoliui
Savo katinus turit
Žinot kaip tai smagu :-)
Pasigirti panorau
Aš ir savo "vaiku".
Juodo aukso kailiukas
Glaudžias, šildo naktim.
Jis vardu Ceiloniukas
Dideliausiom akim.
Bet nespėk nusisukti
Pasikeičia planai.
Agronomu patampa
Rūpi žemės darbai.
Išpurena vazonus,
Iškedena šaknis.
Gėlės alpsta nuo grožio-
Juk nekaltas čia jis.
Nusipurtęs nuo kojų
Nuodemės likučius.
Vėl prie šono murkuoja-
Juk gerutis aš jūs'... :-)
Tai kas liko iš pipirnės lysvės
QUOTE(LaiLaa @ 2016 02 01, 15:56)
Taigi konservatyvioji FIFe 2015 metų asamblėjoj juos pripažino Nuo 2016 01 01 Ir veislynų jau randasi ir į parodas važiuoja. Čia aš apie užsieniečius kol kas žinau.
Tik preliminariai pripažįstama, t.y. nepilnai dar pripažino
Cha, visi kaip mėsos išgriuvę, papuotavę O kas gi čia manęs pasigedo? Vakar dar metais pasenau, tai tikiuos ir paprotingėjau, surimtėjau
Turėjau ta proga vakar fotosesiją Damutei, dar laukiu fotkių, bet šita man yra kažkas toookio Damutės povyza visa tiesiog kosmosas
QUOTE(Toumei @ 2016 02 07, 23:07)
Tik preliminariai pripažįstama, t.y. nepilnai dar pripažino
Cha, visi kaip mėsos išgriuvę, papuotavę O kas gi čia manęs pasigedo? Vakar dar metais pasenau, tai tikiuos ir paprotingėjau, surimtėjau
Turėjau ta proga vakar fotosesiją Damutei, dar laukiu fotkių, bet šita man yra kažkas toookio Damutės povyza visa tiesiog kosmosas
Ooo kokios gražuolės abi, sveikinu su praėjusiu gimtadieniu
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 02 07, 19:26)
Daržininkas
Ieškome pirkti apie 2 mėn. katytės , gyvename Vilniuje. Gal kas turi pasiūlymų