Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Oi kokia grazi mergina smile.gif
Mes neseniai vel pradejom Applaws valgyti smile.gif Anksiau kai turejau persus su egzotais valgem, bet turejau isrankuole, kuri nevalge visai jo. Paskui nuo vienos rusies kazkam viduriukai minkstesni buvo. Dabar valgo kaciukai kaciukini suauge vista su lasisa. Tfu tfu tfu kol kas viskas gerai.
7,5 kg didziausi maisiukai smile.gif
Atsakyti
LaiLaa,
o kur Applaws perkat ir kokia kainyte ?
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2016 02 05, 21:41)
Čia mes...  blush2.gif  prapuolėlės ... Tiek rūpesčių seniai buvo beužgriuvę  unsure.gif ... Prabėgomis tik perlėkdavau burmyčių ir britukų forumus ( nors britukuose visiškas štilis, Toumei trūksta )  ...

Jay-R , LaiLaa , nuostabūs jūsų mažyliai  wub.gif

Mergaitės, gal kas naudojat sausiuką Applaws ? Bandom pereiti nuo RC , kažkaip labai paskutiniu metu maniškės pradėjo kasytis , galvojau, kad gal kokia viena partija RC neaiški papuolė, bet ir sekantis maišas nieko nepakeitė  g.gif . Nežinau ,sutapimas buvo ar ne, bet pabandėm Applaws ir dingo jaunėlei nuo barzdytės aknė  g.gif .. Norėčiau didesnio kiekio , išbraidžiau internetines parduotuves , daugmaž visur panašios kainos.

Ups ... Trumpai prisistatysim  ax.gif ... Mūsų jaunėlė mergytė , 7 mėnesių amžiaus , mėlyno aukso spalvytės ,namuose vadinama Kukule  tongue.gif . Dokumentinis vardas Golden Gamma  smile.gif

Applaws maisto pigiausiai galima nusipirkti Vilniuje, Kalvarijų turguje. Buvau vienu metu savo kates Applaws maitinusi, bet kai parodoj RC gavom tai vėl sugrįžom prie RC.

Graži nauja šemos narė wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 05 vasario 2016 - 22:29
Ačiū , mergaitės, už dėmesį mūsų lakstūnei ..Dar truputis eterio ... tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Graužuolė wub.gif
QUOTE(Monytė @ 2016 02 05, 22:05)
o kur Applaws perkat ir kokia kainyte ?
Gaila, kad jūs Kaune, tas vyrukas iš Kalvarijų ir namo pristato, kai užsiperki daugiau...
O paskui jau internete, daug maž panašios kainos LT (zoomaistas.lt) ir DE.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 07 vasario 2016 - 02:57
QUOTE(esarmy @ 2016 02 07, 03:56)
Graužuolė  wub.gif Gaila, kad jūs Kaune, tas vyrukas iš Kalvarijų ir namo pristato, kai užsiperki daugiau...
O paskui jau internete, daug maž panašios kainos LT (zoomaistas.lt) ir DE.

Oi DE zyyyymiai brangiau negu zoomaistas. Zoomaistas nuolaidas duoda veislynams geras. Nezinau kaip dabar, bet anksciau dar litais zoomaiste veislynu kainos buvo truputi mazesnes negu Kalvarijose. smile.gif
Atsakyti
dėl plaukų mačiau klausė... mes nejuntam išvis, jei nepaliekam savo rūbų kur nors, o ne spintoje 4u.gif o šiaip tai nesijaučia... bet siurblys pas mus dirba kasdien (pats), kilimų nėra, baldai odiniai... patalynė irgi neapsivelia, gal kad satinas visur...
o šiaip tai jis mūsų namų karalius ir džiaugsmas wub.gif

kokių gražuolių temoje atsirado wub.gif

su MB kartais pašnekam, nebūtų šuns, imtumėm dar vieną tokį gražuolį wub.gif o žinant, kad MB visą savo gyvenimą buvo griežtai nusistatęs prieš kates namie cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2016 02 07, 08:49)
Oi DE zyyyymiai brangiau negu zoomaistas. Zoomaistas nuolaidas duoda veislynams geras. Nezinau kaip dabar, bet anksciau dar litais zoomaiste  veislynu kainos buvo truputi mazesnes negu Kalvarijose. smile.gif
Taigi Zoobazėse atrodo ne taip seniai atsirado nuolaidų kortelės 10% (nuo "bazinės" 7.5 kg / 40+ eurų) ir nedarė išimčių veislynams g.gif Tai man lygiai tas pats gavosi, kad ten, kas DE ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 07 vasario 2016 - 12:00
Monyte, pasigedom jūsų. Smagu, kad grįžot su tokia gražuole wub.gif
Odė mūsų jaunuoliui

Savo katinus turit
Žinot kaip tai smagu :-)
Pasigirti panorau
Aš ir savo "vaiku".
Juodo aukso kailiukas
Glaudžias, šildo naktim.
Jis vardu Ceiloniukas
Dideliausiom akim.
Bet nespėk nusisukti
Pasikeičia planai.
Agronomu patampa
Rūpi žemės darbai.
Išpurena vazonus,
Iškedena šaknis.
Gėlės alpsta nuo grožio-
Juk nekaltas čia jis.
Nusipurtęs nuo kojų
Nuodemės likučius.
Vėl prie šono murkuoja-
Juk gerutis aš jūs'... :-)

Tai kas liko iš pipirnės lysvės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 07 vasario 2016 - 18:28
QUOTE(LaiLaa @ 2016 02 01, 15:56)
Taigi konservatyvioji FIFe 2015 metų asamblėjoj juos pripažino  g.gif Nuo 2016 01 01  cool.gif Ir veislynų jau randasi ir į parodas važiuoja. Čia aš apie užsieniečius kol kas žinau.  ax.gif

Tik preliminariai pripažįstama, t.y. nepilnai dar pripažino mirksiukas.gif

Cha, visi kaip mėsos išgriuvę, papuotavę biggrin.gif O kas gi čia manęs pasigedo? Vakar dar metais pasenau, tai tikiuos ir paprotingėjau, surimtėjau biggrin.gif

Turėjau ta proga vakar fotosesiją Damutei, dar laukiu fotkių, bet šita man yra kažkas toookio wub.gif Damutės povyza visa tiesiog kosmosas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2016 02 07, 23:07)
Tik preliminariai pripažįstama, t.y. nepilnai dar pripažino mirksiukas.gif

Cha, visi kaip mėsos išgriuvę, papuotavę biggrin.gif O kas gi čia manęs pasigedo? Vakar dar metais pasenau, tai tikiuos ir paprotingėjau, surimtėjau biggrin.gif

Turėjau ta proga vakar fotosesiją Damutei, dar laukiu fotkių, bet šita man yra kažkas toookio wub.gif Damutės povyza visa tiesiog kosmosas thumbup.gif

Ooo kokios gražuolės abi, sveikinu su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2016 02 07, 19:26)

Tai kas liko iš pipirnės lysvės  lotuliukas.gif

Daržininkas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ieškome pirkti apie 2 mėn. katytės smile.gif, gyvename Vilniuje. Gal kas turi pasiūlymų smile.gif
Atsakyti