Čia taip tylu, kad nors ūkauk.
Rodomės, kad esame
Mergytė
kita mergytė
berniukas
mergytė
Na ir dar 5 pabiručius turim, bet juos vėliau kada nors parodysiu
Matyt soc. tinklai mažina tradicinių forumų lankomumą
"Murkonautai D" iš mažų katukų, tapo jau dideliais kacinais, nemiega ant radiatorių, kaip pirmoje nuotraukoje, o kaip ir dera padoriems katukams -griauna namus žaidžia.
Jau aplankė veterinarą, gavo skiepuką ir čipą be ašarų (beveik ), greitai gaus dokumentus ir EU gyvūno augintinio pasą.
O po Naujųjų, jau po antro skiepo, galės keliauti į naujus namus, kurių ir pradeda jau neskubiai dairytis
Daugiau apie juos galima sužinoti jų puslapyje
"Murkonautai D" iš mažų katukų, tapo jau dideliais kacinais, nemiega ant radiatorių, kaip pirmoje nuotraukoje, o kaip ir dera padoriems katukams -
Jau aplankė veterinarą, gavo skiepuką ir čipą be ašarų (beveik ), greitai gaus dokumentus ir EU gyvūno augintinio pasą.
O po Naujųjų, jau po antro skiepo, galės keliauti į naujus namus, kurių ir pradeda jau neskubiai dairytis
Daugiau apie juos galima sužinoti jų puslapyje
QUOTE(semlina @ 2015 12 05, 23:17)
Aš kažkaip paskutiniu metu retai nosį čia įkišu o jeigu ir užbėgu tai tik paskaitau, bet nevisada pakomentuoju.
Iš tiesų tai tavo ta katytė man labai graži, man labai patinka taškučiai, turiu silpnybę šiam raštui nors pati veisti nesiryščiau
Medalį reikia kabinti veisėjams kurie su retom spalvom dirba.
Papildyta:
Gražūs sniegučiai
Aš kartais pasigendu laikų kai atėjus rasdavai kokius 10 lapų pridiskutuota, va tada tai gyvenimas čia virė
Iš tiesų tai tavo ta katytė man labai graži, man labai patinka taškučiai, turiu silpnybę šiam raštui nors pati veisti nesiryščiau
Medalį reikia kabinti veisėjams kurie su retom spalvom dirba.
Papildyta:
Gražūs sniegučiai
Aš kartais pasigendu laikų kai atėjus rasdavai kokius 10 lapų pridiskutuota, va tada tai gyvenimas čia virė
Tai čia medalis gal ir man tada priklauso... Tiksliau priklausė anksčiau, dabar gi tenka paskui kitą išveistą produktą lakstyti...
O dėl tų 10 psl., pamenu aš tuos laikus, ot, kapotynės būdavo, nes kur Toma, ten tuoj pasipjaut reikėdavo Bjauri merga kai reta... Bet tikiuos, kad su metais jau išmokstu patylėt ar tiesiog nebegirdėt visko, ko reikia, ir ko nereikia.
Cili.daiva - kokios spalvos Koks minkštumas ...mmm
Esarmy, ko ger teisi, nes FB tai judesys vyksta neblogai. Gražuoliai "Murkonautai"
Esarmy, ko ger teisi, nes FB tai judesys vyksta neblogai. Gražuoliai "Murkonautai"
Sakykit, o katės normaliai reaguoja į pučiamąjį instrumentą? Pakankamai garsų. Pamenu, kaip šunelis "dainuodavo" kai pati grodavau pianinu. Ne itin smagu buvo.
QUOTE(martux @ 2015 12 09, 20:34)
Sakykit, o katės normaliai reaguoja į pučiamąjį instrumentą? Pakankamai garsų. Pamenu, kaip šunelis "dainuodavo" kai pati grodavau pianinu. Ne itin smagu buvo.
čia turbūt labai individualu, apie 9 metus kankinom pianiną su sese, bet nei vienas augintinis į tai nereaguodavo turėjom 2 šunis, katiną ir papūgų
mūsų Tiramisu vėl sveikas ir terorizuoja MB... bet tai kiek abiems laimės buvo kai jis atėjo reikalaut savo konservų 6 ryto nebesvarbu buvo nei kad sekmadienis niekas, kad tik mūsų micius vėl nori ėst
Linksmų Šv. Kalėdų ir Laimingų Naujųjų Metų visiems keturkojams ir juos aptarnaujančiam personalui linki Starfall.LT katinyja
Kaip čia linksma Ir be švenčių tuštoka, o per šventes...
Vienu momentu padarytos foto. Atpažįstat save po švenčių?
Laisvas berniukas ir galimai mergytė. Galima rezervuoti
Laba diena,
mūsų britukui suėjo pusė metų ir pradėjo stipriai šertis, ar tai normalu?
mūsų britukui suėjo pusė metų ir pradėjo stipriai šertis, ar tai normalu?
QUOTE(esarmy @ 2015 12 26, 12:31)
Kaip čia linksma Ir be švenčių tuštoka, o per šventes...
Kokie fainuoliukai
Papildyta:
Ar jau išėjo tos Kalėdos ?
Dovanosiu britų trumpaplaukių katytę (2,5 metų amžiaus). Tvarkinga, sveika, skiepyta, be žalingų įpročių, spalva - lelijinė. Priežastis - nesutaria su šuniu, todėl tenka laikyti atskirame kambaryje, dėl ko katytė labai liūdi.
Atiduosiu tik tam žmogui, kuris pažada ją mylėti, saugoti ir su ja draugauti.
Kaunas.
4u.gif
Atiduosiu tik tam žmogui, kuris pažada ją mylėti, saugoti ir su ja draugauti.
Kaunas.
4u.gif