Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Saulužėlė12 @ 2015 11 23, 17:04)
Kokia kaina šito grožio?

Iš šito grožio likus yra tik mano numylėtinė mergytė, ta su baltu. Šiai mergytei būtų gerai šeima su vaikais. Jei domina paskambinkit.
Turim dar dvi naujas vadas, bet jie dar labai mažyčiai
P.s. man skambinkite po pietų nors ir iki 23 val. (aš naktybalda) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cili.daiva: 25 lapkričio 2015 - 20:53
sveikos 4u.gif
oi kaip norėčiau tos katytės ax.gif

aš tokiu klausimu... važiuojam šiandien su Tiramisu pas veterinarą... nežinau kas jam yra unsure.gif iš antradienio į trečiadienio naktį išvėmė visą savo maistą ir dar porą kartų jau tik skysčio... paskui visą dieną nevėmė, ryte suvalgė konservų, bet vakare vėl vėmė vieną kartą tik skysčiu, vakar dieną vėmė du kartus ir šiandien ryte vėl bet labai mažai ir nieko nebevalgo ir nelaka vandens... nekniaukia, yra ramus, tik toks sakyčiau baikštus... kokie turėtų būti tyrimai tokiu atveju? negaliu skųstis savo veterinaru tiesiog noriu žinot ko prašyt jei kas... nes net neįsivaizduoju dėl ko jam čia taip... jis pas mus nėra rajus, valgo tik iš savo indelio, maitinamas Royal Canin sausu maistu ir Feline Porta 21 konservais... maisto nekeitėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2015 11 26, 16:43)
aš tokiu klausimu... važiuojam šiandien su Tiramisu pas veterinarą... nežinau kas jam yra unsure.gif iš antradienio į trečiadienio naktį išvėmė visą savo maistą ir dar porą kartų jau tik skysčio... paskui visą dieną nevėmė, ryte suvalgė konservų, bet vakare vėl vėmė vieną kartą tik skysčiu, vakar dieną vėmė du kartus ir šiandien ryte vėl bet labai mažai ir nieko nebevalgo ir nelaka vandens... nekniaukia, yra ramus, tik toks sakyčiau baikštus... kokie turėtų būti tyrimai tokiu atveju? negaliu skųstis savo veterinaru tiesiog noriu žinot ko prašyt jei kas... nes net neįsivaizduoju dėl ko jam čia taip... jis pas mus nėra rajus, valgo tik iš savo indelio, maitinamas Royal Canin sausu maistu ir Feline Porta 21 konservais... maisto nekeitėm 4u.gif

Ar neužragavo kokių, tarkim, naujų gėlyčių ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 11 26, 21:51)
Ar neužragavo kokių, tarkim, naujų gėlyčių ?  g.gif

ne, neturiu nieko naujo namie 4u.gif gavom vakar vaistų porą švirkštų, davė tablečių... nebevemia, bet ir nevalgo kolkas unsure.gif ir miega jau nepasislėpęs, o kaip visada savo vietoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 27 lapkričio 2015 - 09:13
Nesupykit uz isiverzima I jusu tema 4u.gif Bet iskilo toks klausimas ax.gif kokiu maistu seriat britukus? Mes duodam josera minneti, bet taip bezda doh.gif tustinasi 5-6 kart dienoj ir smardziai doh.gif aisku ir tunka ziauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finka @ 2015 11 28, 11:13)
Kvapas gali reikšti netinkamumą maisto jūsų augintiniui.
Iš super premium kategorijos tai optimaliausias pasirinkimas atrodo Royal Canin. O toliau - holistiniai maistai:
Mano top 3 maistai: Power of Nature, Orijen ir Applaws (iškeičiau Royal Canin dėl sudėties).

Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 11 28, 12:52)

Dekui 4u.gif reiks keist, nes tikrai netinka jai tas josera doh.gif
Atsakyti
Du ,,Kalediniai" snieguciai dar laukia seimininku...

Tajus BlackFrost*LT
user posted image

Troja BlackFrost*LT
user posted image
Atsakyti
Atsiprašau, kad įlendu į temą tik dėl reklamos blush2.gif
Savo katytei noriu pačių geriausių namučių. Ech... kai jie namie pabūna kiek ilgėliau, tampa šeimos nariais, atsiranda ryšys, supratimas. Ir tada labai sunku skirtis verysad.gif ... Brangindama katytės jausmus, noriu rasti jai šeimininkę, su kuria ji patirtų abipusį supratimą.
Colettei penki mėnesiai, ji jau sterilizuota. Labai miela, meili katytė. Moka atsidavusiai murkti. Labai vertina švelnumą, glamones, dėmesį, mėgsta žaisti ir yra gurmanė. Už gabalėlį mėsytės "pasirašytų" bet kam. Ant rankų leidžiasi paimama tik šeimininkės. Su kitais ji atsargi. Todėl netiktų vaikams, nes bandydama išsprūsti, gali kliudyti nagučiu. Suaugusiems tikrai taps gera, dėmesinga drauge.

user posted image
Atsakyti
Turbūt išgąsdinau visas su savo postu blush2.gif , kad niekas į temą nebeužsuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jay-R @ 2015 12 05, 13:14)
Turbūt išgąsdinau visas su savo postu  blush2.gif  , kad niekas į temą nebeužsuka  biggrin.gif

Oi tikrai ne smile.gif Argi galima tokiu groziu ka nors isgasdint smile.gif Labai labai grazi katyte wub.gif Ja tikrai tikrai suras jos tikrieji zmones. Linkiu, kad per Kaledas ji jaukiai murktu savo naujuose namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jay-R @ 2015 12 05, 13:14)
Turbūt išgąsdinau visas su savo postu  blush2.gif  , kad niekas į temą nebeužsuka  biggrin.gif

Aš kažkaip paskutiniu metu retai nosį čia įkišu blush2.gif o jeigu ir užbėgu tai tik paskaitau, bet nevisada pakomentuoju.
Iš tiesų tai tavo ta katytė man labai graži, man labai patinka taškučiai, turiu silpnybę šiam raštui nors pati veisti nesiryščiau blush2.gif
Medalį reikia kabinti veisėjams kurie su retom spalvom dirba.

Papildyta:
QUOTE(Samantha @ 2015 11 30, 12:49)
Tajus BlackFrost*LT

Troja BlackFrost*LT

Gražūs sniegučiai wub.gif

Aš kartais pasigendu laikų kai atėjus rasdavai kokius 10 lapų pridiskutuota, va tada tai gyvenimas čia virė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 05 gruodžio 2015 - 22:18