Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(LaiLaa @ 2015 11 14, 09:51)
Sveika.
Prasom parodyti savo berniukeli smile.gif
Taigi sitam paciam puslapyje yra Shamantos baltuoliukai. Sokejuke dar veisia. Prasom nepatingeti temos paskaityt smile.gif Tik rasit nuostabiu sinsiliuku smile.gif

as nuo... iki perskaiciau tema, bet nemaciau tokiu, arba per balti, arba per tamsus. cia sinsiliukai? man tai labiau i snieginius tabby , jei tokiu yra smile.gif Aciu uz nuoroda i veisejas, patikrinsiu smile.gif

patikrinau, ne, ne tas. man reikia balto tigriuko. O tokiu buna? (atsiprasau uz kvaila klausima)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziliukas: 14 lapkričio 2015 - 17:48
QUOTE(ziliukas @ 2015 11 14, 18:40)
as nuo... iki perskaiciau tema, bet nemaciau tokiu, arba per balti, arba per tamsus. cia sinsiliukai? man tai labiau i snieginius tabby , jei tokiu yra smile.gif Aciu uz nuoroda i veisejas, patikrinsiu smile.gif

patikrinau, ne, ne tas. man reikia balto tigriuko. O tokiu buna? (atsiprasau uz kvaila klausima)

Snieginiai tabby... smile.gif Nebūna tokių... Kadangi man nerodo skelbimo apie kokios spalvos kačiukus kalbate, tai tik bandysiu spėti, jūs kalbat apie black silver tabby britukus? Tokius kaip pvz GAURĖ *LT veislynas veisia?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 11 14, 12:33)
mano Gija smile.gif sukeliau i albuma. daug pasikartojanciu. daug jau FB matytu. tik ziuriu telefonine kokybe... grazi tik per telefona doh.gif

http://s173.photobuc...inio/Gija/story

O jau žandų minkštumas wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 11 14, 13:33)
mano Gija smile.gif sukeliau i albuma. daug pasikartojanciu. daug jau FB matytu. tik ziuriu telefonine kokybe... grazi tik per telefona doh.gif

http://s173.photobuc...inio/Gija/story

Labai mielai peržiūrėjau visą albumą, taip smagu buvo wub.gif fainuolė pūstažandė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2015 10 24, 09:21)
Na ir dar saldžiam rytui kremukų. Visi kol kas dar ieškantys gerų šeimininkų
Kasper
user posted image
Kenneth
user posted image
Jessica
user posted image

Kokia kaina šito grožio?
Atsakyti
Tuštėja namai ir po truputį išvyksta "C"osmonautai kurie pasiliks Lietuvoje.
Abu berniukai gyvens šalia, po priežiūra biggrin.gif O mergaitės pabus su mumis ilgiau, bet gyvens toli verysad.gif

Prieš išvykstant "C"osmonautams, surengėme fotosesiją, paskui paskutinį kartą visi kartu puotavome geriausiais konservais ir mėsa. Balius pavyko, net naujiems šeimininkams teko laukti pabaigos, nes išvažiuojantis pagavo azartą biggrin.gif

Murkonautai "D" laidos biggrin.gif jau paaugo, tampa asmenybėmis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 23 lapkričio 2015 - 17:26
Labas vakaras smile.gif Kiek groziu prisiziurejau wub.gif

Ieskome brituko/es smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2015 11 23, 19:45)
Taigi jų pilna tema biggrin.gif Nuo klasiškų mėlynųjų iki ilgaplaukių ryžikų su dėmėmis ant nosytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 11 24, 10:41)
Taigi jų pilna tema  biggrin.gif Nuo klasiškų mėlynųjų iki ilgaplaukių ryžikų su dėmėmis ant nosytės  wub.gif

Ilgaplaukių ryžikų? bigsmile.gif Nemačiau tokių lotuliukas.gif
Beje mano "šokoladinės" mergaitės visai ne šokoladinės biggrin.gif Jos yra cinamonai su baltu. wub.gif Pasidariau genetinius tyrimus biggrin.gif
Visai nesitikėjau anei fawnų, anei cinamonų rolleyes.gif Iš labai toli tas genas sudirbo. Genetika toks nenuspėjamas dalykas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 24 lapkričio 2015 - 09:57
QUOTE(LaiLaa @ 2015 11 24, 09:57)
Beje mano "šokoladinės" mergaitės visai ne šokoladinės  biggrin.gif
Ir taip retos mergyčkos (ilgaplaukiai bikolorai), o čia dar ir cinamonas thumbup.gif
Mūsų vaikinukas neša cinamoną, ieškojau jau įdomios mėlynos merginos su cinamono nešiojimu, vienos vos nenupirkau praeitais metais, turėjau idėją, prie žymių mėlynųjų/lelijinių linijų pridėt cinamoną. Bet, atrodo, pati fawnų ir neturėsiu, tai tas, tai anas (nuo Undercoverio gimė, bet kitame veislyne) schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 24 lapkričio 2015 - 10:32
QUOTE(Saulužėlė12 @ 2015 11 23, 18:04)
Kokia kaina šito grožio?

Pasiskambinkite veisėjai ir paklauskite, ne visada veisėjai forumuose sėdi. mirksiukas.gif
http://www.padauzaca...x.php/kontaktai

QUOTE(Lenuska03 @ 2015 11 23, 20:45)
Labas vakaras smile.gif Kiek groziu prisiziurejau  wub.gif

Pirmoje temos žinutėje yra daug veislynų surašyta, pasižiūrinėkite jų puslapiuose gal kažką rasite artimą savo širdžiai.

QUOTE(LaiLaa @ 2015 11 24, 10:57)
Ilgaplaukių ryžikų?  bigsmile.gif Nemačiau tokių  lotuliukas.gif
Beje mano "šokoladinės" mergaitės visai ne šokoladinės  biggrin.gif Jos yra cinamonai su baltu.  wub.gif Pasidariau genetinius tyrimus biggrin.gif
Visai nesitikėjau anei fawnų, anei cinamonų  rolleyes.gif Iš labai toli tas genas sudirbo. Genetika toks nenuspėjamas dalykas  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif genetika sudėtingas dalykas, niekada negali žinoti kaip ji suveiks.
Atsakyti
Tik atsakingai supermamytei padovanočiau britų trumplaukę katytę (su dok.), visa info susisiekus 4u.gif
Atsakyti