Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(saulėlydis* @ 2015 11 05, 16:31)
Kada paroda ?  g.gif

Lapkricio 21-22 dienomis Kaune, Megoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 11 05, 16:46)
Lapkricio 21-22 dienomis Kaune, Megoje smile.gif

Mmm..Suplanuotas savaitgalis verysad.gif
Atsakyti
monytė, na gražus man jūsų auksiukai 4u.gif
Man patinka, kai nauji šeimininkai aktyviai dalyvauja/dalinasi SM/FB, o nepamiršta greit po augintinio atvežimo. saulėlydis* 4u.gif
*Živutė*, taip taupyti galima be galo, pabandykite aktyvų motyvuotą taupymą wink.gif "Teoriškai" pasirinkite gyvūną (spalvą, raštą), nuvažiuokite pažiūrėti, paniurkyti, į parodas - tai labai padės taupymui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 11 05, 18:49)
monytė, na gražus man jūsų auksiukai  4u.gif
Man patinka, kai nauji šeimininkai aktyviai dalyvauja/dalinasi SM/FB, o nepamiršta greit po augintinio atvežimo. saulėlydis*  4u.gif
*Živutė*, taip taupyti galima be galo, pabandykite aktyvų motyvuotą taupymą wink.gif "Teoriškai" pasirinkite gyvūną (spalvą, raštą), nuvažiuokite pažiūrėti, paniurkyti, į parodas - tai labai padės taupymui  tongue.gif

thumbup.gif wub.gif Taupymas vykdomas uoliai rolleyes.gif
Liko viena šeimos nari palenkti showoff.gif friends.gif yu.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2015 11 05, 20:38)
thumbup.gif  wub.gif Taupymas vykdomas uoliai rolleyes.gif
Liko viena šeimos nari palenkti showoff.gif  friends.gif  yu.gif

na, jei tai vyriškosios giminės atstovas tai jiems padeda realūs pavyzdžiai biggrin.gif mūsų namų slenksčio turėjo joks katinas NIEKADA neperžengti... dabar pats saugo kaip savo akį, kad neperžengtų netyčia per tą slenkstį ir nedingtų... jau nekalbu apie tai, kad turi savo bendrus įpročius kaip kėlimąsis 5 ryto blink.gif konservų savo katinėliui paduot wub.gif ... nesutiko beveik 15 metų... net į kalbas nesileido... užteko poros vizitų ir ... britukas mūsų šeimos narys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2015 11 06, 11:30)
na, jei tai vyriškosios giminės atstovas tai jiems padeda realūs pavyzdžiai biggrin.gif mūsų namų slenksčio turėjo joks katinas NIEKADA neperžengti... dabar pats saugo kaip savo akį, kad neperžengtų netyčia per tą slenkstį ir nedingtų... jau nekalbu apie tai, kad turi savo bendrus įpročius kaip kėlimąsis 5 ryto blink.gif konservų savo katinėliui paduot wub.gif ... nesutiko beveik 15 metų... net į kalbas nesileido... užteko poros vizitų ir ... britukas mūsų šeimos narys biggrin.gif

drinks_cheers.gif Na jau su vaikučiais uoliai lenkiam , neskubam box.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2015 11 06, 10:49)
drinks_cheers.gif Na jau su vaikučiais uoliai lenkiam , neskubam  box.gif

Na, jeigu patinka pūkuotukai, tai aš mielai pakviesčiau į svečius biggrin.gif Pamatytų kokie fantastiški kamuoliukai laksto, susileistų iš karto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 11 06, 12:01)
Na, jeigu patinka pūkuotukai, tai aš mielai pakviesčiau į svečius  biggrin.gif Pamatytų kokie fantastiški kamuoliukai laksto, susileistų iš karto  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Sveiki. Norime su dukra ryžos katytės, kažin, mugėje yra nors koks šansas tokią įsigyti? Sorry, jei klausimas kvailas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2015 11 06, 22:38)
Sveiki. Norime su dukra ryžos katytės, kažin, mugėje yra nors koks šansas tokią įsigyti? Sorry, jei klausimas kvailas. ax.gif

Tikiausiai turejote galvoje paroda. Sansas yra...tik ryza mergyte yra pakankamai retas reiskinys. Raudoni arba kreminiai dazniausiai gimsta berniukai. Zinoma buna ir mergyciu, bet jos gimsta daug reciau. Nebent abu teveliai ryzi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 11 06, 22:21)
Tikiausiai turejote galvoje paroda. Sansas yra...tik ryza mergyte yra pakankamai retas reiskinys. Raudoni arba kreminiai dazniausiai gimsta berniukai. Zinoma buna ir mergyciu, bet jos gimsta daug reciau. Nebent abu teveliai ryzi smile.gif

Taip, taip, atsiprašau, parodą turėjau galvoje.
Supratau. Dėkui už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 10 25, 20:56)
Mano britukas 4 menesiu sveria 3.5kg,pasirodom  smile.gif
user posted image

ar Jūsų katinas šaukiamas vardu ateina? blush2.gif
Atsakyti