Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(esarmy @ 2015 10 26, 12:03)

Pasirodo prie progos - murkonautai "C" laidos smile.gif

"Pasiruošimai kadrui"

"Kadras"

lotuliukas.gif išdykėliai mažyliai thumbup.gif

Sniegučiai irgi labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Laba diena.
Pasirodom jau kokie dideli užaugom. 10 savaičių 4u.gif

Kuzia - mano meilė wub.gif
user posted image

Kimis-pats ramiausias vaikas wub.gif
user posted image

Kira - meilybė ir žaidimų pramanytoja cool.gif
user posted image

Ksena - tikra princesė, labai savarankiška ir pati sau gražiausia biggrin.gif
user posted image

Kukis - švelnuolis, meiluolis vaikas wub.gif
user posted image

Kora- voverytė skraiduolė, pati mažiausia, ir pati išdykiausia, neturi kada valgyt, arba neskanu biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
flirt.gif wub.gif
Atsakyti
LaiLaa....mmmm wub.gif wub.gif kokie visi gražūs nors ir skirtingi. O ir chrakteriai kaip matau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Samantha @ 2015 10 25, 18:24)
Augam...1,5 menesio mano Tobiui, Trojai, Tajui ir mazajai Tejei  ax.gif

Baltos šypsenėlės smile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(cili.daiva @ 2015 10 23, 17:06)
Sveikos
Kadangi ruduo už lango gražūs geltoni lapai, tai nusprendžiau ir čia tos rudeniškos nuotaikos įnešt smile.gif
Susipažinkime, mūsų naujokas Amon Ra
]

Rimtas naujokas, rimtu vardu thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(esarmy @ 2015 10 26, 13:03)
Wow kiek grožybių temoje  wub.gif
Prie Jessikos, man dar Amur Ra formos patiko.

Pasirodo prie progos - murkonautai "C" laidos smile.gif

"Pasiruošimai kadrui"

"Kadras"

lotuliukas.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vis seku šia temą wub.gif

Ir taupau pinigėlius šiam gražuoliui thumbup.gif
Atsakyti
Murkonautai, švieži murkonautai!
Mėlyni, pūkuoti, dar šilti, tik iš mamos (beveik) nestuke.gif
2 berniukai, 2 mergaitės, 3 savaičių.
Pirmą kartą tokia vada. Visu pirma - tyli. Kol prie jų nelendi, aplamai galima pamiršti, kad yra kačiukai. Tik vakarais (jau) nemiega ir akytėmis stebi tave visą vakarą, iš mamos paveldėtu, liūdnu žvilgsniu wub.gif
Kiti tokio amžiaus jau išdykavo, išlįsdavo iš naujagimių gulto, o kai kas (nerodysiu į vieną velniukštę iš C vados biggrin.gif ) nušliauždavo į kitą kambarį ir reikalavo atidaryti duris toliau. Ant kelių įsitaiso ir miega, kad pažįsta megztinį, kad tiesiog atverčia pilvą, kai pradedi kasyti wub.gif Bet pačių rankų, kaip ir dera britams, nemėgsta, buvo iš ko paveldėti, nes mama blondinė-lepūnėlė, tyli, rami, bet jei mato, kad imsi ant rankų, tai jau skundžiasi, ir kol laikai/kerpi nagus/šukuoji, nieko nedaro, nebėga, bet skuuuundžiasi.
user posted image

Berniukas:
user posted image

Berniukas-stambuolis:
user posted image

Mergytė:
user posted image

Mergytė-blondinukė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 03 lapkričio 2015 - 13:28
QUOTE(LaiLaa @ 2015 10 28, 12:44)
Laba diena.
Pasirodom jau kokie dideli užaugom. 10 savaičių  4u.gif

LaiLaa , jūsų pūkuotukai tokie nerealiai mieli wub.gif ... taip ir sukasi galvoj mintys kaip gera būtų juos niurkyti blush2.gif ...

QUOTE(esarmy @ 2015 11 03, 14:27)
Mėlyni, pūkuoti, dar šilti, tik iš mamos (beveik) nestuke.gif
2 berniukai, 2 mergaitės, 3 savaičių.
Pirmą kartą tokia vada. Visu pirma - tyli. Kol prie jų nelendi, aplamai galima pamiršti, kad yra kačiukai. Tik vakarais (jau) nemiega ir akytėmis stebi tave visą vakarą, iš mamos paveldėtu, liūdnu žvilgsniu wub.gif

wub.gif ... Tuoj bėginės mažos kojytės po namus tongue.gif ...
Mano Spurgos tokios vados , jokio garselio , tik čepsėjimas tongue.gif .. Bet ir paaugę ne iš triukšmadarių buvo .. Užtat jos dukrytės Bonbonkės vadoj visai kitaip buvo - Ceiloniukas su Koltonu reiškėsi visame kame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 11 03, 14:27)

Oi oi oi kokie cepeliniukai wub.gif biggrin.gif Koks gražus pristatymas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Monytė @ 2015 11 04, 13:14)
Ceiloniukas su Koltonu reiškėsi visame kame  biggrin.gif

Ceiloniukas ir tebesireiškia cool.gif
O jau garsų ir tono diapazonas lotuliukas.gif Pirmasis katinas buvo tylenis. Ai..aplamai net nėra ko lyginti. Skiriasi pagal visus kriterijus. Man tik širdį glosto, kad Ceiloniukas - MANO... Vyras valo dėžutę, įpila sausiuko, vandens, karpo nagus, bet tai čia BUITIS. O su manim Ceiloniuką sieja MEILĖ wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 11 04, 14:39)
Ceiloniukas ir tebesireiškia  cool.gif
O jau garsų ir tono diapazonas  lotuliukas.gif Pirmasis katinas buvo tylenis. Ai..aplamai net nėra ko lyginti. Skiriasi pagal visus kriterijus. Man tik širdį glosto, kad Ceiloniukas - MANO... Vyras valo dėžutę, įpila sausiuko, vandens, karpo nagus, bet tai čia BUITIS. O su manim Ceiloniuką sieja MEILĖ  wub.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ... Nu ne veltui ta meilė ptraukė iš pirmos nuotraukytės tongue.gif ..
Dar radau jo mažiuko nuotraukyčių , ar turit tokių ?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,antroji nematyta mirksiukas.gif
Ot rėksnys biggrin.gif Dabar sutamsėjęs. Nebėra tokios ryškios karūnos. Šiandien 8 mėnesiai cool.gif Vyriškumai dar nesireiškia, bet jau artėja laikas pas veterinarą doh.gif Baisu pačiai ...
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 11 04, 13:14)
LaiLaa , jūsų pūkuotukai tokie nerealiai mieli  wub.gif ... taip ir sukasi galvoj mintys kaip gera būtų juos niurkyti  blush2.gif ...

Ačiū 4u.gif Ir mintys labai geros biggrin.gif Aš manau tikrai galėsi, kada nors parodoj smile.gif Kuzia su Ksena planuoja likti veislyne bigsmile.gif
Gaila Kauno parodoj jiems nebus praėjus 21 d. po skiepų unsure.gif Negalėsiu atsivežt. Bet ryžikas Quatro bus mirksiukas.gif
O pasimatysim tai vistiek, nes aš matau visus, kurie atvažiuoja į parodą biggrin.gif Pro mano akis nepasisakęs pavardės, nepraeina nei vienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 11 05, 15:21)
Ačiū  4u.gif Ir mintys labai geros  biggrin.gif Aš manau tikrai galėsi, kada nors parodoj smile.gif Kuzia su Ksena planuoja likti veislyne  bigsmile.gif
Gaila Kauno parodoj jiems nebus praėjus 21 d. po skiepų  unsure.gif Negalėsiu atsivežt. Bet ryžikas Quatro bus  mirksiukas.gif
O pasimatysim tai vistiek, nes aš matau visus, kurie atvažiuoja į parodą  biggrin.gif Pro mano akis nepasisakęs pavardės, nepraeina nei vienas  lotuliukas.gif

Kada paroda ? g.gif
Atsakyti