Laba vakara.Noreciau namuose tureti si grozi,bet is tikruju nezinau,kas butu geriau,ar mergyte,ar berniukas...Turiu dvi dukrytes ir idomu,kuris butu prieraisesnis pire vaiku,ar cia ivairiai buna?
Freke Kaip jie saldžiai miega
Pusiau komiškas įvykis. Šiandien pavijo policija su žiburėliais (iš tolo važiavo matyt, kadangi iš paskos buvo tuščia 500 metrų kokių ) ir buvo sumokėta bauda už važiavimą be diržo.
O prie ko katės, britai? O gi katės sėdėjo šone mūsų prisisegusios, kaip ir dera padorioms katėms, važiuojančioms po pirmų skiepų!
Moralė (bent jau man) - besirūpinant gyvūnais, nepamiršti ir savęs
Pusiau komiškas įvykis. Šiandien pavijo policija su žiburėliais (iš tolo važiavo matyt, kadangi iš paskos buvo tuščia 500 metrų kokių ) ir buvo sumokėta bauda už važiavimą be diržo.
O prie ko katės, britai? O gi katės sėdėjo šone mūsų prisisegusios, kaip ir dera padorioms katėms, važiuojančioms po pirmų skiepų!
QUOTE(esarmy @ 2015 10 21, 16:54)
...
Pas mus automobilyje ir visi gale sėdintys vasada važiuoja prisisegę ... kitaip pro cenzūrą nepraeina .
Labas rytas nuo Ceilono,
Monyte
Monyte
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 10 23, 08:39)
Oi koks grazuolis isaugo
Pradeda skleistis tikrasis jo grozis
QUOTE(cili.daiva @ 2015 10 23, 16:06)
Sveikos
Kadangi ruduo už lango gražūs geltoni lapai, tai nusprendžiau ir čia tos rudeniškos nuotaikos įnešt
Susipažinkime, mūsų naujokas Amon Ra
Kadangi ruduo už lango gražūs geltoni lapai, tai nusprendžiau ir čia tos rudeniškos nuotaikos įnešt
Susipažinkime, mūsų naujokas Amon Ra
Ojoj koks grožis! nuostabus berniukas
QUOTE(Tylene @ 2015 10 23, 17:36)
Ojoj koks grožis! nuostabus berniukas
Ačiū! Čia jau visas metinis vyriškis
einapeklon kokie groziai
QUOTE(Freke @ 2015 10 24, 16:40)
einapeklon kokie groziai
oi taip toli nesiųskit, o tai kas nors dar nueis