Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Lukauzd @ 2015 10 12, 12:35)
Gal vasara greiciau laikas prabega;))gal pasidalinkit kur gerom kainom parduoda draskykles?

Gijai vyras sukonstravo smile.gif

Saulelydi , taip jau sterilizuot. Nenoriu laukt morciu.

As laukiau kai dar net gime nebuvo. Tai nuo parodos Kaune. Iki rugpjucio 17. Turbut pirmoji pasiemiau saviske namo smile.gif
Atsakyti
T vada: Troja, Teja, Tobis ir Tajus

user posted image
Atsakyti
Freke, oi kaip neramu. Tikiuosi viskas praeis sklandžiai.

O draskyklę pirkau labai mažai naudotą ir tik už 18 eur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 10 12, 20:39)
Freke, oi kaip neramu. Tikiuosi viskas praeis sklandžiai.

O draskyklę pirkau labai mažai naudotą ir tik už 18 eur  ax.gif

Kitaip ir negali buti smile.gif

Siandien kiek strioko apturejau.... jau pusplike po lauka su prozektorium vaiksciojau aplink namus. Gija saukdama. O ji.... vaiku spintoj tupi ir net ne krebzt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantha @ 2015 10 12, 20:57)
T vada: Troja, Teja, Tobis ir Tajus

Nu kokie wub.gif

QUOTE(Freke @ 2015 10 12, 22:35)
Kitaip ir negali buti smile.gif

Siandien kiek strioko apturejau.... jau pusplike po lauka su prozektorium vaiksciojau aplink namus. Gija saukdama. O ji.... vaiku spintoj tupi ir net ne krebzt doh.gif  lotuliukas.gif

Sėkmės.
Oioioi doh.gif Kiek jie sugeba strioko įvaryti. Nu aš savo caraitį galiu prišaukti tik barkštelėjusi jo mėsos lėkštutę į grindų plyteles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 10 13, 06:29)
Oioioi  doh.gif Kiek jie sugeba strioko įvaryti. Nu aš savo caraitį galiu prišaukti tik barkštelėjusi jo mėsos lėkštutę į grindų plyteles  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif pas mus irgi labai gerai veikia šis metodas biggrin.gif tik jis pas mus mėgsta įsilyst po vaikų lovom ir miegot ten kol jo nepradedi ieškot arba kol neateina laikas konservams biggrin.gif
Papildyta:
Samantha wub.gif koks grožis wub.gif pasižiūriu vis į mažas grožybes, padūsauju... žinau, kad ir taip jau namie kaip zoo sode, bet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 10 13, 07:29)
Nu kokie  wub.gif
Sėkmės.
Oioioi  doh.gif Kiek jie sugeba strioko įvaryti. Nu aš savo caraitį galiu prišaukti tik barkštelėjusi jo mėsos lėkštutę į grindų plyteles  lotuliukas.gif

Tai galvoji nebarskinau? Ir indeli ir i dezute. Nieko. Ji gi uzsidaryįa ten tupejo smile.gif

Kaip kniauke siandien.... neramu kazkaip. Truksta man jos :/
Atsakyti
Šiandien važiuosiu mažiukės parsivežt. Pasiilgom visi.. Dukra vaikšto po namus ir ieško: Ija ija ija. Babaaaa ija... sakau parsivešim šiandien. Valio!!! Kitas vaikis net į ašaras puolė. Galvojo, kad Gija atgal išvežiau... nors ir sakiau kad bus dabar laiminga katyte.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 10 14, 10:14)
Šiandien važiuosiu mažiukės parsivežt. Pasiilgom visi.. Dukra vaikšto po namus ir ieško: Ija ija ija. Babaaaa ija... sakau parsivešim šiandien. Valio!!!  Kitas vaikis net į ašaras puolė. Galvojo, kad Gija atgal išvežiau... nors ir sakiau kad bus dabar laiminga katyte.

O vargeli..vargšai vaikai. Bet daugiau nesiskirsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 10 14, 10:14)
Šiandien važiuosiu mažiukės parsivežt. Pasiilgom visi.. Dukra vaikšto po namus ir ieško: Ija ija ija. Babaaaa ija... sakau parsivešim šiandien. Valio!!!  Kitas vaikis net į ašaras puolė. Galvojo, kad Gija atgal išvežiau... nors ir sakiau kad bus dabar laiminga katyte.
Kaip miela wub.gif
Jeigu katė sveika, tai nesinervinčiau. mirksiukas.gif

Samantha Gražus sniegiukai 4u.gif
Atsakyti
mano Gijai Linagnis*LT jau 5 menesiai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražuolė GIJA wub.gif
Atsakyti