Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

saulėlydis* papasakos apie Ceiloniuko kelionę tongue.gif ...
O mes dar spėjom porą padaužiukų nufotografuoti - Koltonas wub.gif ...

user posted image

Laputaitė Kalista wub.gif ...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nors kelionė 250 km, bet Ceilonas laikėsi puikiai. Visą kelią miegojo man ant kelių. Ir dabar įsitaisė lovoje šalia mano galvos wub.gif
Gražuiliai mažiukai wub.gif O kai gyvai mačiau, tai mmmm...norisi visų cool.gif
Atsakyti
Saulėlydi sveikinu!!!! Pagaliau sulaukus tos dienos kai jūs kartu su mažuoju wub.gif tikiuos naktis rami buvo mirksiukas.gif gražių akimirkų ir laimingos draugystės 4u.gif

Monyte grazus meskiukai- lapiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 07 birželio 2015 - 05:13

Labas rytas. Vakaras teikė optimizmo. Apgyvendinau savo kambary. Aplaipiojo visas spinteles, patikrino laidus už televizoriaus, gėles ant palangės, gėrė, valgė, sysiojo, žaidė. Pradėjo snaust ir aš susiruošiau miegot. Ir prasidėjo kniaukimas. Ant rankų nepasiduoda, akys didelės,  balsas vis skardyn. Su šviesa įjungta buvom. 5 val ryte neatlaikiusi išėjau miegot į kt kambarį. Dar kniaukė garsiai. Paskui nutilo. Miega iki dabar. Bet tokiam labai užspaustam kamputy. Matyt nori mažos uždaros vietos. Reiks  kažką sugalvot.
O šiaip labai gražus ir mielas wub.gif . Tikiuosi pripras ;-)
Atsakyti
Pripratęs prie savo didelės šeimynos. Po kažkiek laiko nusiramins ir pripras prie naujo gyvenimo 4u.gif
Mūsų 2 katytėms virš metų, bet gyvena kartu su mama. Dabar, kai kuri nors lieka viena, tai pažaidžia/pavalgo/pasnaudžia, o paskui kviečia, ieško. Net mama iki šiol tikrina, prižiūri, auklėja vaikus. Bet atpras. Ir po pirmos vados dar savaitę vaikščiojo su kamuoliuku dantyse beieškant trūkstančio vaiko...
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 07, 10:47)
Labas rytas. Vakaras teikė optimizmo....

Labai užjaučiu dėl bemiegės nakties ... Turiu vilties , kad tokia naktis buvo pirma ir paskutinė smile.gif . Ceilonas drąsus ir savarankiškas berniukas , tai tik laiko klausimas , kada apsipras smile.gif . Šiandien išvažiavo jo sesytė Čisakė .. mano meilė ir šnekutė verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas, miegojom atskirai, tai net negirdėjau..Vakar labai išsidavė iki vėlumos, o šiandien ryte vėl linksmas. Labai patiko žaisti su į kamuoliuką susukta mano puskojine, davėsi po lovą saulėje. Linksmas rytas su kava ir arbatyte Ceilonu wub.gif Mano draugė vakar parašė sms "Kaip arbatytė miegojo?"..Kol supratau, kad čia Ceiloniuko pravardė lotuliukas.gif
O jau kaip domėjosi lekiančiais Formule 1 bolidais TV ekrane tongue.gif Vyrui patiko mirksiukas.gif

Jau prieblandoj paveiksluota ir kokybė telefoninė, bet vistiek sveikinamės mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 08 birželio 2015 - 07:34
Labas rytas, man tai jau panika, mūsų mažylės ne tik kad dar be šeimininkų bet net nieks nesidomi, nei vieno skambučio nei vieno laiško..liksim be šeimininkų..viskas daugiau vasarai jokių kačiukų doh.gif

Saulėlydis, sveikinu parsivežus naują šeimos narį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 06 07, 22:00)
Šiandien išvažiavo jo sesytė Čisakė .. mano meilė ir šnekutė  verysad.gif

console.gif
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 06 08, 08:17)
Labas rytas, man tai jau panika, mūsų mažylės ne tik kad dar be šeimininkų bet net nieks nesidomi, nei vieno skambučio nei vieno laiško..liksim be šeimininkų..viskas daugiau vasarai jokių kačiukų doh.gif

Saulėlydis, sveikinu parsivežus naują šeimos narį 4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Keista g.gif Tokios gražuolės wub.gif Sakot, čia vasara kalta? Bet atsiras kam skirtos kai ateis laikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 08, 08:21)
console.gif
Papildyta:

Ačiū  4u.gif
Keista  g.gif Tokios gražuolės  wub.gif Sakot, čia vasara kalta? Bet atsiras kam skirtos kai ateis laikas  4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Greičiausiai kalta vasara cool.gif
Žmonės važiuoja atostogų, nebūna namie, išleidžia joms nemažai pinigų, nėra nei kada, nei už ką pirkti naujus augintinius biggrin.gif

Geras laikas būna prieš Kalėdas, tada žiema, visi namie, ir Kalėdų proga gauna kas kokių piniginių dovanų (pvz premijos darbe).

Nepergyvenk sokejuke86, tavo gražuolės ras naujus namus mirksiukas.gif Ilgiau pati pasidžiaugsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 06 08, 09:06)
Labas rytas  4u.gif
Greičiausiai kalta vasara  cool.gif
Žmonės važiuoja atostogų, nebūna namie, išleidžia joms nemažai pinigų, nėra nei kada, nei už ką pirkti naujus augintinius  biggrin.gif

Geras laikas būna prieš Kalėdas, tada žiema, visi namie, ir Kalėdų proga gauna kas kokių piniginių dovanų (pvz premijos darbe).

Nepergyvenk sokejuke86, tavo gražuolės ras naujus namus  mirksiukas.gif Ilgiau pati pasidžiaugsi  smile.gif

Alpstantiems dėl manojo, siūlau dvi baltukes wub.gif Nenustebčiau, jei kuri į Mažeikius atvažiuotų gyvent 4u.gif
Atsakyti
Sokejuke tikrai kad keista.... tokios grazios jusu katytes. Tikrai ras namucius

Saulelydi grazi karstykle draskykle. Kaip arbatele ( grazi pravarde) wub.gif siandien?
Atsakyti