Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(doviile @ 2015 09 05, 18:53)
iš kur toks piktumas, baisu kad biznį iš Jūsų atims? Kam reikėjo dokų tas ir pirks toliau, kam ne, tai tiks "sergantys" , kačiukų katės jau pilnai subrendusios atsivesti nuo 6mėn, bet neskubėčiau Jūsųvietoj taip anksti, linkiu susilaukti sveikų, mielų ir draugiškų  4u.gif

Jūs pati savo 10-11 metų dukrą laikytumėte subrendusia ir galinčia turėti vaikų? Jums tai būtų normalu?
Atsiprašau, kad kates su žmonėmis lyginu, bet gal taip lengviau suprast.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 09 06, 18:07)
Jūs pati savo 10-11 metų dukrą laikytumėte subrendusia ir galinčia turėti vaikų? Jums tai būtų normalu?
Atsiprašau, kad kates su žmonėmis lyginu, bet gal taip lengviau suprast.

drinks_cheers.gif lygiai tą patį pagalvojau.
Atsakyti
o tai Jūs savo 10metei dukrai geriau abortą pasiūlysit?

ir nereik iš anksto daryt kažkokių išvedžiojimų, juk parašiau kad aš NESKUBĖČIAU taip anksti, o kad jau GALI tokio amžiaus atsivest, taip kad pačios kaimietės daugiau literatūros paskaitykit prieš kitas protindamos
o kad sterilizuot 3-6mėn reikia visiškas ABSURDAS, po pirmos rujos praėjus 12 dienų, o čia kažkas rašė katei pirma ruja buvo tik nuo metų, tad kam tokį jauną gyvūnėlį pjaustyt anksčiau reikalo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviile: 06 rugsėjo 2015 - 19:50
QUOTE(doviile @ 2015 09 06, 19:39)

ir nereik iš anksto daryt kažkokių išvedžiojimų, juk parašiau kad aš NESKUBĖČIAU taip anksti, o kad jau GALI tokio amžiaus atsivest, taip kad pačios kaimietės daugiau literatūros paskaitykit prieš kitas protindamos
o kad sterilizuot 3-6mėn reikia visiškas ABSURDAS, po pirmos rujos praėjus 12 dienų, o čia kažkas rašė katei pirma ruja buvo tik nuo metų, tad kam tokį jauną gyvūnėlį pjaustyt anksčiau reikalo  4u.gif

Gal tu pasiskaityk literatūros;) britukai bręsta ilgiau nei kitų veislių katinai 4u.gif prie to paties gali paskaityt ir knygučių apie bendravimo kultūrą 4u.gif
Atsakyti
Paskutinį punktą linkiu pačiai, ne aš čia tujinuosi wink.gif
kaip supratau čia totali veisėjų tema, kur visi be dokų katinai - dvarniaškos , nesvarbu kad tėvas ir mama grynakraujai, bet va nėr dokų su įrodymu, vadinasi gal net ne katę o kokią žiurkę apskritai augini, kraustomės į dvarniaškų temą, gero biznio Jum toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2015 09 06, 20:39)
...o kad sterilizuot 3-6mėn reikia visiškas ABSURDAS, po pirmos rujos praėjus 12 dienų, o čia kažkas rašė katei pirma ruja buvo tik nuo metų, tad kam tokį jauną gyvūnėlį pjaustyt anksčiau reikalo  4u.gif

Liūdna , kad taip rašote unsure.gif ...ne viską apie kates žinote... Pvz. burmos katės bręsta labai anksti... Esu turėjus katyčių , kurios sumorčiavo būdamos 4 mėnesių . Tas morčius buvo toks - savaitė morčius , savaitė pertrauka , po jos vėl morčius ir t.t. ir t.t. Ar galit bent įsivaizduoti , kas yra burmos morčius ? Ne , tai ne "miau-miau" , o ištisinis rėkimas dieną- naktį visai ne katės miaukimu .. Galit tai įsivaizduoti , jei nėra ramybės dieną ir poilsio naktį ? Ar tada ją sukergti 4 mėnesių , dar visai "vaiką" , ar eiti iš proto ir kentėti ? Vat kam reikalinga sterilizacija , kad ir ankstyvoji ... jau nekalbu apie visai kitas priežastis..
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 09 06, 22:05)
Liūdna , kad taip rašote  unsure.gif ...ne viską apie kates žinote... Pvz. burmos katės bręsta labai anksti... Esu turėjus katyčių , kurios sumorčiavo būdamos 4 mėnesių . Tas morčius buvo toks - savaitė morčius , savaitė pertrauka , po jos vėl morčius ir t.t. ir t.t. Ar galit bent įsivaizduoti , kas yra burmos morčius ? Ne , tai ne "miau-miau" , o ištisinis rėkimas dieną- naktį visai ne katės miaukimu .. Galit tai įsivaizduoti , jei nėra ramybės dieną ir poilsio naktį ? Ar tada ją sukergti 4 mėnesių , dar visai "vaiką" , ar eiti iš proto ir kentėti ? Vat kam reikalinga sterilizacija , kad ir ankstyvoji ... jau nekalbu apie visai kitas priežastis..

manau yra išimčių, kadangi savosios kergti neketinu, jau apskambinau kelias klinikas, išsirinkom šiam reikalui Jakovo dėl pažangiausios laporoskopinės sterilizacijos, bet mum pasakė (kaip ir visur kitur kur beskambinau) tik po pirmojo morčiaus, nors ir vežant katytę skiepyt mačiau lankstinukus kad jau galima sterilizuot nuo 4mėn, bet nė vienoj klinikoj to nesiūlė, o Jūsų atveju yra tabletės, skiepai kurie atitolina rują...
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2015 09 06, 19:03)
kaip supratau čia totali veisėjų tema, kur visi be dokų katinai - dvarniaškos , nesvarbu kad tėvas ir mama grynakraujai, bet va nėr dokų su įrodymu, vadinasi gal net ne katę o kokią žiurkę apskritai augini, kraustomės į dvarniaškų temą, gero biznio Jum toliau  thumbup.gif

na dvarniaška ir yra dvarniaška nėra čia ko įsižeist... va tik kodėl panorus pataupyt ir nusipirkus dvarniašką staiga norima tapti tikro veislės atstovo savininku tikrai įdomu biggrin.gif ... ir dar jį padaugint, nes gi panašus, draugai nori... paskui pilni pakampiai benamių unsure.gif

o palyginimas nors žiauras, bet teisingas... gi katę patys vilksit pas katiną, ne pati nueis... ir prie ko abortas kai mamytė pati nuveda dukrytę apvaisinimui? aš čia apie katę jei kam būtų neaišku unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 06 rugsėjo 2015 - 20:19
QUOTE(zivily @ 2015 09 04, 10:27)
Aciu

Mes ja pirkome ne veisimui, o vaiku dziaugsmui. Tiesiog draugai labai praso savo vaikams kaciuko buten musu katytes, tai pamanem viena vada leisti tureti blush2.gif

QUOTE(doviile @ 2015 09 06, 21:03)
kaip supratau čia totali veisėjų tema, kur visi be dokų katinai - dvarniaškos , nesvarbu kad tėvas ir mama grynakraujai, bet va nėr dokų su įrodymu, vadinasi gal net ne katę o kokią žiurkę apskritai augini, kraustomės į dvarniaškų temą, gero biznio Jum toliau  thumbup.gif

Sveikos kaimynkos, esu iš čia minimos dvarniaškų temos. 4u.gif

Zivily, suprantu tave ir tavo norą turėti savo katytės kačiuką ir perleisti jį draugams. Nagi, kokį 10-12 metų atgal ir aš taip norėjau. Tik mane vienas žmogus paprotino - katė atsives greičiausiai ne vieną kačiuką. Nežinau, kiek būdinga Britukams- bet gali tikėtis5- 6 mažų gražučių pūkuotukų. Kur juos dėsi? Parduosi. Kam? Kokiem žmonėm. kas jų laukia toliau? pasižiūrėk- RIMTAI pasižiūrėk gyvūnų globos puslapį- kiek ten "britukų", "siamukų",..

O vat kodėl rašau. Penktadienį vienoj kompanijos išsikalbėjom apie šunis.Na - va nori vienas vyrukas šuns pirks "grynaveislį be dokumentų". Kodėl- nori prestižo turėti va tokį šunį- kurio vis bijos. Rezultatas- toj šeimoj jau buvo 5-6 tokie šunys. Nepateisino vilčių JŲ likimas? Palikti miške pririšti prie medžio.. Va taip. Ir patikėk- aplinkui tik mano vienos akys buvo kvadratinės. Visi kiti priėmė kaip normalų reiškinį. Kas lauks kačiukų- jei jie "nepateisins vilčių"? Geriausiu atveju prieglauda. Blogiausiu- veisyklos darbinė katė... Pagalvok ramiai.
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2015 09 06, 21:10)
manau yra išimčių, kadangi savosios kergti neketinu, jau apskambinau kelias klinikas, išsirinkom šiam reikalui Jakovo dėl pažangiausios laporoskopinės sterilizacijos, bet mum pasakė (kaip ir visur kitur kur beskambinau) tik po pirmojo morčiaus, nors ir vežant katytę skiepyt mačiau lankstinukus kad jau galima sterilizuot nuo 4mėn, bet nė vienoj klinikoj to nesiūlė, o Jūsų atveju yra tabletės, skiepai kurie atitolina rują...

Yra tikrai veterinarų kurie mano kitaip smile.gif . O tabletės turi žiaurių padarinių - literatūra pilna straipsnių apie kačių kontraceptikų poveikį , kurie sukelia gimdos auglius , ir gana anksti . O dėl "skiepų" tai turbūt turėjot omeny leidžiamus hormonus , nes skiepai yra nuo užkrečiamų ligų . Tai tie patys hormonai ... Mažai kas išbando kontraceptikus , dėl jų pašalinio poveikio ... Juk paprasta sterilizacija yra viena, o gimdos šalinimas su augliu... jau visai kas kita unsure.gif . Linkiu , kad savo katytei rastumėt pačius geriausius vetus ir greito sveikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 09 06, 20:19)
Sveikos kaimynkos,  esu iš čia minimos  dvarniaškų temos. 4u.gif

Zivily, suprantu tave ir tavo norą turėti savo katytės kačiuką ir perleisti jį draugams. Nagi, kokį 10-12 metų atgal ir aš taip norėjau. Tik mane vienas žmogus paprotino - katė atsives greičiausiai ne vieną kačiuką. Nežinau, kiek būdinga Britukams- bet gali tikėtis5- 6 mažų gražučių pūkuotukų. Kur juos dėsi? Parduosi. Kam? Kokiem žmonėm. kas jų laukia toliau? pasižiūrėk- RIMTAI pasižiūrėk gyvūnų globos puslapį- kiek ten "britukų", "siamukų",..

O vat kodėl rašau. Penktadienį vienoj kompanijos išsikalbėjom apie šunis.Na - va nori vienas vyrukas šuns pirks "grynaveislį be dokumentų". Kodėl- nori prestižo turėti va tokį šunį- kurio vis bijos. Rezultatas- toj šeimoj jau buvo 5-6 tokie šunys. Nepateisino vilčių  JŲ likimas? Palikti miške pririšti prie medžio.. Va taip. Ir patikėk- aplinkui tik mano vienos akys buvo kvadratinės. Visi kiti priėmė kaip normalų reiškinį. Kas lauks kačiukų- jei jie "nepateisins vilčių"? Geriausiu atveju prieglauda. Blogiausiu- veisyklos darbinė katė... Pagalvok ramiai.

Blogiausiu atveju paaugusį kačiuką išmes arba išves į kaimą pelių gaudyt. Arba įmes į Maxima maišelį, dar užriš gerai, kad oro negautų ir nepabėgtų ir numes naktį prie prieglaudos durų. Bet gi va, "katė turės kačiukų" valio. Ir koks skirtumas, kad tie kačiukai (mergaitės) ves vadas po 2 ar daugiau kartų per metus. Visada galima bus išmest, paskandint ir pan.
Ir nereikia sakyt, kad va, veisliniai, taip nenutiks. Prieglaudoje ir tokie "veisliniai:" be dokumentų atsiranda neretai, nes šeimininkų vilčių nepateisina, neatsiveda sveikų kačiukų, arba po n metų dauginimo tampa nebereikalingi.

Gaila, kad nėra gerų baudų daugintojams už bedokumenčių dauginimą ir pardavinėjimą.
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2015 09 06, 20:39)

o kad sterilizuot 3-6mėn reikia visiškas ABSURDAS, po pirmos rujos praėjus 12 dienų, o čia kažkas rašė katei pirma ruja buvo tik nuo metų, tad kam tokį jauną gyvūnėlį pjaustyt anksčiau reikalo  4u.gif

Savo 10-metės dukros neguldau į lovą su kavalierium.
Atsakyti