Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Samantha @ 2015 08 17, 10:28)
Sveikos merginos  4u.gif
seniai bebuvau pas jus uzsukus, bet reikia ir mums nosytes ikisti, pasirodyt, kokie jau nemazi uzaugom, kad namuciu jau dairytis laikas...

Kokie mieli sniegiukai wub.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus smile.gif

Kokie sniegiukai mieli wub.gif

Naktis praejo gerai. Tikejaus blogiau. Atsikelę viena karta apvaiksciojo namus. Patikrino ka vaikai veikia ir vel miegot. Neverke, nekniauke. Zodziu gera mergyte. Tik dar stresuoja... bet jau vakar su paduko ir pasislept kelias vietas atrado smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai katukas ir naujiems šeimininkams. 4u.gif
Džiugu, kad šinšiliniai/auksiniai britai yra ne mažiau populiarūs, negu klasikiniai, bent jau šioje temoje ax.gif
Gerų namų sidabriukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 18 rugpjūčio 2015 - 09:10
labas vakaras,
gal galite man suteikti informacijos uz kiek panasiai galima veislyne nusipirkti brituka?
lankiausi as pas jus anksciau,jei kas pamenat buvo problemos su musu brituku (be dokumentu) nes i lova jis mums darydavo ir pan.
turejom su jo sveikatele bedu, buvom dabar isvke 4 dienom i pajuri,palikom ji namie viena, zinoma atvaziuodavo pas ji kasdien mano tevai ir priziuredavo. taigi jis buvo mazosios draugas, ir ka grizom namo,jis pasitiko issiilges glaustesi ir t.t.
ilgai nebesitesiu su pasakojimu,bet esme ta kad mire musu mylimas kaciukas,kas ir kaip nesuprantu...isvaziavome pasiimti is draugu savo sunu,kuriuos jie priziurejo ir radom nebegyva pasislepusi.......
mazoji dukra tiesiog panikoje......juk tai jos geriausias draugas... tad kai ji uzmigo bandau ieskoti ir dairytis tokio pat,nes negaliu ziureti kai vaikui skauda...bet si karta noriu su dokumentais ir pan..tad noriu zinoti kiek kainuoja, kiek cia mes jam taupysime ir kiek laiko lauksime....tikiuosi sulaukti is jusu ziniu...aciu
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2015 08 21, 23:49)
labas vakaras,
gal galite man suteikti informacijos uz kiek panasiai galima veislyne nusipirkti brituka?
lankiausi as pas jus anksciau,jei kas pamenat buvo problemos su musu brituku (be dokumentu) nes i lova jis mums darydavo ir pan.
turejom su jo sveikatele bedu, buvom dabar isvke 4 dienom i pajuri,palikom ji namie viena, zinoma atvaziuodavo pas ji kasdien mano tevai ir priziuredavo. taigi jis buvo mazosios draugas, ir ka grizom namo,jis pasitiko issiilges glaustesi ir t.t.
ilgai nebesitesiu su pasakojimu,bet esme ta kad mire musu mylimas kaciukas,kas ir kaip nesuprantu...isvaziavome pasiimti is draugu savo sunu,kuriuos jie priziurejo ir radom nebegyva pasislepusi.......
mazoji dukra tiesiog panikoje......juk tai jos geriausias draugas... tad kai ji uzmigo bandau ieskoti ir dairytis tokio pat,nes negaliu ziureti kai vaikui skauda...bet si karta noriu su dokumentais ir pan..tad noriu zinoti kiek kainuoja, kiek cia mes jam taupysime ir kiek laiko lauksime....tikiuosi sulaukti is jusu ziniu...aciu

Labas vakaras
Pas mane katytes kainuoja 500 e, o katinukai 480 e. Katytės brangiau, kadangi brangesnė katyčių sterilizacija. Kaina jau su kastracija. Žinau, kad kai kurie veislynai apie 450 prašo, bet vėliau patiems dar kastruot reikia, galutinė kaina abiem atvejais ta pati gaunasi. Taigi orentuotis panašiai į tokią sumą galite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 22 rugpjūčio 2015 - 18:48
QUOTE(editada @ 2015 08 21, 23:49)
labas vakaras,

Jau semlina pasakė, kaina derinama kažkiek būna veislynuos eir priklauso nuo spalvos, vados gausos ir panašiai, pas mus sniegučiai truputį brangesni nei mėlyni, nes kergimai brangesni, mažiau kačiukų gimsta ir t.t. o šiaip skambinkit, važiuokit į vesilynus, kalbėkit. Jei norit užsukit ir mūsų aplnakyt kaipt ik irgi keturis mažiukus turim ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir mes parsirandam namo smile.gif
Noriu pristatyt mūsų naująją gyventoją
Umma šokoladinė vėžlinė bikolorė
user posted image
Papildyta:
Na prie to pačio ir jaunimą parodysiu
Mūsų švaros inspektorė, nenuorama, tikra padaužiukė Jessica
user posted image
na ir jos auklėjamų bernų kompaniją
Kasper
user posted image
Kiefer
user posted image
ir Kenneth
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cili.daiva: 25 rugpjūčio 2015 - 10:20
Laba diena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie nuostabūs grožiai...meilučiai..minkštučiai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
cili.daiva, kokia Umma gražuolė bigsmile.gif

o jau mažyliai wub.gif wub.gif tos akytės tokios bigsmile.gif biggrin.gif

Lailaa, kas čia tokia gražuolė pas tave? praleidau kažkaip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 08 25, 19:18)

Lailaa, kas čia tokia gražuolė pas tave? praleidau kažkaip... blush2.gif

Taip, ji pas mane smile.gif Deira Katės akis*LT. Nuostabaus grožio ir gerumo mergaitė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 08 25, 18:18)
cili.daiva, kokia Umma gražuolė bigsmile.gif

o jau mažyliai wub.gif  wub.gif  tos akytės tokios  bigsmile.gif  biggrin.gif

Ačiū!
Atsakyti