Sokejuke kokie grazus pukeliai
Saulelydi juokinga? as dienas skaiciuoju.... prisiminiau kaip abi skaiciavom Ceiloniukui
QUOTE(Freke @ 2015 08 12, 08:49)
Sokejuke kokie grazus pukeliai
Saulelydi juokinga? as dienas skaiciuoju.... prisiminiau kaip abi skaiciavom Ceiloniukui
Nejuokinga. Smagu Nu laukiu laukiu ir aš kol tavoji Gija parvažiuos į tikrus namus
Na nerealiai graži foto antakiai suraukti. Kojytes i sonus ir tas zvilgsnis.
Labai motiniškas žvilgsnis O čia kas? Gučis? Mamos vaikelis? - Jeigi kas, tai aš ne su jais
semlina, kokia graži foto! toks žvilgsnis :"pabandyk dar taip padaryt- eisi į kampą!"
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 08 13, 08:32)
Labai motiniškas žvilgsnis O čia kas? Gučis? Mamos vaikelis? - Jeigi kas, tai aš ne su jais
Taip, šalia mamos Gučis, mamos vaikas
QUOTE(Tylene @ 2015 08 13, 08:36)
semlina, kokia graži foto! toks žvilgsnis :"pabandyk dar taip padaryt- eisi į kampą!"
Ačiū man irgi ši nuotrauka patiko. Mama tikrai labai rūpestinga ir paauklėja mažuosius kai reikia, ir pažaidžia su jais. 17 d. kačiukams bus trys mėnesiai, tačiau ji vis dar tvarkingai maitina.
Niekaip nesuprantu kaip žmonės atidavinėja kačiukus 1-2 mėn. ir dar įdomiausia, kad motyvas atseit jie jau dideli, katė jau nemaitina.
Gija jau naujuos namuos. Kaip greit praleke tas laukimas kniauke maziuke visa kelia.... suprato kad tolsta nuo mamos. Vaikai apspito kad sleptis teko mazei. Dabar snaudzia kamputyje
QUOTE(Freke @ 2015 08 16, 18:25)
Gija jau naujuos namuos. Kaip greit praleke tas laukimas kniauke maziuke visa kelia.... suprato kad tolsta nuo mamos. Vaikai apspito kad sleptis teko mazei. Dabar snaudzia kamputyje
Pirmos dienos bus sunkios mažiukei. Nauja aplinka, be mamos ir be sesių, brolių, o ir prie mažų vaikų dėmesio nepratusi. Reikės laiko ir kol vaikams tai taps kasdienybe ir mažiau jai dėmesio skirs.
Naturalu. Aplinka kita. Kiti zmones. Kiti kvapai. Kiti teritorija. Priprasim. Apsiprasim.
Vyro lova jau okupuota kol as pieno vaziavau parsivezt palindo po uztiesalu ir miega toliau.
Vyro lova jau okupuota kol as pieno vaziavau parsivezt palindo po uztiesalu ir miega toliau.
Labas rytas, sveikinimai FREKEI ir GIJAI
Tikrai apsiprasit visi
Linkėjimai nuo Ceiloniuko
Tikrai apsiprasit visi
Linkėjimai nuo Ceiloniuko