Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Sokejuke kokie grazus pukeliai wub.gif

Saulelydi juokinga? hihihi.gif as dienas skaiciuoju.... prisiminiau kaip abi skaiciavom Ceiloniukui
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 08 12, 08:49)
Sokejuke kokie grazus pukeliai wub.gif

Saulelydi juokinga? hihihi.gif as dienas skaiciuoju.... prisiminiau kaip abi skaiciavom Ceiloniukui

Nejuokinga. Smagu 4u.gif Nu laukiu laukiu ir aš kol tavoji Gija parvažiuos į tikrus namus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 08 11, 22:50)
Semlina idekit dar ta foto, kur mama stebi vaikus. Nereali ji man.  wub.gif Vis FB atsiverciu ja paziuret. Kazko ta kate mane primena  lotuliukas.gif kai savo tabora apziurineju.  lotuliukas.gif

Vykdau prašymą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Na nerealiai graži foto smile.gif antakiai suraukti. Kojytes i sonus ir tas zvilgsnis.
Atsakyti
Labai motiniškas žvilgsnis wub.gif O čia kas? Gučis? Mamos vaikelis? - Jeigi kas, tai aš ne su jais lotuliukas.gif
Atsakyti
semlina, kokia graži foto! toks žvilgsnis :"pabandyk dar taip padaryt- eisi į kampą!"
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 08 13, 08:32)
Labai motiniškas žvilgsnis  wub.gif O čia kas? Gučis? Mamos vaikelis? - Jeigi kas, tai aš ne su jais  lotuliukas.gif

Taip, šalia mamos Gučis, mamos vaikas wub.gif

QUOTE(Tylene @ 2015 08 13, 08:36)
semlina, kokia graži foto! toks žvilgsnis :"pabandyk dar taip padaryt- eisi į kampą!"

Ačiū 4u.gif man irgi ši nuotrauka patiko. Mama tikrai labai rūpestinga ir paauklėja mažuosius kai reikia, ir pažaidžia su jais. 17 d. kačiukams bus trys mėnesiai, tačiau ji vis dar tvarkingai maitina.

Niekaip nesuprantu kaip žmonės atidavinėja kačiukus 1-2 mėn. ir dar įdomiausia, kad motyvas atseit jie jau dideli, katė jau nemaitina.
Atsakyti
Gija jau naujuos namuos. Kaip greit praleke tas laukimas smile.gif kniauke maziuke visa kelia.... suprato kad tolsta nuo mamos. Vaikai apspito kad sleptis teko mazei. Dabar snaudzia kamputyje
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 08 16, 18:25)
Gija jau naujuos namuos. Kaip greit praleke tas laukimas smile.gif kniauke maziuke visa kelia.... suprato kad tolsta nuo mamos. Vaikai apspito kad sleptis teko mazei. Dabar snaudzia kamputyje

Pirmos dienos bus sunkios mažiukei. Nauja aplinka, be mamos ir be sesių, brolių, o ir prie mažų vaikų dėmesio nepratusi. Reikės laiko ir kol vaikams tai taps kasdienybe ir mažiau jai dėmesio skirs.
Atsakyti
Naturalu. Aplinka kita. Kiti zmones. Kiti kvapai. Kiti teritorija. Priprasim. Apsiprasim.

Vyro lova jau okupuota biggrin.gif kol as pieno vaziavau parsivezt palindo po uztiesalu ir miega toliau.
Atsakyti
Labas rytas, sveikinimai FREKEI ir GIJAI 4u.gif

Tikrai apsiprasit visi mirksiukas.gif

Linkėjimai nuo Ceiloniuko wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
seniai bebuvau pas jus uzsukus, bet reikia ir mums nosytes ikisti, pasirodyt, kokie jau nemazi uzaugom, kad namuciu jau dairytis laikas...

user posted image
Atsakyti