Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(LaiLaa @ 2015 08 10, 20:49)
Mmmmm per tokius karscius sniegeliai labai gaivinanciai atrodo  wub.gif Grazuoliukai.  mirksiukas.gif
Ei, o kuris is ju mano favoritas rausvanosis, jau nebeatpazistu  lotuliukas.gif

kad jie visi rausvanosiai lotuliukas.gif
Atsakyti
kokie gražuoliai sniegiukai bigsmile.gif wub.gif

o mano Emily skauda akytę sad.gif vis kartojasi ta pati problema- akies ragenos erozija. Pasigydom ir vėl iš naujo. Veterinaras primygtinai siūlo operuoti (ten kažkaip pašalina vieną ragenos sluoksnį, ir po kelių savaičių viskas susitvarko), bet man taip baisu tos operacijos. Gal kuri nors esat ką nors girdėjusi apie tokias operacijas? Kaip pooperacinis laikotarpis? ar labai kenčia gyvūnas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 08 11, 09:15)
kokie gražuoliai sniegiukai bigsmile.gif  wub.gif
o mano Emily skauda akytę sad.gif  vis kartojasi ta pati problema- akies ragenos erozija. Pasigydom ir vėl iš naujo. Veterinaras primygtinai siūlo operuoti (ten kažkaip pašalina vieną ragenos sluoksnį, ir po kelių savaičių viskas susitvarko), bet man taip baisu tos operacijos. Gal kuri nors esat ką nors girdėjusi apie tokias operacijas? Kaip pooperacinis laikotarpis? ar labai kenčia gyvūnas? unsure.gif

Laba.
Mes turėjom tokią operaciją savo egzotui. (ragena baltuoja?) Operavomės pas gydytoją Evaldą Diržinauską Ringauduose. Pasiėmėm katiną po poros valandų, kai nuvežėm. Jau atsigavusį, visą kelią namo jis keikėsi ir buvo nepatenkintas (katinas) biggrin.gif
2 savaites gyvenom su trečiuoju, tuo vidiniu voku prikabintu prie viršutinio voko. Vaizdelis nėra labai malonus, bet gyvent galima. Katinas visiškai nekreipė dėmesio į tą akytę, nei kasėsi, nei jautė kažkokį diskomfortą.
Po 2 savaičių išėmė siūlus ir viskas. Akytė kelias savaites dar buvo tokia apsiblausus, bet po mėnesio jau buvo graži, važiavom į parodą rolleyes.gif
Po operacijos jokių vaistų nenaudojom schmoll.gif Beje siūlų išėmimo dieną dar ir pasiskiepijom (prieš operaciją patarė neskiepyti)
Atsakyti
kokie gražuoliai sniegiukai bigsmile.gif  wub.gif
o mano Emily skauda akytę sad.gif  vis kartojasi ta pati problema- akies ragenos erozija. Pasigydom ir vėl iš naujo. Veterinaras primygtinai siūlo operuoti (ten kažkaip pašalina vieną ragenos sluoksnį, ir po kelių savaičių viskas susitvarko), bet man taip baisu tos operacijos. Gal kuri nors esat ką nors girdėjusi apie tokias operacijas? Kaip pooperacinis laikotarpis? ar labai kenčia gyvūnas? unsure.gif

Neteko susidurti su tokiu dalyku, bet gal vistik tikrai ryštis išsioperuoti ir pamiršti tą bėdą visam negu nuolat gydyti.

Parodysiu ir aš savo šeimynos kelias nuotraukas kol dar visi pas mane.
Gučis
user posted image
Gandolfas
user posted image
Gloria
user posted image
Garis
user posted image
Goldi
user posted image
Gija
user posted image
Garfis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 08 11, 08:51)
Laba.
Mes turėjom tokią operaciją savo egzotui. (ragena baltuoja?) Operavomės pas gydytoją Evaldą Diržinauską Ringauduose. Pasiėmėm katiną po poros valandų, kai nuvežėm. Jau atsigavusį, visą kelią namo jis keikėsi ir buvo nepatenkintas (katinas)  biggrin.gif
2 savaites gyvenom su trečiuoju, tuo vidiniu voku prikabintu prie viršutinio voko. Vaizdelis nėra labai malonus, bet gyvent galima. Katinas visiškai nekreipė dėmesio į tą akytę, nei kasėsi, nei jautė kažkokį diskomfortą.
Po 2 savaičių išėmė siūlus ir viskas. Akytė kelias savaites dar buvo tokia apsiblausus, bet po mėnesio jau buvo graži, važiavom į parodą  rolleyes.gif
Po operacijos jokių vaistų nenaudojom  schmoll.gif Beje siūlų išėmimo dieną dar ir pasiskiepijom (prieš operaciją patarė neskiepyti)

kad lygtai nebaltuoja, o atsiranda žaizdelės, įtrūksta ragenos sluoksnis. Lankomės taip pat pas Diržinauską. Bet gal panaši operacija, irgi minėjo, kad trečias vokas bus prikabintas ir kelias savaites taip bus. Bet taip greitai atsigavo jūsiškis po narkozės? unsure.gif
O katinukas akytės neužmerkia, taip ir vaikšto su tokia balta akim (su tuo matomu voku) tas dvi savaites?
Dėkui, kad pasidalinot patirtimi, šiek tiek ramiau pasidarė.
Išsigydysim šį kartą vaistukais, kad jau pradėjom, o jei vėl pasikartos, jau vešim operuoti..tik tiek, kad jai jau 5 metai, narkozė gal pavojinga.. g.gif
Papildyta:
Semlina, kokie gražučiai maži meškučiai wub.gif o jau Gloria- pati nuostabiausia bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 08 11, 12:17)
kad lygtai nebaltuoja, o atsiranda žaizdelės, įtrūksta ragenos sluoksnis. Lankomės taip pat pas Diržinauską. Bet gal panaši operacija, irgi minėjo, kad trečias vokas bus prikabintas ir kelias savaites taip bus. Bet taip greitai atsigavo jūsiškis po narkozės?  unsure.gif
O katinukas akytės neužmerkia, taip ir vaikšto su tokia balta akim (su tuo matomu voku) tas dvi savaites?
Dėkui, kad pasidalinot patirtimi, šiek tiek ramiau pasidarė.
Išsigydysim šį kartą vaistukais, kad jau pradėjom, o jei vėl pasikartos, jau vešim operuoti..tik tiek, kad jai jau 5 metai, narkozė gal pavojinga.. g.gif
Papildyta:
Semlina, kokie gražučiai maži meškučiai wub.gif  o jau Gloria- pati nuostabiausia bigsmile.gif  wub.gif

5 metai, taigi dar jauna katytė, narkozės pavojingumas toks kaip ir visiems. Užmerkti katinas užmerkdavo tą akytę, kai miegojo pvz, nes tas tikrasis apatinis vokas normaliai buvo, o kai atsimerkdavo, tai ant ragenos matydavosi ta plėvė užtraukta ir vienu siūliuku prikabinta prie viršutinio voko.
Na, greit atsigavo po narkozės, jau važiuojant iš Ringaudų į Alytų piktai barėsi biggrin.gif o vakare jau net nebesvirduliavo. Po kastracijos sunkiau buvo atsigaut jam (kastravom neseniai) ax.gif
Na mums irgi sakė, kad erozija. Pabalo ragena ir skaudėjo, nes prisimerkęs buvo. Sulašino jam tų vaistelių, ir akis pažaliavo, kas rodė žaizdą. Pas mus matyt buvo rimčiau, savaitę bandėm su vaistais, bet negerėjo tik dar didesnis plotas pabąlo, tai nebelaukėm.
Daktaras sakė, kad pabąlę jau buvo 90 proc ragenos, bet negiliai, nedaug sluoksnių reikėjo nuimt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 11 rugpjūčio 2015 - 13:06
Ms irgi nebuvom susidūrę su tokiom akyčių problemom unsure.gif .. Sveikų akyčių Emily 4u.gif ...

QUOTE(saulėlydis* @ 2015 08 05, 08:35)
Labas rytas, Ceilonui 5 mėn ...

Uch , koks katinauskis gražus auga wub.gif ..

QUOTE(sokejuke86 @ 2015 08 10, 20:04)
Laba, mes pagaliau prisistatome oficialiai:)

Snieginukai kaip visada wub.gif ... maži sniego kamuoliukai wub.gif ...

QUOTE(semlina @ 2015 08 11, 10:07)

Visai neseniai dar buvo tokie pupuliai tongue.gif ... o dabar ... mėlyni meškučiai tuoj išsivažinės ... Fainuoliukai wub.gif , taip norisi paniurkyti , ypač kai jų daaaaug biggrin.gif .. Nors nelabai matosi snukutis, bet atrodo man mieliausias Gučis wub.gif
Atsakyti
LaiLaa, tai ta pati liga ir Emilytei. Irgi pažaliavo, kai sulašino vaistukú. Na teks ko gero operuoti savo meškutę.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 08 11, 11:17)
Gloria- pati nuostabiausia bigsmile.gif  wub.gif

QUOTE(Monytė @ 2015 08 11, 17:54)
  man mieliausias Gučis  wub.gif

Drįsčiau paprieštarauti. tongue.gif pati pačiausia Gija wub.gif cool.gif be konkurencijos cool.gif

Emily sveiku akyciu 4u.gif
Atsakyti
Semlina idekit dar ta foto, kur mama stebi vaikus. Nereali ji man. wub.gif Vis FB atsiverciu ja paziuret. Kazko ta kate mane primena lotuliukas.gif kai savo tabora apziurineju. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 08 10, 20:04)
Laba, mes pagaliau prisistatome oficialiai:)

wub.gif Liūdnaveidžiai gražuoliukai wub.gif
Papildyta:

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:

[/img][/url]

Man beveik visi vienodi cool.gif Tik galvoju kaip reikia susitvarkyti su tokia šeimyna doh.gif Gražu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2015 08 11, 19:51)
Drįsčiau paprieštarauti. tongue.gif pati pačiausia Gija wub.gif  cool.gif be konkurencijos cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neteko susidurti su tokiu dalyku, bet gal vistik tikrai ryštis išsioperuoti ir pamiršti tą bėdą visam negu nuolat gydyti.

Gučis

kookie grožiai wub.gif wub.gif kaip sekasi su namų paieškom?
Papildyta:
Tylene sveikatytės Emily 4u.gif
Atsakyti