Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Balti kamuoliukai labai wub.gif wub.gif wub.gif
FB mačiau Gaurės vadas. Och, kokią sumaištį galvoj man sukėlė tabių mergytės rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 07 31, 07:58)
kad čia jau ne bubastės bėda o VMVT ir Lietuvos reikalavimų,

Nu jau jūs man atleiskite, bet dėl VMVT reikalavimų labiausiai skundžiasi ir pergyvena Bubastės nariai, kurie po pusmetį dokų laukia unsure.gif Tai yra nenormalu. Ir čia tikrai ne VMVT bėda, jie reikalauja dokų, o kad Bubastėj su dokais nenormalu, tai jau būtent Bubastės bėda.
Pati buvau Bubastės narė, žinau.
Aš iš Amerikos TICA dokumentus gaunu greičiau. Paprastai per 3 savaites, atsiunčia paprastu paštu. Na kartais per 4-5. Bet ne pusmetį. O TICA mastai, tai ne Bubastės biggrin.gif Ten pusę pasaulio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 07 31, 09:31)
Nu jau jūs man atleiskite, bet dėl VMVT reikalavimų labiausiai skundžiasi ir pergyvena Bubastės nariai, kurie po pusmetį dokų laukia  unsure.gif Tai yra nenormalu. Ir čia tikrai ne VMVT bėda, jie reikalauja dokų, o kad Bubastėj su dokais nenormalu, tai jau būtent Bubastės bėda.
Pati buvau Bubastės narė, žinau.
Aš iš Amerikos TICA dokumentus gaunu greičiau. Paprastai per 3 savaites, atsiunčia paprastu paštu. Na kartais per 4-5. Bet ne pusmetį. O TICA mastai, tai ne Bubastės  biggrin.gif Ten pusę pasaulio  rolleyes.gif

Neginu bubastes turi bedu ir daznai uzknisa juodai doh.gif bet lakstyt pirmyn atgal i vmvt darbo laiku iri veteribarijas irgi beda, o kai su bubastes dokais issispresiu siai vadai ir vmvt is vis nezinau,dabar kazkaip reiks susitvarkyt o tada uzsiimt klubo keitimu,vis neturiu laiko tam
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 07 30, 19:06)
rodomės kaip augam truputį

Mažiukai žiopliukai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Monytė @ 2015 07 23, 23:00)
Ačiū .....  smile.gif Čia Ceiloniuko senelė  ax.gif ... Pasirodykit būtinai kai grįšit ,įdomu kaip vyrukas bus paaugęs  smile.gif

Graži senelė wub.gif

ir anūkas gražus cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 07 31, 12:15)

Jau gražumas kavalieriaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 07 31, 10:32)
Neginu bubastes turi bedu ir daznai uzknisa juodai doh.gif bet lakstyt pirmyn atgal i vmvt darbo laiku iri veteribarijas irgi beda, o kai su bubastes dokais issispresiu siai vadai ir vmvt is vis nezinau,dabar kazkaip reiks susitvarkyt o tada uzsiimt klubo keitimu,vis neturiu laiko tam

Na dėl VMVT kita kalba. Bet su tais dokais nesąmonė ir ne tik dėl VMVT. Žinau, kai pirkėjui reikdavo aiškinti, kad kačiukas su dokais kaip ir, bet dokų nėra ir nežinau kada bus doh.gif Man pasitaikė geranoriški pirkėjai, palaukė, bet žinau atvejų, kai veisėjams buvo grasinta kreiptis į teismą. Ypač užsieniečiai, nusipirkę gyvūną veisimui ir pusmetį dokų laukdami doh.gif
Šį kartą teks kažkaip suktis jau, linkiu kad viskas susitvarkytų mirksiukas.gif
O jeigu kačiukai lieka Lietuvoje, tai visai nesukčiau galvos dėl europasų unsure.gif

Žodžiu, čia veisėjų bėdos kitiems neįdomios visai schmoll.gif poster_offtopic.gif
Paisirodom, namų karalius wub.gif (atsiprašau už telefoninę kokybę) blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 31 liepos 2015 - 11:12
QUOTE(LaiLaa @ 2015 07 31, 12:05)
Na dėl VMVT kita kalba. Bet su tais dokais nesąmonė ir ne tik dėl VMVT. Žinau, kai pirkėjui reikdavo aiškinti, kad kačiukas su dokais kaip ir, bet dokų nėra ir nežinau kada bus  doh.gif Man pasitaikė geranoriški pirkėjai, palaukė, bet žinau atvejų, kai veisėjams buvo grasinta kreiptis į teismą. Ypač užsieniečiai, nusipirkę gyvūną veisimui ir pusmetį dokų laukdami  doh.gif
Šį kartą teks kažkaip suktis jau, linkiu kad viskas susitvarkytų  mirksiukas.gif
O jeigu kačiukai lieka Lietuvoje, tai visai nesukčiau galvos dėl europasų  unsure.gif

oi dėl dokų laukimo irgi užsiknisu vat dabar mėnuo vos en kasdien skambinėju doh.gif doh.gif

o dėl VMVT klausiau jų neatsako, o per paieškas oficialias nerandu, kokiu teisės aktu patvirtino tuos naujus reikalavimsud ėl euro pasų, kaip tai niekur savo puslapyje jie nepasiskelbė arba nerandu, rūoi pasižiūrtė kaip surašyta, dėl teisėtumo pasižiūrėt. Gal kas matėt? jei taip nuorodėlę įmeskit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 31 liepos 2015 - 11:54
QUOTE(sokejuke86 @ 2015 07 31, 12:54)
oi dėl dokų laukimo irgi užsiknisu vat dabar mėnuo vos en kasdien skambinėju doh.gif  doh.gif

o dėl VMVT klausiau jų neatsako, o per paieškas oficialias nerandu, kokiu teisės aktu patvirtino tuos naujus reikalavimsud ėl euro pasų, kaip tai niekur savo puslapyje jie nepasiskelbė arba nerandu, rūoi pasižiūrtė kaip surašyta, dėl teisėtumo pasižiūrėt. Gal kas matėt? jei taip nuorodėlę įmeskit

Visi dejavo kai VMVT nieko nedarė, o kai dabar ėmėsi bent kažkokių veiksmų, kad po truputį pradėt kontroliuoti šią sritį tai tuomet vėl visi nepatenkinti.
Aš atliekamą kartą į VMVT nuvažiuosiu, kad tik jiems pavyktų tvarką kažkokią įvesti ir sugebėtų suvaldyti veterinarus ir daugintojus arba nesąžiningus veisėjus.

Laaila gražus namų karalius wub.gif

Ceiloniukas kaip stipriai ūgtelėjęs, gražus katinas auga wub.gif

Ir sniegiukai labai mieli wub.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Na jau tikrai kad pridarė čia veisėjams rūpesčių, išvis taip atsilikus jaučiuosi kad jeigu kada gyvenime sugalvočiau grįžti tai nežinočiau už kokio galo griebtis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
sokejuke86, saulėlydis*, LaiLaa thumbup.gif wub.gif
QUOTE(semlina @ 2015 07 31, 14:24)
Visi dejavo kai VMVT nieko nedarė, o kai dabar ėmėsi bent kažkokių veiksmų, kad po truputį pradėt kontroliuoti šią sritį tai tuomet vėl visi nepatenkinti.
Aš atliekamą kartą į VMVT nuvažiuosiu, kad tik jiems pavyktų tvarką kažkokią įvesti ir sugebėtų suvaldyti veterinarus ir daugintojus arba nesąžiningus veisėjus.
Irgi pritariu, kad jau kai tiek prikrauta (neveiksmingai beveik), tai jei padės mažinti dauginimą ir kontrabandą gyvūnų - tai nesunku nuvažiuoti. Bet kad vežios be dokų bagažinėje... unsure.gif
QUOTE(Eiryn @ 2015 07 31, 14:50)
Laba diena  4u.gif Na jau tikrai kad pridarė čia veisėjams rūpesčių, išvis taip atsilikus jaučiuosi kad jeigu kada gyvenime sugalvočiau grįžti tai nežinočiau už kokio galo griebtis  lotuliukas.gif  doh.gif
Eiryn, tai kad čia nei pačios nežinome ko grėbtis teks (dabar), o kartais ir darbuotojai nelabai supranta, VMI subtilybės iki šiol aiškinamos, nes atsako kartą į mėn.
Atsakyti
džiaugiamės naujuoju nameliu bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Koks fainas namelis 4u.gif Ir jo gyventojas wub.gif
Atsakyti