Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Freke @ 2015 07 20, 18:20)
Klausimas smile.gif

Apie tulikus. Koki rinktis? Uzdara ar atvira. Jei nameli tai ar ismatavimai ju skirias. Pradedu jau kaupt mazyles kraiteli. Tai galvoju ir susipirkt po truputi viska

Asmeniškai aš tik už uždarą. Kai jie atsirado Lietuvoje į atvirus net nežiūriu schmoll.gif Nezinau, bet mano ir britukai ir egzotai telpa i normalaus dydžio. smile.gif
Atsakyti
Kainos ju skirias. Labai ivairiai. I ka ziuret reiktu? Kinija Lenkija Italija.
Atsakyti
sokejuke86 ,
dideliausi sveikinimai sulaukus mažylių snieginukų 4u.gif

LaiLaa ,
nu ir grožių čia prirodėt wub.gif ...

semlina,
o jūsų mažiai mėlynukai tai išvis.. niam ... wub.gif biggrin.gif

Jau per tiek laiko tai visų ir neprisimenu , kiek prabėgom prisižiūrėjau meškučių nuotraukų ir prisiskaičiau Ceiloniuko ir kitų nuotykių ... Aš jau irgi galiu pasidžiaugti Ceiloniuko sesės nuotraukytėmis naujuose namučiuose tongue.gif .. Čisaki , smaragdinių akyčių savininkė , mano liūdno žvilgsnio meilė wub.gif :

user posted image

user posted image
Atsakyti
Freke, aš tik už uždarą tualetą, mažiau enšasi, mažiau kvapo, geresnis vaizdas:) žiūrėkit kad priekis atsiodarytų arba dėžutė išvažiuotų, kad tvarkyti patogu būtų. Nes aš vieną dra turiu seną uždarą tuliką, kur reikia visą viršų nuimt, kad tvarkyt galėtum tai nepatogu.
Papildyta:
Monyte, gražuolė Čisaki, neturi šeimininkų dar? ax.gif
Atsakyti
Ryt vaziuoju i senukus nes akciju diena tai istyrinesiu visus
. Sizalio virves nusipirkt reikia. Draskykles pagrindui turiu jau 50cm X50cm stalvirsi. Toks nemazas gaunas. Tai dabar lentynom reik ploksciu. Jos lyg ir plonesnes gali buti. Na ir gobeleno su parolonu.

Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 07 21, 20:53)
Ryt vaziuoju i senukus nes akciju diena tai istyrinesiu visus
. Sizalio virves nusipirkt reikia. Draskykles pagrindui turiu jau 50cm X50cm stalvirsi. Toks nemazas gaunas. Tai dabar lentynom reik ploksciu. Jos lyg ir plonesnes gali buti. Na ir gobeleno su parolonu.

Ferplast Maxi Bella arba Bella arba Magix, šitie geriausi. Senukuose mačiau tik Maxi Bella, bais didelis, bet jei vietos yra - kodėl gi ne smile.gif Pas mane Magix, irgi patenkinta smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau. Boksa. Du dubenelius. Zirkles nagams karpyt. Tulika. Ir virves. Dar parolono prigriebiau draskyklei. Ale vyras subalamutino kad nereikejo.... sakau katinukui bus minksciau biggrin.gif
tai truksta kilimelio prie tuliko. Ir ko dar? Neskaitant katytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 07 22, 17:48)
Nusipirkau. Boksa. Du dubenelius. Zirkles nagams karpyt. Tulika. Ir virves. Dar parolono prigriebiau draskyklei. Ale vyras subalamutino kad nereikejo.... sakau katinukui bus minksciau biggrin.gif
tai truksta kilimelio prie tuliko. Ir ko dar? Neskaitant katytės smile.gif

žaisliukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 07 23, 07:43)
žaisliukų smile.gif

Šukų dar smile.gif

Šiandien gobeleną nusipirkau. Bus bordo laipynė biggrin.gif
Atsakyti
aš dirbu, o Emily dėmesio prašo smile.gif "glostykit mano pilvuką" bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
aisku! darbas ne Vilkas i miska nepabegs.... o va pilvuka reik kasyt biggrin.gif cia ir dabar ir kuo ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
Tylene,
o jūsų meškutei Emily tai neįmanoma atsakyti ... wub.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2015 07 21, 12:57)
Monyte, gražuolė Čisaki, neturi šeimininkų dar? ax.gif

Ne, ji čia naujuose namučiuose smile.gif ...

QUOTE(Freke @ 2015 07 23, 14:48)
Bus bordo laipynė  biggrin.gif

Tik nepamirškit parodyti savo darbo vaisių smile.gif ..

Seniai berodėm Spurgą ... tongue.gif

user posted image
Atsakyti