Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(saulėlydis* @ 2015 07 09, 11:29)

Kuo paįvairinti sausą maistą?
Bandžiau kalakutienos širdelę - patiko. Bet deficitas gaut. Kai gausiu - užsišaldysiu.

manoji labai mėgsta krevetes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 07 09, 11:29)
Kuo paįvairinti sausą maistą?
Geru šlapiu maistu? wink.gif
Nemaišykite tik per vieną maitinimą natūralios mitybos ir pašarų.
Jautieną 3 paras peršaldytą pabandykite, ją galima, kad ir kasdien. Širdeles ir kepenėles - tik kelis kart į savaitę (kad nebūtų pertekliaus vitaminų/mineralų).
Atsakyti
Freke, iš patirties galiu pasakyti, kad man geriausiai pasiteisinęs yra gobelenas. Pirkau jį firmoje Litena http://www.litena.lt/lt/kontaktai
Gal iš nuotraukos pavyks suprasti. Po medžiaga paminkštinimui dėjau porolono, stulpai apsukti sizalio virve pirkta senukuose. Gobeleno lengvesnė priežiūra negu dirbtinio kailio.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 09 liepos 2015 - 13:20
QUOTE(semlina @ 2015 07 09, 13:19)
Freke, iš patirties galiu pasakyti, kad man geriausiai pasiteisinęs yra gobelenas. Pirkau jį firmoje Litena http://www.litena.lt/lt/kontaktai
Gal iš nuotraukos pavyks suprasti. Po medžiaga paminkštinimui dėjau porolono, stulpai apsukti sizalio virve pirkta senukuose. Gobeleno lengvesnė priežiūra negu dirbtinio kailio

Aciu. Netoli pet24 maciau audejo parduotuve. Tai ten reiks prasukt paziuret atraizu. Parolono salia visa gamykla turim. Tai nebeda bus. O kas geriau. Sizalis ar medvilne. O gal linas

O jau mazgiu grozis
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 07 09, 15:00)
Aciu. Netoli pet24 maciau audejo parduotuve. Tai ten reiks prasukt paziuret atraizu. Parolono salia visa gamykla turim. Tai nebeda bus. O kas geriau. Sizalis ar medvilne. O gal linas

O jau mazgiu grozis

Freke gobelenu pasirinkimas didelis baldusandelys.lt salia Garliavos. Kainos nuo 15lt mirksiukas.gif
Atsakyti
semlina, kokie gražūs kačiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2015 07 09, 14:02)
Freke gobelenu pasirinkimas didelis baldusandelys.lt salia Garliavos. Kainos nuo 15lt  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 07 09, 15:00)

O jau mazgiu grozis

Kiek girdėjusi atsiliepimų apie virves tai sizalio tvirtesnė už lininę, o medvirninė gražiau estetiškiau atrodo, bet pati nebandžiusi tai nežinau ar medvilninę katės taip pat mėgsta, gal pakomentuos kas išbandę.
Litenoje akcijinius gobelenus esu pirkusi po 16-18 lt už metrą, bet jis platus (jei neklystu plotis 1,4 m) tai kartais reikia gerai paskaičiuoti, kad atraižos brangiau nesigautų, esu kažkada nusvilus, kad atraižos vos ne brangiau gavosi nei kitur normalus audinys. Tiesa šiais metais nesu pirkusi tai kainų eurais nežinau.

Ačiū visoms už komplimentus mažyliams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 09 liepos 2015 - 14:47
QUOTE(semlina @ 2015 07 09, 14:46)
Kiek girdėjusi atsiliepimų apie virves tai sizalio tvirtesnė už lininę, o medvirninė gražiau estetiškiau atrodo, bet pati nebandžiusi tai nežinau ar medvilninę katės taip pat mėgsta, gal pakomentuos kas išbandę.
Litenoje akcijinius gobelenus esu pirkusi po 16-18 lt už metrą, bet jis platus (jei neklystu plotis 1,4 m) tai kartais reikia gerai paskaičiuoti, kad atraižos brangiau nesigautų, esu kažkada nusvilus, kad atraižos vos ne brangiau gavosi nei kitur normalus audinys. Tiesa šiais metais nesu pirkusi tai kainų eurais nežinau.

Ačiū visoms už komplimentus mažyliams  4u.gif

Tai vat.. tu atraizu dar nebuna tiek kiek reik ... na darysiu turne ir ziuresiu. Idomu kas gausis. biggrin.gif
Atsakyti
Labas, neturiu kaip perskaityt dabar temos, bet gal galit parasyti kas turi parduoti katinuka nesvarbu mergaite ar berniu, kad butu jau 3 men ir butu galima veztis gyventi I uzsieni (Vokietija). Prasau parasykit ☺️
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2015 07 09, 20:51)
Labas, neturiu kaip perskaityt dabar temos, bet gal galit parasyti kas turi parduoti katinuka nesvarbu mergaite ar berniu, kad butu jau 3 men ir butu galima veztis gyventi I uzsieni (Vokietija). Prasau parasykit ☺

Pabandykite paklaust gal dar laisva katytė Estela, nes kaip ir neparašyta prie jos nieko.
http://www.bonibrit....ali vada B.html
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 07 09, 14:19)

Koooks grožis wub.gif

Labas rytas, ir kasgi čia slepiasi ? cool.gif
Atsakyti