Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(LaiLaa @ 2015 07 03, 10:36)
Tai aiškiai  mirksiukas.gif

Pasifotkinom parodoj

Grozis 4u.gif
Saulelydis, ir Dovile kokios fainos fot ogamtoje,kaciukai netealus
Papildyta:
Semlina, sveik
Idomiad temas cia vystot bet sunlu telefonu rasyt
Atsakyti
Pasibaigė atostogos, karščius pragulėjau su temperatūra, dar "tos" dienos, vėl darbas doh.gif namo grįžti, o į tave toks žvilgsnis, atsieit "Na ir kur buvai? Mums gal čia nuobodu laukt vakarienės" lotuliukas.gif
Telefoninė foto, tai kokybės nėra
user posted image

PS. Paprašiau moderatorės, kad perneštų žinutę į veisėjų temą. Pradedat provokuojančias temas britukų temoje tongue.gif
Nors kartais ir pirkėjams vertėtų žinoti, kad visgi nelengva duona, ypač kai eina ne pagal planą ar nesiseka ir tenka mėnesį visą parą kas 2-4 valandas keltis maitinti. O jei ne po 2, o kaip pas semlina 2 vados atrodo po 6 kačiukus ? Tai kol paskutinį pamaitinsi, jau pirmą reikia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 09 liepos 2015 - 09:34
Labas, gražūs tie britukai wub.gif
Neatsidžiaugiu savuoju cool.gif ..ir geras, ir protingas, o jau kokio gražumo cool.gif
Ir džiaugiuosi, kad man užteko proto pirkti iš veislyno, o ne iš "daugyklos"...
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 07 09, 10:21)
Ir džiaugiuosi, kad man užteko proto pirkti iš veislyno, o ne iš "daugyklos"...

Mes irgi tuo labai džiaugiamės thumbup.gif

Perėjau šiandien skelbimus doh.gif
Atsakyti
Esarmy, kokia mina thumbup.gif kokia povyza lotuliukas.gif

Skaiciau skaiciau ir nutariau nesigilint. Kam moket pinigus uz neaisku ka. Kai neaisko ko pilnos prieglaudos. ax.gif

Patarkit. Draskykle laipyne. Kokia medziaga geriausia aptraukti. Ir hamakas. Reikalingas musu britukams ar cia smulkiems katinams labiau tinkamas.
Atsakyti
Freke, pati gaminsi drąskyklę?
Hamakas ir man patiktų tongue.gif, nu Ceilonui įtaisyt, bet nežinau kur kabint g.gif Kolkas telpa ir mielai miega tame draskyklės "bliūde"..
Atsakyti
Esarmy, mėgstama britukú poza thumbup.gif Emily irgi dažnai susideda taip rankytes biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 07 09, 10:14)
Freke, pati gaminsi drąskyklę?
Hamakas ir man patiktų  tongue.gif, nu Ceilonui įtaisyt,  bet nežinau kur kabint g.gif Kolkas telpa ir mielai miega tame draskyklės "bliūde"..

Galvojam. Parodziau vyrui kokios noriu. Tai suvalkietiskas genas isijunge. A tu durna???? Gi cia paciam padaryt nesunku. Tai kotu turim(kanalizacijos vamzdziu atlieku, net ir popierinis ne arkli kainuoja) ploksciu turim. Reik tik apvilkimui medziagos ir virves apsukt. Ir susigalvot dizaina. Dar gal bliudeli koki rast negilu. Na zodziu laukiam Gijos smile.gif

Visus pribumbasus jau mastau pirkt nes akciju pasitaiko neblogu.
Atsakyti
Turiu aš vieną draskyklę su hamaku rolleyes.gif Niekas niekada juo nesidaudojo schmoll.gif Nei egzotai, nei dabar britukai. Po hamaku miega susirangę.

Taip pat turiu va štai tokį daiktą rolleyes.gif
Hamakas
Tai taip ir guli net neišpakuotas, nes žinau kad manosios nemėgsta jų. Čia priklauso konkrečiai nuo kiekvieno katino mirksiukas.gif
Maniškės pvz labai mėgsta gulėti ant draskyklių viršaus, jeigu tik ten padaryta gulima vieta. Taip pat niekas neina į namelius-būdeles draskyklėse schmoll.gif O labai mėgiami yra paprasti Roayl Canin guoliukai biggrin.gif nepasidalina rolleyes.gif

Atsakyti
Man sita patinka.
http://www.superkate...polekis-xl.html

Tai Gijai kazko panasaus noriu. Vistiek gi jei pati darysiu tai ta hamaka ir nuimsiu. Tik va mastau kuom aptraukt tas plokstes. Ar kokia kilimine danga pirkt ar kokia medziaga buna
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 07 09, 12:20)
Man sita patinka.

Tai Gijai kazko panasaus noriu. Vistiek gi jei pati darysiu tai ta hamaka ir nuimsiu. Tik va mastau kuom aptraukt tas plokstes. Ar kokia kilimine danga pirkt ar kokia medziaga buna

Gal audiniuose pažiūrėk. Nu kažkokios pliušinės jos. Gal atraižų turės ir sukonstruosi.

Ceilono nedomina jokie pirktiniai žaislai... schmoll.gif Tik kamuoliukai iš mano puskojinių ir pėdkelnės, surištos į mazgą.. cool.gif Nu ir duodasi lotuliukas.gif

Kuo paįvairinti sausą maistą?
Bandžiau kalakutienos širdelę - patiko. Bet deficitas gaut. Kai gausiu - užsišaldysiu.

Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 07 09, 12:20)
Man sita patinka.

Maniškėms tokia irgi patiktų, tik be hamako mirksiukas.gif Viršuje yra kur atsigulti ir nėra namuko thumbup.gif
Atsakyti