Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(Freke @ 2015 07 07, 20:22)
Kaip meskuciai karscius pernese?

Saulelydi tavo berniukelis mazasis piratas wub.gif

Dovile jusu abi damos nerealios wub.gif

Kažkaip pernešė karsta.gif Daug gėrė, nedaug valgė, mažai judėjo. Ilgaplaukiai labai šeriasi šiuo metu. Ką padarysi visiems nelengva.
Atsakyti
Sakykit ką Jūs darot kad neliestų gėlių? Manoji bando ten pasiusint, nupirkau purškiklį, ale visai nepadeda, skaičiau interneto platybėse actu patept, čia geriau bet pusdienis ir nugaruoja...
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2015 07 07, 22:31)
Sakykit ką Jūs darot kad neliestų gėlių? Manoji bando ten pasiusint, nupirkau purškiklį, ale visai nepadeda, skaičiau interneto platybėse actu patept, čia geriau bet pusdienis ir nugaruoja...

Labiau mylim kates biggrin.gif
Na asmeniškai aš, gėles auginu tame vieninteliame kambaryje, į kurį neleidžiu kačių smile.gif O šiaip labiau nerimauju ne dėl gėlių, o dėl kačių. Kai kurios kambarinės gėlės katėms nuodingos, taip pat jos tręšiamos ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Jolanta, retas iš tikro ne dėl pardavimų veisia kates, šunis ar t.t., daugiau iš tikro yra pasidangstoma kai kada, kad viskas daroma nuo dūšios iš didelės aistros, hobio, meilės ir t.t., nors vis tiek būna vienas iš tikslų (be visų kitų tikslų kaip veislės pagerinimas ar puiki genetika) gauti bent vieną kitą eurą į kišenę ir aš pvz dabar jau kai viską senokai baigusi kažkaip visai ir nebebijau pasakyti, kad visai čia normalus noras parduoti savo įdėtą triūsą už atitinkamą kainą ir jei kažkiek ir lieka (nu, nors aš niekad nevedžiau jokios ataskaitos, matematika ne man ir šiaip popierizmu tokiu rimtu neužsiiminėju), tai anokia čia baisi nuodėmė, juk įdėtas darbas, laikas, visa atsakomybė, rūpestis, meilė, žinios ir tie patys pinigai (mokesčiai), tai norisi, kad ir įvertintų žmonės, o dažniausiai neįvertina, derasi iki paskutinio cento, prašo visokių savo sąlygų ir dar ''n'' dalykų dėl ko aš asmeniškai labiau pavargdavau negu nuo pačio to veisimo (aišku, pas mane tas veisimas toks pasyvus ir juokingas buvo lyginant su kitų veislynų veikla, kur daug vadų per metus būna), bet vis tiek, norisi, kad kas nors tavo investuotus dalykus įvertintų pinigais ir žinoma, suteiktų tam tavo išveistam grožiui atitinkamas sąlygas gyvenimui. Nesakau, kad reikia lygiuotis į daugintojus ir galvoti, kad jie dar ne tiek prisiplešia už savo nelegalias veisles, gink Dieve, bet kadangi jau dabar kaip suprantu privaloma veiklą registruoti VMVT ir VMI, tai tada reiškias galima ir pavadinti tą veisimą iš tam tikros pusės - verslu jeigu mokami mokesčiai, o koks tu verslininkas tada jeigu eini tik į minusą smile.gif O jeigu nevadint viso šito taip, tada tikriausiai reikėtų dovanoti kilmingus su dokumentais, nes tada kaip ir atitiktų pasakymas, kad čia hobis, o ne verslas, bet dar nemačiau nieko taip darant smile.gif Hehe parašiau ir pati galvoju, kaip man lengva dabar kalbėti, kai pati kažkokius pridūrkus dariau dar visai nesenai nežinodama tvarkos normaliai, bet mokausi iš savo klaidų, jei kada gyvenime Dievas dar apdovanos galimybe užsiimti veisimu, tai viską pradėsiu nuo nulio, iš naujo, taip kaip reikia smile.gif
Atsakyti
Taip Toma tu teisi. Nera taip, kad visiškai dzin pinigai. Jie ant medžiu neauga. Tik norisi nebeskriausti šeimos. Ir savo visos uždirbtos algos (ne is veisimo) neisleisti katems. Norisi, kad pardavus vada galetum nusipirkti gyvuna veisimui, maisto, kraiko. Nezinau, bet is kaciu veisimo tikrai neplanuoju pasistatyti namu ar vaziuoti i uzsienius ilsetis.
Aisku butu gerai biggrin.gif bet tai sunkiai imanoma. Tada reikia laaabai daug gyvunu ir kaciuku tureti pastoviai ir dar daug ko reikia.
Tada reikia daugiau niekur nedirbti smile.gif
Ir siuo metu britukai nebe ta veisle uzdarbiavimui smile.gif Dabar madingiausi bengalai ir abisinai smile.gif
Atsakyti
Taip Toma daug paprasčiau kai neskaičiuoji smile.gif kaip sakoma nežinai kiek kainuoja tai širdies neskauda. biggrin.gif O tai, kad paskaičiavęs pamatai realią padėtį manau nėra blogai. Kartais pinigus vistik reikia skaičiuoti, kad turėtum ką parodyti, kad ir tiems patiems mokesčiams. Todėl, kad kol neparodai išlaidų jie kaip ir visi kiti galvoja, kad veislynai vartosi piniguose nors realiai deje taip nėra. Kaip LaiLaa sako reikia pinigų ir naujų gyvūnų įsigijimui ir kačiukų bei kačių išlaikymui. O šiaip tai visai neblogai būtų jeigu liktų bent kažkiek ir už toletų valymus, maisto ir kraiko maišų tampymą, bemieges naktis prie gimdančios katės ir gimusių mažylių, nes tai irgi darbas už kurį norisi gauti bent šiokį tokį atlygį. Malonioji veisimo pusė tokia kaip parodos, pažaidimas su kačiukais yra matomi, o va ta juodoji yra nematoma ir nevertinama. O aš šiandien pesimistiškai nusiteikusi nes guliu lovoje su surakinta nugara sad.gif sūnui šiandien teko ir maistą katėms paduot ir toletus išvalyt nes pati pasilenkti negaliu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 08 liepos 2015 - 12:22
QUOTE(semlina @ 2015 07 08, 12:21)
O aš šiandien pesimistiškai nusiteikusi nes guliu lovoje su surakinta nugara sad.gif sūnui šiandien teko ir maistą katėms paduot ir toletus išvalyt nes pati pasilenkti negaliu sad.gif

oi vargšytė console.gif sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti
Hehe, aš tai su mielu noru jaučiu niekur nedirbčiau jei kas man duotų galimybes nevaržomai imtis veisimo veiklos ir dar pvz tapus teisėja teisėjauti, čia turbūt ir liks tik svajone biggrin.gif Nieko gyvenime sakyčiau nėra geriau iš profesinės pusės, kai gali dirbti sau patinkantį darbą ir iš to gauti pinigus, tada į jį keliesi kaip į šventę ir jis visada tau atneša tik geras emocijas 4u.gif

Lina, varge, sveikatos tau, kad greičiau pasveiktum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2015 07 08, 13:21)
O aš šiandien pesimistiškai nusiteikusi nes guliu lovoje su surakinta nugara sad.gif sūnui šiandien teko ir maistą katėms paduot ir toletus išvalyt nes pati pasilenkti negaliu sad.gif

Užjaučiu. Žinau šitą "skonį" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 07 08, 15:06)
Hehe, aš tai su mielu noru jaučiu niekur nedirbčiau jei kas man duotų galimybes nevaržomai imtis veisimo veiklos ir dar pvz tapus teisėja teisėjauti, čia turbūt ir liks tik svajone biggrin.gif Nieko gyvenime sakyčiau nėra geriau iš profesinės pusės, kai gali dirbti sau patinkantį darbą ir iš to gauti pinigus, tada į jį keliesi kaip į šventę ir jis visada tau atneša tik geras emocijas 4u.gif

Aš irgi su mielu noru nedirbčiau, to ką dirbu dabar, jeigu galima būti pragyventi iš veisimo smile.gif Veisimas būtų pats mieliausias mano širdžiai darbas smile.gif o kadangi veisimas yra verslas, tai aš prasta verslininkė tikriausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 07 08, 18:19)
FB neseniai kalbėta apie tai. 

Kelk šitą postą į veisėjų temą. Maž įdomi diskusija išsivystys drinks_cheers.gif Gal ką atkratys nuo minties tapti veisėju. O gal ką paskatins "užrišt" šitą kromelį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 07 08, 15:02)
oi vargšytė  console.gif  sveikatos tau  4u.gif

QUOTE(Toumei @ 2015 07 08, 15:06)

QUOTE(saulėlydis* @ 2015 07 08, 15:11)
Užjaučiu. Žinau šitą "skonį" verysad.gif

Merginos ačiū už užuojautą ir sveikatos palinkėjimus. 4u.gif Labai tikiuosi, kad rytoj bus geriau ir nereikės keturiom iš lovos ridentis.

Va Esarmy matau temą apie veisimą išgvildeno kuri iš tiesų gal labiau tinkama veisėjų, o ne britukų temoje.
Realiai kai pagalvoji iš vartotojo pusės vartotojui visai neįdomūs užkulisiai, o svarbus galutinis rezultatas. Todėl tiems kas domisi veisimu rekomenduoju paskaityti temą Pradžiamokslis veisėjams ar kažkaip panašiai užvadintą jau pamiršau blush2.gif o ši tema lai lieka britukams mirksiukas.gif
Atsakyti