Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

QUOTE(esarmy @ 2015 07 01, 13:28)
Lailaa o kas atsitiko / kaip nusprendėte? Keisti mylimą veislę turint patirtį man reikia svarios priežasties. unsure.gif  O matytos mergaitės-egzotukės, tai ir jaunos visai sad.gif

Tai va nusipirkau katina, uzauginau jam matytas mergaites egzotukes. O jis gozelis nusprende kad jam jos nepatinka. Jas muse ir nekerge. Pamilo jis viena vienintele mazulyte persiuke ir viskas. doh.gif Be to zmones nemyli persu visai. Egzotukus dar dar. Bet skauda ziuret kai grazuoliai dokumentiniai kaciukai po 100 eu ir ju ilgai neparduoda.
O vienas geras katinas ir viena mazute katyte tai jau ne veisimas po beleberda. schmoll.gif
Katina is salies sukergimui gauti praktiskai neimanoma musu veisles.

O cia kaip tycia brituku veisejai su pasiulymais geromis salygomis isigyti kates biggrin.gif

Jau galvojau apie kita veisle, bet ne britus. Planuoji, o Dievas juokiasi mirksiukas.gif
Bet as nesigailiu, matyt taip turejo buti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 01 liepos 2015 - 12:50
Paskaiciau, ka prirasiau. Tai buvo paskutinis lasas, nulemes mano sprendima bandyti su kita veisle. ax.gif
O kad tai butent britukai, cia jau gavosi visai netycia smile.gif
Atsakyti
kaip britukai pernesa karsti? jiems labai sunku, kai buna karsta?
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2015 07 02, 11:17)
kaip britukai pernesa karsti? jiems labai sunku, kai buna karsta?

Manau visiems buna nelengva karsta.gif
Atsakyti
Jolanta, su britukais irgi nekas, aš asmeniškai dievinu iki negalėjimo pointus britus, nu man gražiausi iš gražiausių ir dar vienos spalvos silver tabby atstovai, bet nu jau tiek priveisė žmonės, kad niekam nebeįdomu, vos ne lipk per galvą ir bandyk kažką naujo, sužavėk kažkuo kitus, tada dar dar... Iš tikro liūdna, kai tarkim matau, kad kai kurie veislynai griebiasi šiaudo norėdami išsiskirti iš visos britukų minios, kad katras gaus geresnę spalvą, naujesnę, dar nematytą ir t.t... Atrodo jau desperatiškas kažkoks mėginimas... Nes tiems, kam klasika nekelia susižavėjimo, tai tik tas ir belieka, nes pas britukus arba perka klasikinius mėlynus dar su paklausa, arba tada kaip sakiau kuo daugiau šakar makar... Pvz paprastas šokoladinis pointas kaip mano Dama jau mažai kam akį traukia...

Vakar, beje, gavom guolį iš Ritos, nu patenkinta ponia, nors pradžioje vaidino įsižeidusią, kad kaip galėjau jos nekaltai rožinį guolį išmesti ir pakeisti į šį smile.gif Nieko, pripras biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labas, paskaičiau apie diskusijas dėl svorio ir sunerimau kiekgi manasis sveria g.gif . Nugi 2,1 kg. O dar trūksta kelių dienų iki 4 mėn. Gerai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2015 07 02, 11:49)
Labas, paskaičiau apie diskusijas dėl svorio ir sunerimau kiekgi manasis sveria g.gif . Nugi 2,1 kg. O dar trūksta kelių dienų iki 4 mėn. Gerai, ar ne?

Viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 07 02, 11:48)

Vakar, beje, gavom guolį iš Ritos, nu patenkinta ponia, nors pradžioje vaidino įsižeidusią, kad kaip galėjau jos nekaltai rožinį guolį išmesti ir pakeisti į šį smile.gif Nieko, pripras biggrin.gif

user posted image

thumbup.gif Graži žydraakė ponia minkštame guolyje 4u.gif
Atsakyti
Jolanta, su britukais irgi nekas, aš asmeniškai dievinu iki negalėjimo pointus britus, nu man gražiausi iš gražiausių ir dar vienos spalvos silver tabby atstovai, bet nu jau tiek priveisė žmonės, kad niekam nebeįdomu, vos ne lipk per galvą ir bandyk kažką naujo, sužavėk kažkuo kitus, tada dar dar... Iš tikro liūdna, kai tarkim matau, kad kai kurie veislynai griebiasi šiaudo norėdami išsiskirti iš visos britukų minios, kad katras gaus geresnę spalvą, naujesnę, dar nematytą ir t.t... Atrodo jau desperatiškas kažkoks mėginimas... Nes tiems, kam klasika nekelia susižavėjimo, tai tik tas ir belieka, nes pas britukus arba perka klasikinius mėlynus dar su paklausa, arba tada kaip sakiau kuo daugiau šakar makar...                           

Toma, matau as viska. Ir ne del pardavimu atsisakiau spaustanosiu (beje as nesiskundziau paskutiniu metu) Paprasciausiai taip susikloste. Patys katinai taip sudeliojo. Tai nekergia, tai vel koks biesas. Pavargau. Paruosimas i parodas yra ka veikti. O dabar penktadieni vakare as jau sedziu viska susiruosus:D

Specialiai taip neplanavau, taip gavosi smile.gif

Patikek, as pati buvau nustebusi kiek pagyrimu ir susizavejimo suksniu sulaukiau is ziurovu. Su spaustanosiais tiek nesulaukiu tikrai schmoll.gif Myli zmones britukus. smile.gif Del ilgaplaukiu reikia daug sviesti, nes zmones galvoja kad anie veliasi, kaip persai smile.gif

Labai dziaugiuosi, kad FIFe ilgakasius pripazino smile.gif

Zodziu del pardavimu nesuku galvos, ne toks yra mano tikslas. Niekada ir nebuvo. Pati zinai, kad sitoj vietoj biznio nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 02 liepos 2015 - 11:40
QUOTE(Toumei @ 2015 07 02, 10:48)
Jolanta, su britukais irgi nekas, aš asmeniškai dievinu iki negalėjimo pointus britus, nu man gražiausi iš gražiausių ir dar vienos spalvos silver tabby atstovai, bet nu jau tiek priveisė žmonės, kad niekam nebeįdomu, vos ne lipk per galvą ir bandyk kažką naujo, sužavėk kažkuo kitus, tada dar dar... Iš tikro liūdna, kai tarkim matau, kad kai kurie veislynai griebiasi šiaudo norėdami išsiskirti iš visos britukų minios, kad katras gaus geresnę spalvą, naujesnę, dar nematytą ir t.t... Atrodo jau desperatiškas kažkoks mėginimas... Nes tiems, kam klasika nekelia susižavėjimo, tai tik tas ir belieka, nes pas britukus arba perka klasikinius mėlynus dar su paklausa, arba tada kaip sakiau kuo daugiau šakar makar... Pvz paprastas šokoladinis pointas kaip mano Dama jau mažai kam akį traukia...

user posted image

nuostabus, gražiausi britukai tokie☺
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 07 02, 13:06)
Del ilgaplaukiu reikia daug sviesti, nes zmones galvoja kad anie veliasi, kaip persai smile.gif

Aš viską suprantu, nusprendei veislę pakeisti tai nusprendei. Bet kam šikt ant tos veislės, kuri kažkada buvo pati pačiausia? Ar tikrai visi persai taip jau veliasi arba kaip išsireiškei, kad turi vatinį pokailį. Nida dar ne rodiklis, kad visi persai tokiu kailiu. Ypač kai tą kailį pastoviai prižiūri.
Atsakyti

nuostabus guoliukas ir Dama puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti