Įkraunama...
Įkraunama...

Britų trumpaplaukiai

Esu tikra, kad miegos, nes visada miega guolyje, bet senasis jau tiek baisus, kad išmetėm ir dabar kniaukia ieškodama, kur jai miegoti, nes į savo lovą nebepriimam, nes nuspardom netyčiom, pas vaiką į lovytę irgi draudžiu lipti, tai be vietos vaikšto, susiranda laipynėje vietą, bet reikia guolio, ji ten sau pasislėpusi parpia ramiausiai visą dieną. Žiūrėjau ebay, bet kažkaip nieko tokio wow neatradau, net gimė idėja pačiai pasigaminti biggrin.gif
Atsakyti
isijungiau narsykle. siaubas... jau fotkes didumas blink.gif blink.gif blink.gif per mobilu buvo tvarkingai. net raides nesumazejo... atsiprasau. jau nebesutvarkysiu......

Toumey maciau plastikini guoli pirkti. tai papuosti galima paciai pasiuti is plono paralono ir medziagytes. atsibosta pakeiti nauju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 29 birželio 2015 - 08:26
QUOTE(Freke @ 2015 06 29, 09:24)
isijungiau narsykle. siaubas... jau fotkes didumas blink.gif  blink.gif  blink.gif per mobilu buvo tvarkingai. net raides nesumazejo... atsiprasau. jau nebesutvarkysiu......
Toumey maciau plastikini guoli pirkti. tai papuosti galima paciai pasiuti is plono paralono ir medziagytes. atsibosta pakeiti nauju.

Kur matėt? smile.gif
Atsakyti
http://www.vetvila.l...kinis-dido.html

Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2015 06 29, 08:39)
Esu tikra, kad miegos, nes visada miega guolyje, bet senasis jau tiek baisus, kad išmetėm ir dabar kniaukia ieškodama, kur jai miegoti, nes į savo lovą nebepriimam, nes nuspardom netyčiom, pas vaiką į lovytę irgi draudžiu lipti, tai be vietos vaikšto, susiranda laipynėje vietą, bet reikia guolio, ji ten sau pasislėpusi parpia ramiausiai visą dieną. Žiūrėjau ebay, bet kažkaip nieko tokio wow neatradau, net gimė idėja pačiai pasigaminti biggrin.gif

Pas Gaurės Ritą prašyk, pagal užsakymą pasiūs tai tikrai bus kokybiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
pries 1,5 savaites isigijau kaciuka. Jam dabar 11 savaiciu. Aktyvus mazylis, ir jau apsiprates naujuose namuose. Bet man neramu, kad jis gal per mazai sveria - vos 970 g. o ir valgo neipatingai daug - vietoj nustatytos 50 g sauso edalo normos suvalgo per diena vos puse... Kaip priversti valgyti? ar toks svoris ne per mazas?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2015 06 29, 19:02)
pries 1,5 savaites isigijau kaciuka. Jam dabar 11 savaiciu. Aktyvus mazylis, ir jau apsiprates naujuose namuose. Bet man neramu, kad jis gal per mazai sveria - vos 970 g. o ir valgo neipatingai daug - vietoj nustatytos 50 g sauso edalo normos suvalgo per diena vos puse... Kaip priversti valgyti? ar toks svoris ne per mazas?

Oi man atrodo svoris tikrai nedidelis g.gif Nes lyginu su savo 9 savaičių mergaitėmis egzotukėmis, kurios dabar sveria apie 1100 g. O jos mergaitės ir ne britukės g.gif Ir tai man jų stambesnių norėtųsi biggrin.gif
Jiegu katinukas nėra labai liesas, kauliukai nesijaučia glostant, jis gal šiaip mažas g.gif
Tokio amžiaus kačiukai paprastai siurbliai būna, kaip reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 06 29, 19:53)
Oi man atrodo svoris tikrai nedidelis  g.gif Nes lyginu su savo 9 savaičių mergaitėmis egzotukėmis, kurios dabar sveria apie 1100 g. O jos mergaitės ir ne britukės  g.gif Ir tai man jų stambesnių norėtųsi  biggrin.gif
Jiegu katinukas nėra labai liesas, kauliukai nesijaučia glostant, jis gal šiaip mažas  g.gif
Tokio amžiaus kačiukai paprastai siurbliai būna, kaip reikalas  unsure.gif

as net pradejau abejoti, ar brituka pasiemiau... nors buve seimininkai sake, kad jo tevai su dokumentais...
g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2015 06 29, 22:47)
as net pradejau abejoti, ar brituka pasiemiau... nors buve seimininkai sake, kad jo tevai su dokumentais...
g.gif
user posted image

Ne britukas. Kiek dar kartų atrodo teks tą patį visur kartoti, rašyti ir sakyti žmonėms, kad pasidomėkite prieš pirkdami velniai žino ką už pinigus, vargšai gyvūnai nekalti, kad visokie šarlatanai daugina į kairę ir į dešinę ir pelnosi iš neapsiskaičiusių savo kišenes... Kilmę įrodo tik dokumentai, nėra dokumentų - nėra ir veislės. Viskas tiek elementaru ir paprasta, kad atrodo net klausimai neturėtų kilti, bet Lietuvoje dar toks glūdus miškas ir tamsus pasiskaityti nešvaisčius pinigų ant paprastų mišrūnų, kur pilnos prieglaudos verkte prašosi ištraukti iš ten bent vieną kačiuką ar šuniuką tų pačių daugintojų ''perliuką'' vadinamą kažkokia tais veisle... Pamąstymui: ar neturėdama LR paso irgi sakytumėte, kad jūs lietuvė? Ir taip, man šiandien PMS'as, todėl sakau tiesiai be užuolankų ir galit pykt už teisybę, bet ji tokia yra ir tikrai labai liūdina, kad vis dar atsiranda žmonių, kurie perka iš daugintojų, remia jų nelegalius versliukus ir šitaip tik toliau skatina benamių ir mišrūnų populiacijas... Kaip sakoma ''skūpus moka du kartus'', tai man įdomu kiek va tokių nusipirkę iš daugintojų paskui graužia save galvodami kokią katę maiše čia gavo, kuo dabar susirgo, o kodėl ausys va tokios ilgos arba akys tokios siauros, o kodėl to dokumento negavo jeigu tėvai su jais, kodėl galų gale ėmė ir numirė ''be priežasties''... Duok Dieve, kad bent jau pasimokytų iš vieno karto, o būna dar ir tokių, kurie vis tiek antrą kartą lipa ant to pačio grėblio ir numirus vienam, vėl perkasi iš daugyklų. Baisu ir apmaudu, kad mūsų valdininkams yra visiškai dzin šitos nelegalios veiklos gyvūnų sąskaita. O jums sėkmės su kačiuku.
Papildyta:

QUOTE(Freke @ 2015 06 29, 15:00)

QUOTE(semlina @ 2015 06 29, 16:49)
Pas Gaurės Ritą prašyk, pagal užsakymą pasiūs tai tikrai bus kokybiškas  mirksiukas.gif

Tas pastikinis kaip šablonas visai nieko, tik suku galvą kaip čia reikėtų apvelti vilna, nes būtent tokia idėja kilo, kad daryti guolius iš vilnos rolleyes.gif Vyras sakė, kad reikia ant didelio tvirto baliono, paskui jį susprogdinti ir bus va guolis bigsmile.gif Net nežinau, nu gal ir logiška biggrin.gif Nes net neįsivaizduoju kaip kitaip suteikti standžią formą guoliui... g.gif

Lina, Ritos darbeliai labai gražūs, bet ji dažnai užsakymų turi, tai laukti nelabai noriu, o ir mano skoniui vargu ar kas įtiks, išranki pasidariau kažkokia su metais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2015 06 29, 18:02)
Jam dabar 11 savaiciu. Aktyvus mazylis, ir jau apsiprates naujuose namuose. Bet man neramu, kad jis gal per mazai sveria - vos 970 g.
Mano smulkiausia mergaitė svėrė 11 savaičių "2014.08.01 - 1 300 g". O ji tikrai nėra stambi ir niekada nepasiekė 4 kg. semlinos merginos, spėju 1,5 daugiau sveria vidutiniškai 11 savaičių amžiaus.

Toumei drinks_cheers.gif
Dar į FB britukų grupę užeik, kai nuotaika tinkama, ten kartais žymiai "įdomiau" ir įrodinės kad esi neteisi doh.gif

Turime 2 komplektus Ritos darbelių, tai dabar geriau palaukčiau, negu pirkčiau kažką iš dabartinio asortimento Lietuvoje ir paskui mesčiau į rūsį, kur jau susikaupė daug tokių dalykų. O kokybiški gaminiai užsienyje, kainuoja žymiai per brangiai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esarmy: 30 birželio 2015 - 12:31
Toumei, ačiū už paskaitą thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(esarmy @ 2015 06 30, 13:19)
Dar į FB britukų grupę užeik, kai nuotaika tinkama, ten kartais žymiai "įdomiau" ir įrodinės kad esi neteisi doh.gif

Išsiunčiau užklausą. Nu įdomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(esarmy @ 2015 06 30, 13:19)
Mano smulkiausia mergaitė svėrė 11 savaičių  "2014.08.01 - 1 300 g". O ji tikrai nėra stambi ir niekada nepasiekė 4 kg. semlinos merginos, spėju 1,5 daugiau sveria vidutiniškai 11 savaičių amžiaus.

Toumei  drinks_cheers.gif 

Turime 2 komplektus Ritos darbelių, tai dabar geriau palaukčiau, negu pirkčiau kažką iš dabartinio asortimento Lietuvoje ir paskui mesčiau į rūsį, kur jau susikaupė daug tokių dalykų. O kokybiški gaminiai užsienyje, kainuoja žymiai per brangiai  unsure.gif

Kalbant apie svorius, aš nelabai jau atsimenu kiek maniškiai sverdavo, senai tas veisimas buvo verysad.gif Bet 12 savaičių būdavo kažkas apie 1300g, bet mano gi pointai buvo, tai mažesni iš prigimties. Mėlyni pagal viską turėtų sverti daugiau smile.gif

Oi, jau senokai nebedalyvauju jokiose diskusijose su katėmis, iš tikro pakankamai pavargstu ir nuo visų supermamyčių, kas liečia vaikus, tai katėms nelieka laiko, o ir nervai nebe tie geležiniai kaip anksčiau, kad bandyti įrodinėti liaudžiai tiesas... g.gif

Aš iš Ritos turėjau kišenę, na man buvo labai nepasiteisinęs pirkinys, gal todėl, kad ji tokia sukrisdavo, katė niekad joje nemiegodavo, parodose irgi neprilipo per daug, galiausiai nuo plaukų nebeatsiplovė ir išmečiau. Keletas jos darytų guolių man visai patinka, tik spėju vietoje neturės, bet duosiu užklausą, įdomu per kiek laiko pasiūs. smile.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2015 06 30, 14:53)
Toumei, ačiū už paskaitą  thumbup.gif
Papildyta:

Išsiunčiau užklausą. Nu įdomu  tongue.gif

Paskaita, nu gerai pasakyta, mažu reikia man kokiais mokymais apsiimti, kad nenupuščiau nuo motinystės džiaugsmų ir vargų... lotuliukas.gif
Atsakyti