QUOTE(biesas66 @ 2015 07 10, 18:07)
Cibuli,o tau su rega neprastai.. Ai,juk tu akinius nesioji.. As dar ne.. kai as taves klausiau (vakare pevarges is po darbu) 3,7.. ka atsakei? Taip. ir dar balioneli pridejei
O kaip jum ponuli su rega?
P.S. man ne esme prisi....st prie taves. kazkur paziurejau,buvo 0,37,buvo ir daugiau reiksmiu. kadangi neismanau tai ir klausiau. Tik nulio prieky nedarasiau. Ar galima klysti? Ar uz tai iskart linciuojama?
Matai, kai žmoniškai pasakai, kad nepastebėjai, pražiopsojai 0 ir ne visai supratai, tai galiu ir atsakyti žmoniškai. Tikslus galutinis rezultatas yra
0,21.
Nes pamatęs 3,7 reikšmę supratau, kad šaipaisi. Kaip gali 0,444 rezultatas po pataisymo pablogėti iki 3,7. Man atrodo, kad absurdiška, todėl atitinkamai ir sureagavau.
Žodžiu, kartais tiesiog nesusikalbame. Bet gerai, kad išsiaiškinome.
(dabar jau nuoširdžiai).
P.S. Daugelis tikriausiai taip sureaguotų mano vietoje, kai daliniesi informacija apie namą ir jį padariau viešu, o kai kas ima ir šaiposi. Kartais tikrai būna skaudu. Bet tokia viešumo kaina. Pabandykit, kiti savo namu tiek pasidalinti, kiek aš, tai greitai praeis noras.
Papildyta:
QUOTE(Milao @ 2015 07 10, 19:08)
Jo, tikrai pavyzdinis klientas
Jau 2 kartus testą darė, dar ir trečią kartą planuoja. O koks Mintas tai... Pasidarė vieną kartą... Ir ką tu iš jo daugiau paimsi
Neknisk smegenų, jei nežinai esmės. Aš Mintui daugiau ir nesiūlau daryti. Pasakiau tik tiek, kad rimtas ir tikrai tikslus testas yra po visos galutinės apdailos. Visi kiti yra tik bandomieji. Nekelk bangų, o paskambink į akredituotas įmones, jie nedarys testo kaip baigiamojo, jei namo apdaila nebaigta. Aišku, jei namą šildysi elektra ir nesertifikuosi, tai dzin tie testai, bet jei nori sertifikuoti, tai tikras testas daromos po galutinės apdailos.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2015 07 10, 20:06)
Aciu uz paslauga.
Papildyta:
Geras klijentas kuris moka dauk.
Aš su tavi žmoniškai, o tu vėl knisi smegenis. Kam tas žindukas? Nemokėjau aš daug. Tikrai labai padoriai. Bet kaip jau minėjau, daugiau apie pinigus nekalbėsiu. Galite galvoti, kad mokėjau daug.