QUOTE(Milao @ 2015 07 09, 20:22)
1. Mintai, bet gal tikrai pakartoti reiktų... Taigi testuotojai patys pripažino, kad testą atliko nemokšiškai, nekokybiškai, o nekokybiškas darbas turi būti tvarkomas pačių testuotojų sąskaita. Taigi turėtų pakartoti testą nemokamai.
2. Jei ne paslaptis, kiek kiek išleista visoms sigoms? Susidariau įspūdį, kad jos labai brangios. Ar skaičiuota, per kiek laiko atsipirks sigoms (papildomam sandarumui) išleisti pinigai, kaip kad labai daug kartų skaičiuota ir perskaičiuota šildymas elektra vs ŠS?
3. Jūsų ir Minto namai yra labai geri pavyzdžiai,
kokį rezultatą reikia pasiekti. Bet Minto pavyzdys geresnis,
kaip tą rezultatą pasiekti.
BangO pavyzdys dar geresnis, kaip reikia siekti rezultato, bet kol rezultato nėra, tai dar ankstoka tai vertinti.
4. Dar beje prisminiau iš antro testo filmuko - kas tas Soudal Fix All Crystal, kurį pylė po stiklajuostėmis? Nepriklijuos mirtinai? Nereiks stiklui skilus keisti su visais rėmais?
1. Nėra čia ko juoktis. Ne atestuotų įmonių testai yra tik preliminarūs. Jei jau norime palyginti namų sandarumus, tai samdykime visi atestuotas firmas. Tik jų testai labai brangūs.
Vyrukai žada artimiausiu metu sertifikuotis, todėl aš juos pasamdysiu galutiniam testui. Nors teisingiau būtų samdyti kitą. Vien dėl objektyvumo. Šiuo metu yra sertifikuotos tik 3 įmonės:
Vilnius, Kaune - KTU ir kažkas Klaipėdoje.
2. Ne paslaptis, bet jei pasakysiu, tai bus daug aršios diskusijos.
3. Aš nesivaikau 1 vietos. Mane domina galutinis rezultatas.
4. Man irgi tokių kreivų minčių buvo kilę, bet Soudal pylė tik į kampus. Per visą juostą nepilta. Galėjome taip ir vieną prapučiame rankeną užsandarinti, bet gi ne sportinių rezultatų siekiu. Svarbu, kad būtų galima rankeną su laiku ir pasikeisti. Kad nereikėtų keisti viso lango.
Papildyta:
Įtariu kad tas PS adresuotas man asmeniškai, tai pajutau pareigą pareplikuoti.
Čia kuris PS?
Papildyta:
Mintai, bet gal tikrai pakartoti reiktų... Taigi testuotojai patys pripažino, kad testą atliko nemokšiškai
Gal jums patinka Hiperbolė? Man tai ne. Bet panašu, kad jūs viską perdėm hiperbolizuojate.
Aš nesakiau, kad nemokšiškai. Jie tik sakė, kad patobulėjo ir darydavo testus automatiniu režimu, o dabar pusiau automatiniu. Tai tikslesnis režimas. Be to, akreditacijai reikia daug žinių, todėl greičiausiai tiek mažai yra akredituotų firmų. Ne įranga viską lemia. O žinios.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2015 07 09, 21:42)
Patenkintas aš gautu rezultatu, tikrai nejudinsiu nė piršto, kad rezultatą dar pagerinti.
Aš ir nesiūlau gerinti rezultatą. Aš sakau, kad jis yra neatestuotos firmos su maža patirtimi, todėl galimai netikslus. Ne tik tavo, bet ir mano rezultatas.
Pameni testo ataskaitą, kurią siunčiau apie namą Klaipėdoje. Skaičius jų gražus - apie 0,28, bet pasirodo, kad visus langų rėmus užklijavo celofanu ir patys padarė prierašą, kad pakartotinis rezultatas gali skirtis.
Todėl neatestuotų firmų testus aš vadinu tik skylių ieškojimu. Jei nori rimto skaičiaus, samdyk atestuotą firmą. Ir patį testą daryk po galutinės apdailos. Štai tada ir bus tikrasis rezultatas. O dabar jis tik preliminarus.