Mintai, bet gal tikrai pakartoti reiktų... Taigi testuotojai patys pripažino, kad testą atliko nemokšiškai, nekokybiškai, o nekokybiškas darbas turi būti tvarkomas pačių testuotojų sąskaita. Taigi turėtų pakartoti testą nemokamai.
QUOTE(cibulis @ 2015 07 08, 23:12)
P.S. Mintai, pakartok testą, nes kai tau darė, tai pripažino, kad dar tiek daug nežinojo ir nemokėjo, kiek dabar. Nesakau, kad būtų stipriai pasikeitęs rezultatas, bet visko garsiai nesakysiu. Yra niuansų. Beje, man irgi ilgai negalėjo pagauti kelių taškų, nes vėjas buvo labai stiprus. Net per stiprus testui.
<{POST_SNAPBACK}>Ir dar toje pačioje vietoje... Seną nugriovus
QUOTE(cibulis @ 2015 07 09, 15:13)
...Visko iš anksto neįmanoma numatyti. Nebent jau statytum kokį 5 namą. Ir tas namas būti vis toks pats...
<{POST_SNAPBACK}>Įtariu kad tas PS adresuotas man asmeniškai, tai pajutau pareigą pareplikuoti.
Tikrai nesakiau kad sandarumas bus prastas. Na paminėjau senas mintis, bet čia pat paminėjau ir kaip pasikeitė nuomonė į gerą. Tai, kad spėjau, kad sandarumo testo rezultatas bus panašus į 0,4 - tai tikrai toli gražu nėra prastas rezultatas pirmam testui. Ir testuotojai gi pačiam minėjo, kad tai vienas geriausių Lietuvoj (tik nesupratau ar vienas geriausių aplamai, ar vienas geriausių iš pirmo bandymo). Netgi atvirkščiai - rezultatas geresnis, nei mano manymu verta siekti tokios konstrukcijos name dėl brangumo. Jei ne paslaptis, kiek kiek išleista visoms sigoms? Susidariau įspūdį, kad jos labai brangios. Ar skaičiuota, per kiek laiko atsipirks sigoms (papildomam sandarumui) išleisti pinigai, kaip kad labai daug kartų skaičiuota ir perskaičiuota šildymas elektra vs ŠS?
Jūsų ir Minto namai yra labai geri pavyzdžiai,
kokį rezultatą reikia pasiekti. Bet Minto pavyzdys geresnis,
kaip tą rezultatą pasiekti.
BangO pavyzdys dar geresnis, kaip reikia siekti rezultato, bet kol rezultato nėra, tai dar ankstoka tai vertinti.
QUOTE(cibulis @ 2015 07 09, 15:13)
...Aš jau labai daug girdėjau neigiamos nuomonės apie savo namo statybos procesą: tai vatą blogai sudės ir neįmanoma su ja nieko sandaraus padaryti, tai sandarumo testo rezultatas prastas ir t.t. ...
<{POST_SNAPBACK}>Dar beje prisminiau iš antro testo filmuko - kas tas Soudal Fix All Crystal, kurį pylė po stiklajuostėmis? Nepriklijuos mirtinai? Nereiks stiklui skilus keisti su visais rėmais?